Отговори
# 540
  • София
....
Комплексарка е май Серка, пък уж се праскаше със самочувствие  ooooh! Whistling
...

Точно зад прекомерното й самочувствие се крият комплекси Tired Обикновено хората, които демонстрират прекалена увереност у себе си, са комплексирани доста  Peace

# 541
  • У Диспансера ...♥♥♥
И тъй като никой не ме отразява ,смятам и от тук да се изнижем   tiptoe  tiptoe

# 542
  • Още у мъглата ...
Айди, натутих се и аз, забраниха ми пак  Joy Joy Joy

# 543
  • София
.......

После ще надникна да видя Серка какво е туитвала. Във всеки случай намирам, че изваждането точно сега на фото с червена рокля само потвърждава какви комплекси я тресат спрямо Хазал. Mr. Green

ФЕМИР ФОРЕВЪР!  Grinning

Направо ми взе мисълта от клавиатурата. Laughing  Хазал на всяка снимка в червено и това нещо да не остане назад, баш приказката дето видяла жабата, че подковават коня и тя така.....Mr. Green Ми тя не спря да хапе Хазал, и то на всички фронтове- и пресата и в Туитър... то не бяха намеци, тънки за сега, но гледа да я подкачи за нещо. Представям си дори как подпитва Ча за туй-онуй пък той си мълчи като....абе сещайте се като какво мълчи Mr. Green
Сега Приливите като наберат скорост, 100% ще има и набиване на канчета от сорта "видяхте ли как хубаво стоим един до друг, а не като там някакви ниски, неугледни и размъкнати ...." какво беше там още ooooh!

Е това ще и е грешката просто, те феновете отсега недоволстват от тъпите  изказвания, а за по натам ненам, ама и според ме нещо комплекси избива това момиче или е много наясно, че те двамата като двойка няма как да направят същия фурор както направиха Ча и Хазал и затова злобее  Wink

# 544
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ние ще ви подкрепяме безкрайно УлусоЙ

# 545
Произведение на бат Халю от Халилудково. Joy

# 546
  • София

И на мен по едно време ама аз съм досадна кат конска муха и много бързо ми махнаха бана  Joy Joy Joy

Ирче нерде бе къз?  Hug Hug Hug

# 547
  • Още у мъглата ...

Къде ще се нижеш пък ти, ся почваме да се отразяваме, досега отразявахме туита на Чаги  Joy Joy

# 548
  • София
Произведение на бат Халю от Халилудково. Joy

Въх  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 549
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
   love001  love001  love001  love001  love001

Споко Влъх, и аз цел ден съм така...Каспър бу гюн... Joy Joy Joy Joy Joy

# 550
  • Още у мъглата ...
.......

После ще надникна да видя Серка какво е туитвала. Във всеки случай намирам, че изваждането точно сега на фото с червена рокля само потвърждава какви комплекси я тресат спрямо Хазал. Mr. Green

ФЕМИР ФОРЕВЪР!  Grinning

Направо ми взе мисълта от клавиатурата. Laughing  Хазал на всяка снимка в червено и това нещо да не остане назад, баш приказката дето видяла жабата, че подковават коня и тя така.....Mr. Green Ми тя не спря да хапе Хазал, и то на всички фронтове- и пресата и в Туитър... то не бяха намеци, тънки за сега, но гледа да я подкачи за нещо. Представям си дори как подпитва Ча за туй-онуй пък той си мълчи като....абе сещайте се като какво мълчи Mr. Green
Сега Приливите като наберат скорост, 100% ще има и набиване на канчета от сорта "видяхте ли как хубаво стоим един до друг, а не като там някакви ниски, неугледни и размъкнати ...." какво беше там още ooooh!

Е това ще и е грешката просто, те феновете отсега недоволстват от тъпите  изказвания, а за по натам ненам, ама и според ме нещо комплекси избива това момиче или е много наясно, че те двамата като двойка няма как да направят същия фурор както направиха Ча и Хазал и затова злобее  Wink

Абе големо шубе я гони  Joy Joy Joy
Ами то като се види в огледалото само и разбира голата истина  Mr. Green

# 551

Габи, при колко пуснати туита те блокира?
Вчера някой питаше Йоанан за DM, че нещо имали лимит, а тя им вика сега отивам да се къпя в морето, после ще мисля над това  hahaha hahaha hahaha

Ирче, ама аз те отразих, джанъм,  Hug
Дайте да вида Серка у червено  Mr. Green, това момиче от понеделник е в лила, жълто,бембено и  #Cussing out

# 552
  • Варненска клюкарка
Кви рокли бе ,Серка с кармъзъ рокля ли се появи,ауууу тя ще е страхотна с нея вярвам  Whistling

Цялата в червено Ирче. Интересно, барнала се в червено, но без лютеница по устата, ама то толкоз фотошоп по нея, че направо са и сменили физиономията...отново Mr. Green

# 553
  • София
.......

ФЕМИР ФОРЕВЪР!  Grinning

Абе големо шубе я гони  Joy Joy Joy
Ами то като се види в огледалото само и разбира голата истина  Mr. Green

тцтц да ви кажа и на нея май не й е лесно, да се гледа всеки ден в огледалото  hahaha smile3532 smile3532 smile3532

# 554
е дека че идеш  Mr. Green въри къде знаАш ама па ш си дойдеш  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт