Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 826
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
На Милва изсушават косата страшно много. Аз си купих този с хумата и още един (не помня какъв) и двата седят.
По принцип хумата са ми я препоръчвали като за мазна коса, така че е нормално да изсушава. Маските с хума са ми втвърдявали и изсушавали даже фината, бързо омазняваща се перушинка, не мога да си представя ужаса при нормална коса. ooooh!

# 526
  • Варна
Ей сега ходих да погледна - другият ми шампоан на Милва е регенериращ за третирана коса. С алое вера и някакви пшенични работи, без силикони, без парабени, без оцветители. От него косата ми не ставаше така брутално суха, но като цяло пак изсушаваше доста. Не знам, аз поне не мисля да пробвам другите им видове.

А някой ползвал ли е маска за коса Procare? Гледам някаква за боядисана коса, цената е подозрително ниска, но все пак? Ей това нещо:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 23:49 от Саня

# 527
Момичета помагайте. Миналата зима използвах един гланц на Nivea, мисля че беше Nivea Fruity Shine Pink Guava. Сега не мога да го намеря по магазините. Да не би да са го спрели?  Rolling Eyes Ако наистина са го спрели, може ли да кажете кой наподобява този  newsm78 Когато реших да си купя друг, избрах прекалено червеникав и не ми отиваше  Laughing Благодаря предварително Simple Smile

А за да не е поста ми само питанка, да кажа, че крема за ръце който ползвам аз зимата и смятам пак да си купя е на Bilka с гроздови семки  Peace

Миналата седмица ги видях в "Лили" - с нови опаковки Wink Така или иначе, ще ги заредят навсякъде, ако не ти се разхожда, изчакай Peace

# 528
calopsita мисля, че в ДМ го видях скоро. Аз също го ползвам и съм много доволна от него.

Така и така се включих, използвам случая да споделя за гела за измиване на лице на Боди Д - от 3 години го ползвам и съм много доволна. Кожата на лицето ми става страшно мека, не изсушава и не на последно място: много е икономичен- с една опаковка карам месеци.

# 529
calopsita мисля, че в ДМ го видях скоро. Аз също го ползвам и съм много доволна от него.

Така и така се включих, използвам случая да споделя за гела за измиване на лице на Боди Д - от 3 години го ползвам и съм много доволна. Кожата на лицето ми става страшно мека, не изсушава и не на последно място: много е икономичен- с една опаковка карам месеци.

Може ли снимка?

# 530
Да ви похваля домашно приготвения тоник от лавандула, че е екстра! Според мен е подходящ за всеки тип кожа, хубаво чисти кожата като за тоник, на мен лично ми ухае приятно, абсолютно натурален, много евтин. Направих порцията според рецептата, но мисля, че няма да успея да изразходвам за 2 седмици и следващия път ще направя половин порция. Една опаковка сушена лавандула взех за 1,20 - стига за няколко порции от тоника, така че излиза стотинки някакви за месец, без вредни съставки, консерванти, аромати, оцветители и какво ли не още, подходящ е за чувствителна кожа. Мисля скоро да го пробвам и като двуфазен демакиант с обикновено слънчогледово олио, но като пробвам ще споделя дали опитът е успешен.  Simple Smile

# 531
Само че те съветвам да проучиш дали в олиото няма някакви неща, които не би искала да ти попадат в очите. Наскоро слушах как не е хубаво да се слага на рани (има такива рецепти) освен като много краен вариант.

# 532
На Милва изсушават косата страшно много. Аз си купих този с хумата и още един (не помня какъв) и двата седят.
По принцип хумата са ми я препоръчвали като за мазна коса, така че е нормално да изсушава. Маските с хума са ми втвърдявали и изсушавали даже фината, бързо омазняваща се перушинка, не мога да си представя ужаса при нормална коса. ooooh!
Ужас е, да , става като бодлива тел косата.

# 533
Аз съм ползвала хума, като средство за премахване на къната, стоях с нея 20-ина минути, но после косата ми харесваше, не ми беше суха, а моята по принцип е къдрава и суха, не знам как така  newsm78

Вчера видях промоция на Биотен крем за лице + лосион с памук за почистване на грим около очите. И понеже видях, че хвалите кремовете им, си взех този с памук. Пробвах лосиона снощи, изчисти ми грима добре, а крема за пръв път сложих днес и ако е толкова хубав, колкото и хубаво мирише, ще ми стане много любим  Flutter

# 534
Аз съм ползвала хума, като средство за премахване на къната, стоях с нея 20-ина минути, но после косата ми харесваше, не ми беше суха, а моята по принцип е къдрава и суха, не знам как така  newsm78

Вчера видях промоция на Биотен крем за лице + лосион с памук за почистване на грим около очите. И понеже видях, че хвалите кремовете им, си взех този с памук. Пробвах лосиона снощи, изчисти ми грима добре, а крема за пръв път сложих днес и ако е толкова хубав, колкото и хубаво мирише, ще ми стане много любим  Flutter

За кой крем става въпрос? Аз пак си взех матиращия за нормална/комбинирана кожа, а околоочен - този за 35-45г, макар, че съм на 27. Страхотно мирише...на Ариел Simple Smile Дано да се справи с фините ми линии.

# 535
  • Варна
Матиращия на Биотен матира ли добре?

# 536
Аз съм доволна! Кожата ми е комбинирана. За мазна кожа може би ще е слабичък.

# 537
  • София
И аз съм много доволна от балсама и маската на Balea с кокос и тиаре. А шампоана с кокос ползвал ли е някой? Доволни ли сте, косата лигава ли е след него?

# 538

Може ли снимка?

Andjy, аз го нямам, просто се опитах да помогна с инфо Wink

deriel , за гела за лице ли питаш или за балсамчето [просто опаковката е нова, с полупрозрачна капачка (поне други от балсамите им бяха с такава)] .

# 539
Да ви похваля домашно приготвения тоник от лавандула, че е екстра! Според мен е подходящ за всеки тип кожа, хубаво чисти кожата като за тоник, на мен лично ми ухае приятно, абсолютно натурален, много евтин. Направих порцията според рецептата, но мисля, че няма да успея да изразходвам за 2 седмици и следващия път ще направя половин порция. Една опаковка сушена лавандула взех за 1,20 - стига за няколко порции от тоника, така че излиза стотинки някакви за месец, без вредни съставки, консерванти, аромати, оцветители и какво ли не още, подходящ е за чувствителна кожа. Мисля скоро да го пробвам и като двуфазен демакиант с обикновено слънчогледово олио, но като пробвам ще споделя дали опитът е успешен.  Simple Smile

Рецепта може ли да дадеш ?

Общи условия

Активация на акаунт