Отговори
# 270
  • В света на мечтите... ❤
Пичелиш....дъвка с косъм от Бу... Whistling
А,не мерси Верче ще ме бие по тиквата,откзвам наградата от съдиспансерска солидарност,благодарим за вниманието  bowuu

# 271
  • Още у мъглата ...
Хади и аз с едно колажчи в колажчи  Grinning Heart Eyes
Семпличко  Heart Eyes

# 272
чудим са дали да вдигаме newsm78 или да са прайм на недостъпна кат ФеритУуууу Laughing Laughing

# 273
Липсата на разджингосване доведе до възход в трудовия ентусиазъм на Ферка...чисти та се стрепва...КПД-тУ  е на макс....треЙше да я поканим у нас...аз ше си я гледам на компа...тя ше ми чисти... Laughing
newsm47 smile3521

Рали Hug Hug Hug

Дани низнаеш ли Mr. Green

Ренка,ти да не предлагаш друга награда случайно  Thinking  заинтригува ме сега  Whistling

# 274
  • Още у мъглата ...
Хадии сега молим всички строй се и преброй се в колона по един,че раздавам 'апчита,а са толкоз йени красиви благодарение на специалната подкрепа на Студио за красота  "Габи ЕТ"  Hug  Hug  Hug

Joy Joy Joy Joy
На мен с промоция, моля  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 275
Метчо Laughingа да видиш Mr. Greenтова не е Чепика Mr. Green

Зизу кой трепеш newsm78

Еееее грозотии на квадрат Laughing

Дани тц Laughing в подобна на Зизу Mr. Green

# 276
Хади и аз с едно колажчи в колажчи  Grinning Heart Eyes
Семпличко  Heart Eyes

Да,ама истинската красота се крие в малките и простите неща,нали знаеш  Hug  Heart Eyes  Hug Чок красиво е   bouquet

Ади бе наредихте ли колоната да почвам с раздаването на 'аповете,до кога ще ви чакам  Naughty  Naughty  Naughty

# 277
Хадии сега молим всички строй се и преброй се в колона по един,че раздавам 'апчита,а са толкоз йени красиви благодарение на специалната подкрепа на Студио за красота  "Габи ЕТ"  Hug  Hug  Hug

Joy Joy Joy Joy
На мен с промоция, моля  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
На теб ше ти подаря кутийката после,там картинката е по-голяма да си ги имаш за спомен  Joy  Hug

# 278
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Метчо Laughingа да видиш Mr. Greenтова не е Чепика Mr. Green

Зизу кой трепеш newsm78

Еееее грозотии на квадрат Laughing

Дани тц Laughing в подобна на Зизу Mr. Green
Никой мац... Mr. Green
Аз само съм репУртерчИтУ от кютека Емко-Каптана... Whistling

# 279
ади и аз дЪ метна ощИ еднЪ топкЯ  Joy Joy Joy Joy Joy

# 280
чудим са дали да вдигаме newsm78 или да са прайм на недостъпна кат ФеритУуууу Laughing Laughing

Ако нема да дигаш,дай на мен аз сичко дигам  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 281
Пряко придааме бясната Фера...И така Фера приготвила гозбите сипала ги у канчинцата запалила свещити ма кво да ви казвам напрао чок романтик...По ино време са чуа как ключъ щраква...Оп Емко са прибира от Найт там с зъблата са водели разговори как аджеба да я оттърват от Явузчо,ама това е друга тема да си дойдем на тази ... святка лампиона и ко вижда Фера забучила тиквата на масата  ooooh! ми то бая чакани падна напрао пристана от чекане  ooooh! Емко са засилва към нея и я побутва...Феро,ади ма стаай чи съм гладен...Фера кат чу кат получи факс от горе кат яхна метлата малиииииии амен посталови да я чуят с идна дума побисня  ooooh! Шшшш алоуууууууу аз от га та чакам бе Емирчин тука натъкмих са софрата ти турнах щот та знам къв си гладник турнах в кофа с лед уйскито ти да са изстудява тебя та няма ти с оная с кривото чине ми са занимааш манджаритата изстинаха фанаха муал и те милите  ooooh! люс ината чиния...само с теб ши са занимаам тука не ми стигат ония постали татю и Меемята ми и ти тука ми са прайш на Бай Ганю ooooh! люс друуто канчи кат си толкоа гладен вари при онзи русия булдок ти напрай да ядеш ...Емко подви опашка и дим да го няма ....луда Фера ви казвам  Whistling

# 282
Оффф Гъзобръка ша го метне тоя бързо Sick

Цитат
Аз само съм репУртерчИтУ от кютека Емко-Каптана...
newsm47

# 283
ади и аз дЪ метна ощИ еднЪ топкЯ  Joy Joy Joy Joy Joy

Еее,Жани ама к'ви хубави топки имаш,не е истина просто  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Joy

# 284
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Пряко придааме бясната Фера...И така Фера приготвила гозбите сипала ги у канчинцата запалила свещити ма кво да ви казвам напрао чок романтик...По ино време са чуа как ключъ щраква...Оп Емко са прибира от Найт там с зъблата са водели разговори как аджеба да я оттърват от Явузчо,ама това е друга тема да си дойдем на тази ... святка лампиона и ко вижда Фера забучила тиквата на масата  ooooh! ми то бая чакани падна напрао пристана от чекане  ooooh! Емко са засилва към нея и я побутва...Феро,ади ма стаай чи съм гладен...Фера кат чу кат получи факс от горе кат яхна метлата малиииииии амен посталови да я чуят с идна дума побисня  ooooh! Шшшш алоуууууууу аз от га та чакам бе Емирчин тука натъкмих са софрата ти турнах щот та знам къв си гладник турнах в кофа с лед уйскито ти да са изстудява тебя та няма ти с оная с кривото чине ми са занимааш манджаритата изстинаха фанаха муал и те милите  ooooh! люс ината чиния...само с теб ши са занимаам тука не ми стигат ония постали татю и Меемята ми и ти тука ми са прайш на Бай Ганю ooooh! люс друуто канчи кат си толкоа гладен вари при онзи русия булдок ти напрай да ядеш ...Емко подви опашка и дим да го няма ....луда Фера ви казвам  Whistling
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт