Лакове за нокти- 82

• 54 913
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
frixi, вчера го гледах някъде. Беше 8 и нещо лева...Ама къде беше  newsm78 Най-вероятно или в ДМ в Красна поляна, или в Лили в Дъ Мол. Имаше още 4 от същата серия.

# 676
  • МАРС
Вземи си конфетите на Лореал, същият е, много любим.
От днес Orly - Rock it, много красив лак, който не можах за съжаление да изкарам на снимка.

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 10:38 от sysko kid

# 677
Благодаря ви мноооогоо!   bouquet
Дано ме дочака някоя бройка в TheMall  Praynig

# 678
  • София
Аз пък никъде не мога да намеря конфетите на Лореал...  Confused
Имам от Джолитата на ГР 123, мислех да взимам 118, защото ми изглеждаше по-ситен,
но нещо се отказах...Моля ви, ако сте мяркали Лореалчето някъде скоро да споделите.  Praynig

# 679
  • Пловдив

Черен Selene 160 и холограм 392 Flormar. В действителност не е с толкова големи искращи частици, но от светкавицата така се е получил.

# 680
frixi и аз го търсих преди месеци и от Мейбълин не ми дадоха смислен отговор дали ще я има серията и реших,че я има я не.Ако ти е близо може да видиш в Ремедиум,там има Мейбълин и Лореал(поне в тези  на Графа)

# 681
~betta~ ,мерси за информацията, в събота ще го диря този лак. Днес махнах на ГР Carnivala, за жалост нямах фолио вкъщи и се наложи да потъркам... Една идея по-лесно се махна в сравнение с Jolly-то. Може би, защото има по-едри частици, знам ли и аз...  ooooh!

# 682
  • Стара Загора

OPI Love is a racket + Pros & Bronze

# 683
Милена, и конфетите ги гледах на едно от двете места, ама нали го имам, та хич не запомних къде го видях... Embarassed

# 684
# 685
  • Belgium
OPI обявиха сътрудничество с Гуен Стефани  Grinning

Освен задължителния червен лак в серията ще има и металически лакове и такива с полу матов завършек. Звучи обещаващо.

Скрит текст:

# 686
  • София
Не съм се включвала от много време, но не съм се и лакирала Simple Smile Вчера обаче ми пристигнаха поръчаните лакове от новата серия на Марая Кери, та използвах случая да се понамажа:

Скрит текст:
http://www.eatlovemakeup.com/2013/10/opi-underneath-mistletoe.html[/color]
Може ли да споделиш от къде го поръча. Някой знае ли дали ще ги има в Бг,че съм си харесала пясъците Praynig

От e-bay.

# 687
  • София
Лу, Гуен лаковете изглеждат жестоко, преди няколко дни ги разглеждах и видях, че ще има и минита. Най-добрите цветове са избрали според мен:
http://3.bp.blogspot.com/-CPnGfxQ9aB8/UkbUnjHCN4I/AAAAAAAACq4/DU … +By+OPI+minis.jpg

Въпреки, че единият от цветовете още не е известно какъв ще бъде:
http://2.bp.blogspot.com/-PuenTuK_J1c/Ukbjce4kjGI/AAAAAAAACrI/w4 … +By+OPI+Color.jpg

# 688
  • Belgium
Да, гледах ги и аз тези снимки  Laughing

Червеният лак ще е в комплект с апликации:

Скрит текст:

Със сигурност ще чакам снимки на нокти  Wink

# 689
  • София
Току що прочетох, че "неизвестният" ще бъде "a mirrored chrome paired with a special base coat". Ако е така, просто чудесно  Laughing Heart Eyes. Очертава се да придобия всички  ooooh! Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт