Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 12-та тема

• 89 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
snow22 много ми помогна. Благодаря за кодовете. Коя доставка да избера в Панда Airmail?

Reg Airmail By China Post $0.00

newsm26

Тръгнах да плащам и нищо не стана. Количката ми пълна, парите в Пайпал. Къде бъркам?

за пандата става въпрос нали?
там малко е объркващо,има изпусната отметка някъде,води ли те плащането до пейпал? ако да,връща ли те обратно във страницата на панда? малко по спомен,но трябва отметка на адрес и метод на доставка

# 241
Да, пандата. Слагам всякакви отметки, стигам до Пайпал и пак ме връща на адрес.

да не е заради този текст  Reg Airmail By China Post $0.00 ............... Delivery time? (According to the notice of China post, Any item(s) Built-in battery are not allowed to Ship ,please kindly choose other shipping medthod,thanks.)  Reg Въздушна поща от страна на Китай Публикувай $ 0.00 ............... Време за доставка? (В съответствие с Известието на Китай мнение, всеки предмет (и) Вградена батерия нямат право да кораба, моля, моля изберете друг начин за доставка, благодаря.)

# 242
Да, пандата. Слагам всякакви отметки, стигам до Пайпал и пак ме връща на адрес.

да не е заради този текст  Reg Airmail By China Post $0.00 ............... Delivery time? (According to the notice of China post, Any item(s) Built-in battery are not allowed to Ship ,please kindly choose other shipping medthod,thanks.)  Reg Въздушна поща от страна на Китай Публикувай $ 0.00 ............... Време за доставка? (В съответствие с Известието на Китай мнение, всеки предмет (и) Вградена батерия нямат право да кораба, моля, моля изберете друг начин за доставка, благодаря.)

да,има проблем с китайските пощи и батериите, те така са си направили сайта,избери си от предложението най ниската доставка,спомням си че за моя тел. ми искаха около 4$ това ме подразни но поръчах,после се забавиха със изпращането а аз понеже  скъпа техника не поръчвам от всякъде и видях по хубава оферта от тяхната  Mr. Green ,та отказах поръчката

# 243
Докато четох поста ти бях натиснала плащане за последно, утре пак щях да пробвам. Като погледнах пак ли ме е върнало в "първи клас", имаше надпис Тенкю - менкю, демек имам ордер с фрии шипинг.  Crazy Остана номер за проследяване.  Praynig като пристигне ще пиша за отзиви.

snow22  благодаря ти за помощта и отделеното време.

# 244
Днес при избор на карта цената се вдига http://www.pandawill.com/jxd-s5110b-dual-core-game-tablet-pc-50- … black-p76386.html Вчера беше включена в цената. Може ли да ми откажат поръчката?!  ooooh!

# 245
Днес при избор на карта цената се вдига http://www.pandawill.com/jxd-s5110b-dual-core-game-tablet-pc-50- … black-p76386.html Вчера беше включена в цената. Може ли да ми откажат поръчката?!  ooooh!

възможно е  Peace или пък да не ти изпратят карта, не съм купувала нищо от този сайт,но пък от banggood като си поръчах телефон със код от 15% отстъпка,след два дена ми отказаха поръчката под предлог че не им работят системите

# 246
# 247

възможно е  Peace или пък да не ти изпратят карта, не съм купувала нищо от този сайт,но пък от banggood като си поръчах телефон със код от 15% отстъпка,след два дена ми отказаха поръчката под предлог че не им работят системите

Това да ти откажат поръчката в такава ситуация означава че са мошеници и изобщо не им пука за реномето им.

# 248

Това да ти откажат поръчката в такава ситуация означава че са мошеници и изобщо не им пука за реномето им.

в никой случай не мога да твърдя че са мошенници  Naughty ,защото ме компенсираха със 1000 бонус точки които се равняват на 10$ и още 10$ ми върнаха във пейпал сметката,така че бих казала даже че са много коректни просто не ги устройваше толкова голяма отстъпка  Peace

# 249
Здравейте. От няколко дни се чудя за една игрова конзола http://www.jxd.hk/products.asp?id=635&selectclassid=009006. Гледах много китайски сайтове, различни цени, доставка. Чудя се от къде да поръчам. Някой да сподели от къде е получавал скъпа техника и не е имал проблеми, и най-вече плащане на ДДС. Честно не ми се дават още пари за ДДС. По Коледа има ли някакви намаления ?

Аз поръчах подобна преди 8 месеца. Ето тази http://www.tinydeal.com/jxd-s5110-5-android-4gb-portable-game-co … lack-p-63982.html
Доставката - след около месец, много сме доволни още работи ( на това изтърване) , китайците я писали подарък и пристигна в пощата.

# 250
Дано ми я изпратят моята  Praynig Praynig Praynig. Като пари е толкова, но е Андроид 4,1, затова се спрях на нея.

# 251
Дано ми я изпратят моята  Praynig Praynig Praynig. Като пари е толкова, но е Андроид 4,1, затова се спрях на нея.

по скоро дано ти я изпратят със карта  Praynig

# 252
Ако няма карта ще повдигна диспут за несъответствие с описанието в Пайпал. Тракинг номера да колко дни го дават / изпращат стоката? Минаха 2 дена от плащането. Ордера е със статус Processing.

# 253
до колкото успях да разбера  бавят поръчките ,а иначе не съм поръчвала от там

# 254
  • София
Привет, виждали ли сте из сайтовете акумулаторна прахосмукачка, не за кола а със зареждаща се батерия на ток?
Мерси предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт