У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (21) - Светата Троица.

• 20 338
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • London
Аз не съм харесала досега филм с тоя Чъки. За сметка на това имаше един за една кукла Доли, който ми беше доста страшен като дете. Joy Сега дали така ще въздейства , едва ли, но Чъки откакто му видях плаката не смятам изобщо да погледна. Отдалече си личи, че е точно това, което не харесвам.

# 616
Dolly Dearest (1991), много любим Simple Smile

# 617
Куклата Доли си я припомних преди няколко месеца. Като дете,много ме радваше този филм. Сега не бях толкова впечатлена,но си го изгледах заради доброто старо време. Simple Smile

За Чъки май съм гледала само първата част. За другите нямам никакъв спомен. И аз мисля да видя новия филм,и без това нямам нищо интересно за гледане.

# 618
Аз две чъкита съм гледала, ако не се лъжа. Хорър и смях, любимата ми комбинация.

# 619

Разбира се, че всеки има право на мнение, но аргументи от сорта на "този филм е малоумен, защото вътре има лесбийски сцени" и "онази брадвичка ми се стори гумена" звучат някак несериозно.

Ехх, това Чъки големи полемики предизвика! А не заслужава да му се отделя толкова внимание.
Пак ще кажа, че филма може да се оцени най-вече от хора, фенове на този тип филми вероятно. И не съм го нахокала само заради това, че "вътре има лесбийски сцени" и "онази брадвичка ми се стори гумена", особено против първото нямам проблем, зависи как е поднесено. Очевидно е, че си има един типично глуповат американски начин, по който тези отношения се представят в повечето им филми. Тип пародия. И тук беше същото. Останалите ми доводи съм ги казала вече - неубедителна, пародийна актьорска игра, плосък сюжет и да за брадвичката също, ами не беше истинска брадва, от 5км си личеше! В много от по-тъпите ужаси размахват по някоя такава пластмасова брадвичка, та не е някаква новост, явно щадят актьорите и сигурно да не им дотежи, не искат да ги карат да размахват истински брадви Laughing
Спокойно, заради едно негативно мнение тук, едва ли някой ще се откаже да гледа филма, ако по принцип е имал интерес. Това е което мисля аз, никого не карам да мисли така или иначе, безсмислено е да се убеждаваме в едно или друго Peace

# 620
Бе, к'во му е на Под прикритие, бе? Crossing Arms За любителите на българските сериали е най-добрият сериал правен през последните години. Така че оценката не е учудваща, поне за мен. Grinning

# 621
Ми нищо, ама не е за 8ца.

# 622
В предположение, че са гласували главно български фенове, мисля че оценката не е изненадваща.

За български сериал... бих му дала 8. Peace

# 623
Според мен му е много, Бебе, има още неща да научим за сериалите, преди да му дам такава висока оценка. Иначе на фона на всички други бг сериали, този е най-добрият, постарали са се хората.

От няколко дни на харда ми стои Timecrimes. Някой гледал ли го е? Да му вярвам ли на оценката? Laughing

# 624
Бебе, подвеждаща е - нали говорехме за авторитета на имдб като индикатор за качеството на разни продукции, щото все пак зрители гласуват. Иначе и аз знам, че всички го хвалят, но докато не се махне пояснението "като за български става", няма смисъл да говорим.  Laughing

# 625

Разбира се, че всеки има право на мнение, но аргументи от сорта на "този филм е малоумен, защото вътре има лесбийски сцени" и "онази брадвичка ми се стори гумена" звучат някак несериозно.

Ехх, това Чъки големи полемики предизвика! А не заслужава да му се отделя толкова внимание.
Пак ще кажа, че филма може да се оцени най-вече от хора, фенове на този тип филми вероятно. И не съм го нахокала само заради това, че "вътре има лесбийски сцени" и "онази брадвичка ми се стори гумена", особено против първото нямам проблем, зависи как е поднесено. Очевидно е, че си има един типично глуповат американски начин, по който тези отношения се представят в повечето им филми. Тип пародия. И тук беше същото. Останалите ми доводи съм ги казала вече - неубедителна, пародийна актьорска игра, плосък сюжет и да за брадвичката също, ами не беше истинска брадва, от 5км си личеше! В много от по-тъпите ужаси размахват по някоя такава пластмасова брадвичка, та не е някаква новост, явно щадят актьорите и сигурно да не им дотежи, не искат да ги карат да размахват истински брадви Laughing
Спокойно, заради едно негативно мнение тук, едва ли някой ще се откаже да гледа филма, ако по принцип е имал интерес. Това е което мисля аз, никого не карам да мисли така или иначе, безсмислено е да се убеждаваме в едно или друго Peace

И защо да не заслужава да му се отделя толкова внимание? Само защото според теб не става?
Сюжетът може и да не е гениален, но не е и плосък, особено като за слашър - за да го разбереш по-добре, е хубаво да гледаш и първия филм. Колкото до актьорската игра - предполагам, че визираш най-вече лесбийките Laughing - самите им роли са такива; очевидно е, че сценаристите са искали да изглеждат глупаво, за да стане по-забавен филмът. Главната героиня и момиченцето, например, неубедително и пародийно ли играят?
Както и да е, няма да те убеждавам повече в каквото и да било; нека другите го гледат и да преценят сами за себе си дали е отчайващо зле или е съвсем прилично продължение на поредицата.

# 626
  • Ænima/Albuquerque
Мначи, аз съм виден хейтър на българското кино, тъй че хич не ми пробутвайте български заглавия за пример.  hahaha

# 627
Според мен му е много, Бебе, има още неща да научим за сериалите, преди да му дам такава висока оценка. Иначе на фона на всички други бг сериали, този е най-добрият, постарали са се хората.

От няколко дни на харда ми стои Timecrimes. Някой гледал ли го е? Да му вярвам ли на оценката? Laughing
дърпам  Peace

# 628
  • София
Мначи, аз съм виден хейтър на българското кино, тъй че хич не ми пробутвайте български заглавия за пример.  hahaha

+1
Бойкотирах безвъзвратно българското кино, след като си причиних "Испанска муха", на кино при това.
От тогава - не  Naughty ! Ако ще и 100 да му е рейтингът по всички сайтове  Crossing Arms !

На Чъки съм гледала само първия филм и много слабо си го спомням (гинкото моля  hahaha !).
Дали да не изгледам всичко на куп?! Ама кат' се знам, че слашъра не ми е много по сърце  Rolling Eyes ... ще си помисля.

Timecrimes изглежда интересно, ще го "преслушам" тези дни.

# 629
  • Ænima/Albuquerque
Мен Чъки ми беше детския страх, редом с Фреди Крюгер и, малко по-късно, Боб от Туин Пийкс.  Close

Общи условия

Активация на акаунт