Отговори
# 570
Абе тея ни поведоха с повече от 1000 гласа, нещо не е така, нон стоп гласуваме и не топим, а увеличаваме, къде са онези Джансута дето крещят Чаги и и  Mr. Green

Жани, тез пижамки за по-топло, тука е студеничкооо  Laughing

# 571
Здравейте едва ви изчетох  smile3529 то бива писане ама по то вашето си за хапчета.... А като го споменах да не забравя да ви го дам, че да не се повтарят вчерашните буистваници посред нощ....

Жани  баш сме си от една порода Hug страхотни колажи. А клипчето на Рени е уникално smile3525

# 572
Ей така съм от гласуване #Crazy #Crazy #Crazy няма преборване феновете на Мурат и Туба, но никакво отказване Naughty

Жани, Hug много ми харесва последния колаж в синьо, красив и усмихнат Чаги Heart Eyes Two Hearts Heart Eyes

# 573
Хилоууууу и от мен Hug Hug Hug. Изгледах Жълтата стоножка в Лалето  Mr. Green ,надянах пижамата и при вас

# 574
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе тея ни поведоха с повече от 1000 гласа, нещо не е така, нон стоп гласуваме и не топим, а увеличаваме, къде са онези Джансута дето крещят Чаги и и  Mr. Green

Жани, тез пижамки за по-топло, тука е студеничкооо  Laughing
Да бе ,те кога ни трябват никакви ги няма  ooooh!

# 575
к'во сЪ юрнахте бе ейййййййййййййй Blushаз ви казвам си ги вземете не да лягате Simple SmileчИ к'ат заключи Зизунка  Hugний да сме си вътре Simple Smileда не ходим до Чепиков да си ги взимаме,аз ви ги донесЪх вий пак недоволни Joy Joy Joy Joy Joy
Габчо Hugто коя ли гедже сме нямали работа ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ Party Party Party

# 576
и аз гласувах многократно,но май файда йок. Все още Муратчо води

# 577
  • В света на мечтите... ❤
Хилоууууу и от мен Hug Hug Hug. Изгледах Жълтата стоножка в Лалето  Mr. Green ,надянах пижамата и при вас
Ааа,Дианче много ме кефи Игбал като я нарежда все с жълтата стоножка,баш са й го лепнали да й е лика прилика  Mr. Green

Вени много хубави 'апчета предлагаш,аз лично 3 пъти ще са наредя на опашката като ги раздават  Joy  Hug  Heart Eyes  Hug

# 578
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия не моим ги стигна,хората дръпнаха много напред  Crossing Arms

# 579
абе аз от три часа,само гласувам Winkама освен че първите се промениха друга промяна йок Blushфайда има ли не ма ли билмийорум Heart Eyesама нейсе

# 580
  • Още у мъглата ...
к'во сЪ юрнахте бе ейййййййййййййй Blushаз ви казвам си ги вземете не да лягате Simple SmileчИ к'ат заключи Зизунка  Hugний да сме си вътре Simple Smileда не ходим до Чепиков да си ги взимаме,аз ви ги донесЪх вий пак недоволни Joy Joy Joy Joy Joy
Габчо Hugто коя ли гедже сме нямали работа ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ Party Party Party

Е да де, ама сега е важна работа  Mr. Green Joy Joy Joy

# 581
аз уж легнах  Heart Eyesдайте линк да помагам

# 582
  • Още у мъглата ...
абе аз от три часа,само гласувам Winkама освен че първите се промениха друга промяна йок Blushфайда има ли не ма ли билмийорум Heart Eyesама нейсе

Абе те тия на първите ша заспат, па тогава да видим кой ша ни фане  Mr. Green Joy Joy Joy

# 583
взимайти и обличайтИ пижамите BlushчИ Зизунаааа ей сИгЪ шЪ врътни ключенцето Winkпоне да си останем бугедже бурда  Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

[
Hug Hug Hug
Жани,ша истиним с тез рехави ношнички,дай нещо кат купринен халат. Mr. Green

# 584
  • Още у мъглата ...
аз уж легнах  Heart Eyesдайте линк да помагам

Биби, те ти линк  Grinning
http://magazimedya.com/dev-anket-turk-televizyonlarinin-unutulma … mlu-cifti-hangisi

Общи условия

Активация на акаунт