Направих го и утре ще започна да я мажа по веждичките. 
Изпива около 150мл за 24 часа. Мисля, че не е много. Горе долу се успокоява от водичката. Аз не йскам да я спирам да пие вода, за да се научи от сега, че имам една приятелка тя не даваше вода на детето и после голям проблем стана като я отби и започна с твърда храна когато стана на около годинка.
Може би ще успея да наложа своето....ех тези лъвове, трябва да ги погъделичкаш, да ги убеждаваш 100 часа за да им избиеш ината:)
Може ли да се дължи на много силен сукателен рефлекс? Той кога ще премине? Пак в този ред на мисли четох в Спок, че е хубава той да се задоволи до третия месец, защото после остава и бебето започва да си смуче пръста, тъй като не е бил задоволен когато трябва. Има ли нещо такова? 
Вярно не се бях замисляла, че накой ден ще ме прати да си ходя на м****та си и няма да мога да си го контя 

Е не, това вече е прекалено.
Ще се разровя сигурно по-късно из нета, може би ще я открия и ще я добавя в поста си. Че ще будувам тази нощ - аз утре съм на 3 изпита, какво чета, какво струвам, а мишката ми все я на форуми, я на фейсове... многу разсеяна ученичка ееей 
Да-са-побърка-чивек!

В същност, като се замисля, вчера се прибрахме от вилата в София с джипа. Аз не мога да карам, значи е карал той. Съответно съм го виждала. И кучето сега спи до мен, явно и то е било в джипа. 
.
И аз се надявам всичко да е наред с бебето и да се роди живо и здраво. След има няма месец ще видим 
Поне си си починала от компютъра и от нас на вилата
)) дано в София поне да спите. И аз съм мераклийка на легълце, ама как да легнеш в този студ.
То добре, че тревата е различна, че иначе не си личи ни корем на горната, ни да е отслабнало някое краче на долната... (Ама и ММ как е снимал точно едно и също! Нищо не съм подрязвала от нито едната от двете снимки)

Какво ще търсим в този секрет не разбрах...май бактерии
Ева също има къса юздичка. Още не съм я водила, не съм записала час още. Никой нищо не е казвал за упойка и шиене. До колкото знам манипулацията е почти безкръвна даже. На мен консултант по кърменето ми препоръча една д-рка, която е УНГ, а не стоматолог. Стоматологът ти ли го избра или от ЛЛЛ те насочика към него ? Според мен, ако юздичката се коригира бебето много лесно би се научило да засуква правилно. Писала съм тук, имах проблеми като твоите, защото първите 10 дни Ева я храниха с шише в болницата, при нея юздичката не пречи особено на сукането, само от време на време цъка. И все пак не можеше да засуче правилно, но за 2 дни свикна да отваря устата. Не вземай под внимание думите на ЛЛ на 100 %. Ако искаш да кърмиш ще стане, а ако не стане, няма да се тревожиш 

и каза докато не прави проблеми да не я пипаме. Препоръчани теми