За феновете на тениса - тема 4

• 38 211
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
ДелПо как гризна дръвцето Crazy
Баутиста-Агут явно е в много добра форма. Пожелавам му да падне на осминафинал от Григор Mr. Green

# 541
И Пер и Агут изразходиха много сили днес, който и от двамата да отиде на четвъртфиналите ще е аут. Сега остава Гришо да бие Раонич, което хич не е лесна задача.

# 542
Днес на пресконференцията си след мача с Барбора З-С, ВикитУ е казала, че никой не я е питал, когато са я заявили да играе за ФедКъп и видите ли, тя не била готова за това  Wink

# 543
Излезе програмата за утре - Григор ще играе трети мач на Маргарет Корт Арена, т.е. някъде към 5,30-6,00 ч.

# 544
Излезе програмата за утре - Григор ще играе трети мач на Маргарет Корт Арена, т.е. някъде към 5,30-6,00 ч.

След два женски мача, може и да е по-рано.

Мария, пак първа, ще се пече срещу Корне на Род Лейвър   Nature Sunny

Нощес На Ли се озори страшно срещу Шафаржова, дори и се наложи да спасява мачбол, за да спечели мача в 3 сета.
Преди няколко дни треньорът и Карлос Родригес сподели, че и е ужасно неприятно да играе срещу левичарки, нареди ли са и се 3 подред в схемата, следващата е Макарова, която отстрани Винъс в първи кръг.

Друг интересен мач, който нощес излезе за 4 кръг, е австралийската ветеранка и левичарка Кейси Делакуа срещу Джийни Бушар.

# 545
Ех, не можаха ли малко по-късно да го сложат.  Мислех си, че щом е в събота ще мога да го гледа, но късмета пак не е на моя страна.

# 546
Ех, не можаха ли малко по-късно да го сложат.  Мислех си, че щом е в събота ще мога да го гледа, но късмета пак не е на моя страна.
Можем да се надяваме пак да го отложат с няколко часа заради жегите.

# 547
По-скоро заради дъжда.
Мачовете се отлагат при 41 градуса, но вчера валя, а и в момента също и е по-прохладно.

Стосър и Иванович правят страхотен трилър, размениха по пробив профукаха и точки за сета, в момента са в ТБ при 8 на 7 точки за Сам сервис на Ана. 10-15 минути почивка, докато затворят покрива.

пп Експлоатация на детски труд, тия хора нямат ли си машини като в Щатите

# 548
  • Юпитер- Сатурн

Имаш ли и другата статистика, спечелени точки след първи и втори сервиз. Странно ми е при 59% (при 70% на Лу) първи сервиз и 5/21 (при 2/4 за Лу) пробива да спечели в три сета. Не можах да гледам мача, за това питам.

# 549
Цък

Азарея, тук можеш да видиш статистиката от мача.

Да ме прощава Бумър, но се зарадвах много днес на победата на Ана Blush

# 550
Цитат на: Графиня фон Вайсвурст link=topic=735204.msg27206171#msg27206171
Да ме прощава Бумър, но се зарадвах много днес на победата на Ана Blush
[/quote

И аз. Party Все пак поздравление и за двете, направиха добър мач.

Пак оплесках цитата, хич ме няма.  ooooh!

# 551
Хихихи, Гаске стегна багажа Mr. Green

# 552
Ма няма за какво да ви прощавам Анчето си заслужи победата, втория и особено третия сет си беше значително по-добра!

Единственото за което ме е яд е, че тя срещу Серена няма никакви шансове за разлика от Сам, силно лифтираните форхенди на Стосър са много по-неудобни на машината от по-плоските такива на Анка и на Мария.

# 553
  • Варна и...духом на Босфора
А стига бе! Mr. Green Mr. Green Нали водеше и го зарязах тоя мач!
Утре от колко е Гриша и от колко Рафа?

# 554
Rod Laver Arena (започват от 02:00 ч.):
1. Мария Шарапова - Ализе Корне
2. Роджър Федерер - Теймураз Габашвили
3. Каролине Возняцки - Гарбин Мугуруса
4. Виктория Азаренка - Ивон Мойсбургер (не преди 10:00 ч.)
5. Рафаел Надал - Гаел Монфис

Hisense Arena (започват от 02:00 ч.):
1. Йелена Янкович - Куруми Нара
2. Агнешка Радванска - Анастасия Павлюченкова
3. Анди Мъри - Фелисиано Лопес (не преди 05:30 ч.)
4. Джо-Вилфрид Цонга - Жил Симон (не преди 10:00 ч.)
5. Иванишевич/Ферейра - Форже/Льоконт

Margaret Court Arena (започват от 02:00 ч.):
1. Доминика Цибулкова - Карла Суарес Наваро
2. Слоун Стивънс - Елина Свитолина
3. Григор Димитров - Милош Раонич
4. Кеи Нишикори - Доналд Йънг (не преди 10:00 ч.)

Общи условия

Активация на акаунт