Отговори
# 225
Mr. Green
Скрит текст:

Сис много си права, не му е лесно  ooooh! а ти представяш ли си пък вечер кви кошмари сънува  Mr. Green Joy Joy
ми дааа бълнува и крещи как е сгрешил дадена сцена а пък тя е била перфектна във всяко едно отношение  Joy

# 226
....
Ама и Деде и Баба, опс Шансой, са китки да ги откъснеш. ooooh! Sick
...

Защо така тези хора? Хубави и т.н. пък с какви се хващат  Tired

нали  Crazy нЕма се хванат (Чачи де) с някоя от нас ми се занимават с разни ми там Деде-Меде,Шенсой и т.н.  Joy Joy

# 227
....
...

Защо така тези хора? Хубави и т.н. пък с какви се хващат  Tired
Мише, не знам, нямам логично обяснение ни за вкуса им, ни за държанието им.
Пред приятели цуни, гуни и после кой откъдето дошъл.  ooooh!Хазал пристигнала и си тръгнала с Бономо разделени, тези двамата с Деря по същия начин. Cry
Какво се крият не разбирам, като, че ли е греховно да си имаш половинка, айде, айде, другите как афишират свободно връзките си и още никой репортер не ги е изял, само нашичките се крият, като мишоци, Crossing Armsчак пък толкова.

# 228
  • София
Наде  Hug Hug  

Абе струва ли ми се или на Дерията главата и е прекалено голяма за тялото  Shocked  Mr. Green Joy Joy Joy

# 229
  • София
Mr. Green
Скрит текст:

Сис много си права, не му е лесно  ooooh! а ти представяш ли си пък вечер кви кошмари сънува  Mr. Green Joy Joy
ми дааа бълнува и крещи как е сгрешил дадена сцена а пък тя е била перфектна във всяко едно отношение  Joy

no кой знае как се самоизмъчва, че не е на нужното ниво, не е достоен за Серка  cry  Joy Joy Joy Joy

# 230
Наде  Hug Hug  

Абе струва ли ми се или на Дерията главата и е прекалено голяма за тялото  Shocked  Mr. Green Joy Joy Joy
Не знам за главата й, но май е с обратна захапка newsm78 и прекалено голяма уста.

# 231
Съвсем се обърках:Дерията ли,Дедето ли,Илкнур ли  newsm78  #Crazy

Но да се забавлява Ча,сега му е времето.  Peace

# 232
Съвсем се обърках:Дерията ли,Дедето ли,Илкнур ли  newsm78  #Crazy

Но да се забавлява Ча,сега му е времето.  Peace
И аз, даже тази Илкнур ли е каква е, дори не я знам коя е, не се сещам. newsm78
Честити одежди, малко си замислена ми се струва.

# 233
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зизу, ни майката на Халилудко, ни лелята на Сахерлита знам как се казват, нямах за цел да им запомня имената, защото ми бяха безлични, затова и не ти отговорих.
Йоанче, bye Профи bye и не се нервирвай, не свикна ли вече, че четенето понякога е чок зор, но пък е приятно!?! Heart Eyes
Данииииии, падам с твоите колажчета. Joy
Синковеца вече е добре и не вдига температура, а и гърлото му се успокои. newsm44 newsm68

Хаджер се казва лелята на Сахерлита. Peace

Наде, аз не се нервя от четенето, а че виждам нещо по което имам какво да кажа, пък вие сте отхвръкнали страници напред. Ядосах се, че бъркат жената на снимката и затова така запалих. Laughing

....
Пред приятели цуни, гуни и после кой откъдето дошъл.  ooooh!Хазал пристигнала и си тръгнала с Бономо разделени, тези двамата с Деря по същия начин. Cry
Какво се крият не разбирам, като, че ли е греховно да си имаш половинка, айде, айде, другите как афишират свободно връзките си и още никой репортер не ги е изял, само нашичките се крият, като мишоци, Crossing Armsчак пък толкова.

Не се крият. Просто няма какво да показват. Това също е логичен вариант, нали?
Ча до сега не сме го виждали със сериозна връзка, но Хазалчето е имала няколко и никога не се е крила. И хваната за ръка сме я виждали много пъти, и да се целува по улиците също, така че ...

