Звездни компромати - 182 част

• 68 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
на Скарлет са ѝ малко големи обувките
 Mr. Green

# 151
# 152
  • София
 Mr. Green
Но пък са много хубави! На мен пък Скарлет си ми е неприятна много преди онова интервю...даже хич не ми пука какво мисли за БГ и т.н. Просто ми е антипатична. При мъжете такъв ми е Аштън Къчър.

Стейсито Киблър - голяма сладурана, много лъчезарно момиче. Tе още ли са заедно с Джордж?

# 153
# 154
 Mr. Green
Но пък са много хубави! На мен пък Скарлет си ми е неприятна много преди онова интервю...даже хич не ми пука какво мисли за БГ и т.н. Просто ми е антипатична. При мъжете такъв ми е Аштън Къчър.

Стейсито Киблър - голяма сладурана, много лъчезарно момиче. Tе още ли са заедно с Джордж?

Не.

# 155
Добре де,като кажете вимета та вимета!Как си представяте голям,много голям естествен бюст да е стегнат и да не виси?Или всички притежателки на такива гърди трябва под строй да ходят при д-р Енчев за корекции?
Има, има- гледах скоро снимките на една позната-нейна  приятелка с  е много големи естествени стегнати гърди. По бански с чашка без дунапен и банел  Peace
Хубави са си на Ангреа, грозни са на Гентиана  Peace

# 156
  • Пловдив

Тази снимка отскоро ли е?

# 157
# 158
Ами да позирала е с белъо на корицата на новия си албум «Closer to the truth» на 67г.

# 159
Венета Райкова няма как да не се възползва от еуфорията около Курбрат Пулев и не е трудно да се досетим кого е поканила за свой гост-

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=690773824284696&set= … ype=1&theater

# 160
Нали Николета щеше да и е първия гост или тя ще е основния с леки включвания от Андреа? Thinking

# 161
194,792 лайка на страницата на Андреа  Shocked

# 162
  • Пловдив
Ами да позирала е с белъо на корицата на новия си албум «Closer to the truth» на 67г.

Сигурно е доволно шопнато, но изглежда много добре  Peace

# 163
# 164

Общи условия

Активация на акаунт