У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (21) - Светата Троица.

• 20 329
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • Ænima/Albuquerque
Ми... аз и изключения не намирам. Мноо зле.  hahaha

# 646
Всичко живо в българските филми са рецитатори. Еми не става така. Ни емоция, ни изражение, ни нищо...

Абсолютно съгласна.
Напълно! Точно така е! И много се радвам като прочета нещо такова, защото това си е самата истина. Някои хора обаче са "зрители-прасета", консумират каквато и помия да им се изсипе от екрана, даже и за още питат.
Българските филми и сериали от новото поколение са мноооого далеч от добри и качествени продукции и са на светлинни години назад от това, което е било бг киното преди години.
Каменни изражения, абсолютна актьорска немощ, рецитации, скучни плоски сюжети, жалки режисьорски напъни.... направо филмова импотентност!

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 20:18 от AQUА

# 647
  • Ænima/Albuquerque
О, да не хващаме сюжета, че още дъвчат комунизма и ранния пост-комунизъм.  hahaha

# 648
Да, другото им любимо са мутри!

# 649
  • Ænima/Albuquerque
Ох, да.  hahaha

# 650
Ми... аз и изключения не намирам. Мноо зле.  hahaha

Не са от новата генерация Simple Smile От много старата имам предвид.

# 651
И аз съм в клуба на негледащите българско кино. Освен това има актьори,които не понасям и само като им видя мутрите и сменям канала. Това са Балтечки и Елена Петрова. Тази Елена..това ако е актриса. ooooh! И аз съм хейтърка май. Laughing

# 652
И аз съм в клуба на негледащите българско кино. Освен това има актьори,които не понасям и само като им видя мутрите и сменям канала. Това са Балтечки и Елена Петрова. Тази Елена..това ако е актриса. ooooh! И аз съм хейтърка май. Laughing

Аз ония двамата братя нарочени за "секс символи" - Бахарови  Sick
И Елена, и онази провлачена овца от Забранена любов -Саня Борисова...и да не продължавам Simple Smile

# 653
  • Ænima/Albuquerque
Аз Блатечки го харесвам момчето, ама имал нещастието да се роди тука, милия. Като знам, че във всеки филм и сериал, дет излиза, все той там... то не мое се оттървеш!

Аз ония двамата братя нарочени за "секс символи" - Бахарови  Sick
И Елена, и онази провлачена овца от Забранена любов -Саня Борисова...и да не продължавам Simple Smile

1. За Бахарови -  Sick
2. За Саня и мъжо ѝ Ники Намсикъф -  Sick Sick Sick
Помня, че я мернах в мола на Стамболийски преди време, еми хоеше, кат Никол Кидман след Оскар!

# 654
  • МАРС
Споко, аз също не гледам нищо българско - нито сериали, нито филми. Wink

# 655
  • Ænima/Albuquerque
Фюф, чувствам се по-малко хейтър.  hahaha

# 656
  • МАРС
Аз пък се чувствам тъжна, че хич не ни бива в тази сфера.

# 657
  • Ænima/Albuquerque
Аз не, щото изобщо не се и напъват.

# 658
  • London
Според мен му е много, Бебе, има още неща да научим за сериалите, преди да му дам такава висока оценка. Иначе на фона на всички други бг сериали, този е най-добрият, постарали са се хората.

От няколко дни на харда ми стои Timecrimes. Някой гледал ли го е? Да му вярвам ли на оценката? Laughing

Аз съм го гледала и съм писала за него в предни теми. Филма е логически и да навържеш пъзела не толкова ужас или някакъв трилър. Не е в никакъв случай за широката публика та си прецени. На мен помня, че ми допадна.

Vynian - Не го гледайте, голяма тъпотия. ooooh!

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 21:20 от La Catrala

# 659
Не е в никакъв случай за широката публика та си прецени. На мен помня, че ми допадна.

Ти сега широка публика ли ме нарече? hahaha

Пускам го.

Общи условия

Активация на акаунт