Домакини/епизод 18/

• 44 893
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Мен пък ми се прияде салата Винегрет. А рибка под шуба как обичамммммм, ох. Люска, жива да си, че ме подсети, още следващата седмица ще си направя.
Да ви кажа напоследък какъв съм кукумицин. От разни баби (и не само) подразбрах, че майките, които чакат момиченца, придобивали едни такива сочни и плътни устни, като на...А. Джоли, да речем. И сега кака ви Вио час по час тича до огледалото, да види дали аджеба устните и не са станали някакви супер мега гига секси. Засега няма нищо, явно поредният мит. Ще си чакам аз все пак, и ще си притичвам до огледалото. Огледалце, огледаце от стената, коя е най - красива на Земята?  Heart Eyes

# 661
  • София
Риба под шуба
-варени картофи, после сельодка много на едри парчета, после пак варени
картофи - залива се тънък слой майонеза, после варени на кубчета моркови - майонеза;после
варено цвекло на кубчета - майонеза - направо преглъщам.

# 662
  • София
Салата от цвекло
Цвеклото се сварява, обелва се, настъргва се на ренде. Добавяме 3-4 счукани ореха (може и без орехи, мъжът ми е алергичен към орехи, затова не слагам), слагаме майонеза и разбъркваме - вкусно е.

ВИНЕГРЕТА
Сваряваме 4 картофа, цвекло, 4 моркова - обелваме, нарязваме на кубчета.
Добавяме 5-6 нарязани на по-малки кубчета кисели краставички. Слагаме малко сол и 3-4 суп.л. олио. Разбъркваме - супер вкусно и полезно.

# 663
  • София
.................
Да ви кажа напоследък какъв съм кукумицин. От разни баби (и не само) подразбрах, че майките, които чакат момиченца, придобивали едни такива сочни и плътни устни, като на...А. Джоли, да речем. И сега кака ви Вио час по час тича до огледалото, да види дали аджеба устните и не са станали някакви супер мега гига секси. Засега няма нищо, явно поредният мит. Ще си чакам аз все пак, и ще си притичвам до огледалото. Огледалце, огледаце от стената, коя е най - красива на Земята?  Heart Eyes
rotfImbo rotfImao Кажи ни какво сега ядеш. В смисъл, дали повече солено или сладко. Чувала съм, че ако предпочиташ солено и кисело - момче, и обратното. Не зная, да не те объркам
Това с рибата....водка със сельодка , не, няма да стане. Не съм по рибата, въпреки че сега ядох на почивката, див Лаврак на скара. Аааааа, хубаво беше. Този Винегрет  ще го направя. Обичам такива салати.

# 664
А, Марче, нищо не отказвам - сладко, солено, кисело, горчиво, люто...Добро прасе съм аз.
Рибката под шуба я правя с пушена/ веяна скумрия. Става чудна.

# 665
  • София
А, Марче, нищо не отказвам - сладко, солено, кисело, горчиво, люто...Добро прасе съм аз.
Рибката под шуба я правя с пушена/ веяна скумрия. Става чудна.
Joy hahaha Е, тогава отиваш при близнаците.  Peace

# 666
  • Пловдив
Добро утро, дами! Grinning

Загубих се в ежедневието....
Свърших очните, започнах работа, малкия тръгна на тренировки и училище, сега съм в сесия и ходя по изпити.....лудницата става  все по-пълна. От другия месец се записвам на една студентска практика.
Работата не ми харесва, обстановката е тягосна и все началници, всички с едни претенции. С това мога да се справя, но с огромното разочарование, което натрупах надали....Както и да е....това е времена работа за мен.
Лус,  нещата ще се оправят с Миленка, а за Петьо е нормално да реагира така. При някои деца стреса в училище е по-голям. Ще се справи момчето!
vio, така се смях с огледалцето...
Кака Дака, успех на изпитите. Ще се справиш!
Рецепти подхвърляте.....вкусно....тези неща са ми в зимното меню. Мъжете малко им се мръщат, ама скоро идва техния ред.
Ставам да сваря един мармалад от сини сливи, после едно фрикасе, каша от киселец.
Имам да подвързвам учебници, пералня.....всичко до 16.00 трябва да готово. В 17.00ч. заминаваме за Стара Загора на мач. За първи път ще ходим с екскурзия и ми е малко притеснено. Дано да няма изцепки. Ще се приберем доста късно....утре ще има да склепам на парцали.

Ако имам време пак се впиша....

Пожелавам ви усмихнат и слънчев ден.

Няма да ви изброявам една по една.....
  love001  love001  love001

# 667
Добро утро!   bouquet

Марче, сакъзчетата и аз не мога да опазя зимата.  Sad Затова и нямам, при свеки виреят много добре. Тя ги прибира в къщи на южен прозорец, полива, когато се сети, напр. веднъж седмично. Аз имам мушката. Прибирам ги на стълбището на блока в края на октомври, веднъж дори ги прибрах на 02.12 (но беше много топло). Когато кажат по телевизията, че има опасност от слани ги махам от перваза на балкона и ги прибирам по-навътре, но пак са на балкона. Дано ме разбра, че още съм сънена.  Hug

J_M_M, и ние живеем срещу циганска махала и знам какво е.  ooooh! При нас кънти целия град, поради специфичното му разположение. Обаждаме се в полицията, за да ги предупредят да намалят музиката. Разбирам те.
Хубав ден на всички.   bouquet

# 668

Добро утро  , аз съм  кукуряк от  5,30 Shocked
снощи  не  можах дочакам  мм, той към  1 се пребра.аз спях,но сутринта  станах и го изпратих.
После си направих кафе  и слушах музика .
Имам банка  за осчетоводване, а такъв  е студ  и ме мързи,завила съм се на топло .
Много  вкусни  рецепти   сте  обсъдили.
Това с цвеклото  на една снимка ми хареса,ама  аз цвекло не ям.
Форнута,сега  прочетох, чеси писла за цветята .трябва полея на съседката  двете цветя дето ми остави,че тя си замина за С.България и две седмици  ми остави да и пазя цветта и да се гижа,тя една драцения и един спатифилиум,но спатифилиума  иска много вода -на ден по няколко пъти го поливаш няма ти откаже-

# 669
Добро утро.
Valeria84 благодаря за кафето  Hug
Точно това на снимката като торта  е риба под шуба, аз така си я и правя, ама моите руски каки ми казаха и лук на ситното ренде , след пласта риба и после и кисели краставички и вече 10 г така я правя.И пелмени ме научиха да правя... Само не съм внимавала в салатата от моркови за подправките  newsm78 тъкмо си намерих ренде и нещо не ми се получава вкуса, или може би съм го забравила с годините .
Марче още другата седмица ще го пробвам кекса .Сега искат макарони на фурна , та варя в момента.
Ставам да ходим на разходка , приятен  ден Simple Smile

# 670
Добро утро  Hug
От сутринта съм яхнала метлата  afwitch Набързо ми вдигнаха кръвното  Twisted Evil оставям ги да се оправят сами вкъщи отивам да пия кафе и после се затварям ще правя шалове .
Имам 10 портокалови дръвчета и 4 палми  в саксии изобщо не знам къде ще ги държа зимата  Thinking

# 671
  • София
Здравейте!

Да, в риба под шуба наистина се слага лук на дребно при рибата, ама киселите краставички - въпрос на вкус - не обичам

# 672
пАК СЪМ АЗ .Баткото с една кашлица  от,  от събота,ама взе много дълбока да става .
Ббебко  и той понакашля, апусти късмет баткото  винаги като се разболее,или събота и неделя,а педи е втора смяна утре и няма да ходим на градина.
Както винаги мм  го  няма и пак ще се оправям сама ,ей тоя човек  не се наскитори на екскурзии     #2gunfireТой си гледа кефа,аз ще опъвам каиша пак сама  с децата,само да ми се върне утре кво ще го правя . Канили го  и не можел да откаже ......ми ще откажеш, какво от това,че им водиш  счетоводството  малее,побеснях  ставам   да правя  чай с мед на детето  изпуш .
май ще ида и цигари си купя .тъкмо 5 дена  как  не съм пушила.
ох, наоплаках ви се .

# 673
  • UK
Мен пък ми се прияде салата Винегрет. А рибка под шуба как обичамммммм, ох. Люска, жива да си, че ме подсети, още следващата седмица ще си направя.
Да ви кажа напоследък какъв съм кукумицин. От разни баби (и не само) подразбрах, че майките, които чакат момиченца, придобивали едни такива сочни и плътни устни, като на...А. Джоли, да речем. И сега кака ви Вио час по час тича до огледалото, да види дали аджеба устните и не са станали някакви супер мега гига секси. Засега няма нищо, явно поредният мит. Ще си чакам аз все пак, и ще си притичвам до огледалото. Огледалце, огледаце от стената, коя е най - красива на Земята?  Heart Eyes

вио бе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

аз снощи почти не спах Rolling Eyes една салта от зеле ми разказа играта ooooh! такива болки и спазми в корема, под бюстта то1чно Rolling Eyes пих но-шпа, пих магнерич, чак сутринта към 4-5 ми поотмина ... Ама сега ме е страх за бебките Rolling Eyes може ли да им е станало нещо Rolling Eyes

Липсва ми и мъжа Crazy искам си го вече при мен  Cry

# 674
  • при късмета
Добро утро,
влизам само да се похваля, станах леля, сестра ми родиииии
Нямам време за повече довечера ще чета Целувки

Общи условия

Активация на акаунт