Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 61 от 30.08 до 15.09.2013

• 70 702
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 780
  • Austin,TX
АниК   Hug , в този случай няма да рискувам с  по- големия номер Peace
И този camel , №37, защо никой не го купува   Rolling Eyes  Аз не нося такъв тип, а е на добра цена  newsm78

# 781
И този camel , №37, защо никой не го купува   Rolling Eyes  Аз не нося такъв тип, а е на добра цена  newsm78
Докато му се начудя и някой го отмъкна #Cussing out

# 782
  • Sofia
Който го отмъкна, да знае, че е уголемен  Mr. Green

# 783
  • Варна
Мира, най-изгодно е на адреса на КД шопинг. Имат офис във Варна.

За amazon.DE ставаше въпрос. Иначе КД са ми любимци за пазаруване от Англия.  Peace Смятах колко ще ми струва евентуално изпращане до Английски адрес, ама не идваше кой знае колко по-изгодно в този случай.

*secret* ще ги проуча и тях, благодаря!  Peace

# 784
  • Варна
Аз от Амазон.де пращам на техния англ. адрес, 3-4 евро до 5 евро е за 2-3 чифта обувки, което ми е ОК, като сметна, че Габко от Германия взимат повече на кг. (4лв.) и после Еконт.

# 785
  • Варна
Пуснах тези за другата пролет-лято -33н за голямото дете ,пишеше че са умалени, дано не са му твърде големи, че за тази зима вземам 31ви номер, пък тези ги засилих с цели два нагоре ...

Пратих ги до  англ-адрес. Като ми приспадна ДДС-то ми ги намали от 22е на 18е, и за себе си пуснах тези Ara, които още миналата година им се чудих -дали не са твърде бабешки модел, но с това вървене дето го вървя цялото лято ми писна да съм красива в краката, пък с пришки и рани.... с кода за -10евро  излезе много изгодно

# 786
  • Варна
Докато му се начудя и някой го отмъкна #Cussing out

Във Варна не зная да има превозвач от немските сайтове. 6 евро май не ми се дават за доставка

# 787
  • Варна
Във Варна не зная да има превозвач от немските сайтове. 6 евро май не ми се дават за доставка

*secret* писа на предната страница, че има превозвач от немско до Варна, но няма преки впечатления от него.

# 788
Момичета код за английския амазон?

# 789
  • bg
Ползвала съм ги, миналата седмица за едни сандали от немския амазон, но в моя град нямат офис така че транспорта +еконт излезе около 8лв. Преди ги ползвах за H&M когато можеше да се поръчва от УК,не съм имала проблеми и не чакам по няколко дни обработка.

# 790
Който го отмъкна, да знае, че е уголемен  Mr. Green
Оооо,добре че са го отмъкнали,че аз съм между 36 и 37,ама доста му се чудех.Да не се ядосвам значи Hug

# 791
  • Варна
Аз като видях немско и Варна ... другото много съм си го съчинила Whistling  bouquet

И за да не е само спам, чакам за майка Jana и за малкия пантофи. Само се надявам да не са много блещукащи на живо, че на снимката залепна за тях и беше категоричен, че ги иска  Shocked

# 792
# 793
То аз за какво ли да се включвам вече на 53стр., ама да споделя нещо на любителите на Флай Лондон:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00A2LJFI0/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE - браун, ред и индиго UK 3
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00A2LJJ2W/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 UK 3 индиго

# 794
Момичета код за английския амазон?

Общи условия

Активация на акаунт