Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от полуфабрикатните и консервираните храни, които хората приготвят за зимата?
Как да консервирам зрял боб като в кутия, но в буркан?
Как се консервира месо в буркани?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от полуфабрикатните и консервираните храни, които хората приготвят за зимата?
Хората създават различни консервирани ястия за зимата, като зрял боб, чушки в доматен сос, сърми, ропотам-салата, печен патладжан, зелен фасул и гювеч. Освен това се консервират и други зърнени храни като нахут, царевица и грах заедно със заготовки за кьопоолу, печени чушки, подправки, моркови на прах, зелени чушки и магданоз.
-
Как да консервирам зрял боб като в кутия, но в буркан?
-
Как се консервира месо в буркани?
-
Как се консерви грах в буркани?
-
Как се консервира сърмата в буркани?
свинско, телешко - 2-2.5 до 3 часа, пиле - час и половина до два, заек - 2 часа. Сега не е момент да правиш месо,; месото се прави в студено време, след октомври. От горещината капаците ще се надуят и ще бомбират (виж ботулизъм). Месото трябва да ти е чисто, от производител, ако може, да не е наблъскано с антибиотици.
; когато в България за домашен фризер...можехме само да мечтаеме.
