Отговори
# 240
Наде  Hug Hug  

Скрит текст:
Абе струва ли ми се или на Дерията главата и е прекалено голяма за тялото  Shocked  Mr. Green Joy Joy Joy
Скрит текст:
Не знам за главата й, но май е с обратна захапка newsm78 и прекалено голяма уста.

Да  ooooh! Sick на мен ми е много гадна и като плесне тва червено червило и то стане... Sick

Лютеница.

# 241
  • София
Е,ако наистина няма нищо между тях за какво им е да се хващат ръка под ръка?

Още повече,както каза и Профи,когато Хазал има връзка няма да се притесни,че може да я видят на публични места.  Peace

Като цяло в този бизнес, като хукнат напред, шапки, криеници, заден вход. Кой знае какво  Tired "Заедно сме" и край. Журналистите спират да питат и готово!

# 242
  • София
Mr. Green
Скрит текст:

Сис много си права, не му е лесно  ooooh! а ти представяш ли си пък вечер кви кошмари сънува  Mr. Green Joy Joy
ми дааа бълнува и крещи как е сгрешил дадена сцена а пък тя е била перфектна във всяко едно отношение  Joy

no кой знае как се самоизмъчва, че не е на нужното ниво, не е достоен за Серка  cry  Joy Joy Joy Joy
рев малеее по цели нощи ахх горканчо  ooooh! защо не го утешавате ви питам  Crossing Arms а го оставяте да се напива по кръчмите тцтцт smile3516

Ти разбираш ли, че реве неутешно и крещи "Немогааа, немога да я издържа още 1 годинаа  newsm45 някой ден ще се изповръщам /това е с извинение  Mr. Green/ върху нея  Sick Sick  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 243
Е,ако наистина няма нищо между тях за какво им е да се хващат ръка под ръка?

Още повече,както каза и Профи,когато Хазал има връзка няма да се притесни,че може да я видят на публични места.  Peace

Като цяло в този бизнес, като хукнат напред, шапки, криеници, заден вход. Кой знае какво  Tired "Заедно сме" и край. Журналистите спират да питат и готово!
Да бе не се притеснявала, все се забързваха и с фотографа, и със Сарп, същият е и Ча, все потичква надушат ли го папараците.
Мише, а може би някои от тях не искат да спират да ги питат журналистите, знам ли!? newsm78

# 244
  • София
Наде  Hug Hug  

Скрит текст:
Абе струва ли ми се или на Дерията главата и е прекалено голяма за тялото  Shocked  Mr. Green Joy Joy Joy
Скрит текст:
Не знам за главата й, но май е с обратна захапка newsm78 и прекалено голяма уста.

Да  ooooh! Sick на мен ми е много гадна и като плесне тва червено червило и то стане... Sick

Лютеница.

Joy Joy Joy Joy  кратко, точно и ясно  Joy Joy Joy Joy

# 245
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
"Фокс Хорър " ПрИдставяяяяяяяяяяя... Mr. Green

Сцена ''Полет над кукувиче гнездо" Laughing Нема ви пишем как е на турски...си строшите езиците. Whistling
Участват: Халилудко и персонала

Обикновен ден в диспансера...разходки по коридора, срещи със саратници...те такива неща... Mr. Green
Само Халилудко се крии зад параванчИтУ и наднича кат гугуче из джеб.
Тре'е да Оди за визитацията....пак шъ носатАпчИта и ИлИксири...кееееееф.. Party

Халилчик- Ей го тоА лудия иде да ме лекува...с мен ше се бъзика той....чайчИ с бисквитки ше ми предлага...вай беееееееее....чей да одим да не Опущим мат'ряла за паното на ФеритУ. Heart Eyes
Малееее, ашкъъъъм...ако знайш ко съм ти спретнал...кви ли АпчИта ше раздават бу гюн?
Искам розЪвки...искам розЪвки... newsm18 newsm18 newsm18
Требе да довършим днеска "И"-то.... Whistling Чшшшш....алоооооуууу....санитарчИтууу...що ме подмина бе...чшшшшш...до кога ше чакам тукя...май тоя се прай на луд...ама само си свършим паното...така щи изпумпарим с таблата у фейса, че нема знаеш къде се намираш....глей го тоа ме подмина...ехоооо...до кога ше висим тукя...имам работа бе ейййй...немам време а, требе и карта на канализацията да прайм...ка' ше занесем на севгилитУ паното...?
Ся ше се прайм на Майкъл Скофилд от ''Призън брейк-а" Party
Ей го...доди...ся вкарвам оня олигофренски фейс...ама ги заблуждавам а? Mr. Green
СанитарчИтУ- Оооо, Хахо...насълсън бу гюн...? Ай зимай ся чайчИтУ и бисквитките...хади, хади...ся ше овъртиш главата... Joy Ан, тъй...надрусах мИ тЪ...аре легай си починеш малко...
Халилчик- ТоА май салак гиби...абе серсем...кой ти каза, чИ пием тия пущини бе...хаххаха..балък...чей си извадим паното ся...а, ми то станало мнноооу убаво беее...ей тъй на ....и 'И"- то спретнах...я, го па и дофтУра се чуди що неам подобрение...ехоооо, аптал...не видиш ли ко' ст'а бе...мале тия кви са прости...мнооу ше ми липсва тва място кат излетя от тук...
Хаххаха- подобрение дири при менИ...тоя знае ли въобще, че лично мен Шерифето ме е тренирала беее...а по-дели от нея нема... Mr. Green Grinning
Такаааааа...ся крием паното под дюшека се залепат апчитата, чИ с плюнки чок зор...не да'ат лепилце тия...дайте бееее...знайте ли колко работа ш' си свършим с него...ем ш' си лепим...ем ш' си дишкам....ох, този аромат мноооу ми липсва... Grinning
Ся изл'ам на разузнаване...ощИ малко и летим...опссссссссссс....ко' прай санитарчИтУ тукя ся...? Ей, ама ми объркаха све планове...едно мислих...друго шЪ станИ...опсссссссссс...скива ми паното...алооооооуууу, не пип, че боц...ааааааааа...не барай бе...ей ся отнесе таблата у фейса...мислех те благословим другата седмица...да мине нова година....ама кат си рекъл да е шимде...прааааааааааас....а, така...приспах гУ...ай ся дремни малко докат литнем...чей те съблечем си менкаме униформитИ...да излетим лесно....ха, такаааа...ан' те черпат тебе с бисквитки д'вечИра... tooth
Ама и аз съм един салак...цела карта на канала напрайх, па ся ше се изнижем през парадния вход... Whistling
УспеФ!!!  newsm44
Фериаааааа...ашкъм...чеки ме...ида... smile3508

# 246
ахаха Сис а дано ма надали  Joy Joy

ааа малко да разкрасим темата че тия дето ги напускахте развалят вкуса  Sick
Скрит текст:

# 247
  • В света на мечтите... ❤
Хади туй последно от майтапите,сега почвам красивата вълна  Peace

# 248
Зизу направо ме разбиваш. Hug Joy

# 249
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Забелязала съм, че много си падат по туй пусто червено червило. Колко народ от артистичните среди се клепе с него не е истина! ooooh!

Джейн, прегръдките на басейна лятоска не бях с Дерята, а с друга руса мома от компанията. Дерята е на същите снимки малко вляво от тях. Просто събитието беше нейният рожден ден, та кофи мастило изсипаха журналистите по този повод.

Зизу,  Hug !
Дерзай джанъм, ние штъ консумираме!  Joy Joy Joy

# 250
  • У Диспансера ...♥♥♥
Изкривих се от текстове и чудо на старите чалга хитове,че Зизуна ми е дала задачка ,а аз се забавих,ама то направо падам като ги слушам  ooooh!

# 251
  • Под Сините камъни
 smile3532 smile3532 smile3532 Дани и Зизунка са решили днес да ни уморят от смях

# 252
Здравейте! Не мога да ви смогна на писането и само попрочитам отгоре - отгоре. Не се стърпях да не ми поздравя за прекрасните комикс - колажи. Mr. Green Страхотни сте, продължавайте да творите.  Peace Любимият ми е със сопола. hahaha

# 253
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

# 254
Зизуно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дани  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy   дай нещо по-красотно веч, че от Серка  ми се Sick

Общи условия

Активация на акаунт