Романтиче, Илкнур е с него в колата! Peace

Допълвам. Илкнур е стилистката на АФК. Тя и съпругът й Енгин Айканат са сред най-близките приятели на Ча. Илкнур е тази, която персонално отговаряше за гардероба на Емир. Освен това по време на снимките на филма му беше осигурила връзка с една турска марка за мъжки дрехи, беше го водила на място в завода им и бяха правили прилична фотосесия с техните облекла. Това лято излезнаха снимки от почивка на Ча със семейство Айканат. Бях ви намерила в Гугъл точно местоположението на мини хотелчето, в което бяха отседнали, както и сайтът им за резервации.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 13:59 от profi_1

# 234
Mr. Green
Скрит текст:

no кой знае как се самоизмъчва, че не е на нужното ниво, не е достоен за Серка  cry  Joy Joy Joy Joy
рев малеее по цели нощи ахх горканчо  ooooh! защо не го утешавате ви питам  Crossing Arms а го оставяте да се напива по кръчмите тцтцт smile3516

# 235
  • София
....
Пред приятели цуни, гуни и после кой откъдето дошъл.  ooooh!Хазал пристигнала и си тръгнала с Бономо разделени, тези двамата с Деря по същия начин. Cry

И аз това се чудя  Tired Ще кажеш, че кой знае какво крият. Много ясно, че няма да са сами. Ама, да се хванат под ръка, да се усмихнат и да си вървят по пътя. А, то едно криене, едно чудене ...........  Tired Така стават още по-апетитна хапка за журналистите  newsm78

Не говоря само за конкретния случай, а по принцип в шоубизнеса в ТР  Rolling Eyes

# 236
 wavey ,

Дани,  smile3532 smile3532 smile3532, давай още, много си добра   bouquet

Лоша реклама няма!
Естествено, че снощната история е отговор на Хазал и Бономо, иначе можеше да мине през задния вход както до сега е правел, когато е искал.
А защо като е така, както казва, не го направи това коментарче, лятото като бяха на РД и там ги бяха засякли на морето, край басейнчето и даже прегръдка и натискане имаше. Иначе той си знае, няма лошо щом се я харесва, да прави каквото знае, ама ако пък са гаджета, тя не се ли Убижда той като говори така  newsm78
 Зиз, чакам с нетърпение nuts анализа за Шерифе ханъм  hahaha Joy

Аз не различавам ни Дерия, ни Илкнур, ни Деде, ни дявол,  все са ми еднакви  Mr. Green Разчитам на вашата наблюдателност  Hug

Рони,  Hug
Скрит текст:
пожелавам ти успех, не се знае какво ще излезе напред
и нови дрешки, със здраве да си ги носиш   bouquet

# 237
Скрит текст:
Зизу, ни майката на Халилудко, ни лелята на Сахерлита знам как се казват, нямах за цел да им запомня имената, защото ми бяха безлични, затова и не ти отговорих.
Йоанче, bye Профи bye и не се нервирвай, не свикна ли вече, че четенето понякога е чок зор, но пък е приятно!?! Heart Eyes
Данииииии, падам с твоите колажчета. Joy
Синковеца вече е добре и не вдига температура, а и гърлото му се успокои. newsm44 newsm68

Хаджер се казва лелята на Сахерлита. Peace

Наде, аз не се нервя от четенето, а че виждам нещо по което имам какво да кажа, пък вие сте отхвръкнали страници напред. Ядосах се, че бъркат жената на снимката и затова така запалих. Laughing

....
Скрит текст:

Не се крият. Просто няма какво да показват. Това също е логичен вариант, нали?
Ча до сега не сме го виждали със сериозна връзка, но Хазалчето е имала няколко и никога не се е крила. И хваната за ръка сме я виждали много пъти, и да се целува по улиците също, така че ...

Романтиче, Илкнур е с него в колата! Peace
Не се ядосвай дееее, просто поправи грешките и толкова.
Според мен си се крият да не са пред обективите.
Да, виждала съм Хазал за ръце с фотографа, целуваха се даже, със Сарп съм ги виждала по снимки, Чаги също съм виждала в женски компании.......и пак не им вярвам и това си е, че имат или са имали истински връзки.
Джейн. bye

# 238
  • София
Наде  Hug Hug  

Не знам за главата й, но май е с обратна захапка newsm78 и прекалено голяма уста.

Да  ooooh! Sick на мен ми е много гадна и като плесне тва червено червило и то стане... Sick

# 239
Е,ако наистина няма нищо между тях за какво им е да се хващат ръка под ръка?

Още повече,както каза и Профи,когато Хазал има връзка няма да се притесни,че може да я видят на публични места.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт