Търся електронна книга - тема 6

• 92 755
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте. Ако някой има 'Библиотекарката' от Логан Бел ще може ли да ми я изпрати?
Скрит текст:

# 16
  • В две мънички очи...
Все още книгите от поредицата Скъпоценни камъни ги няма в нет-а или поне аз не ги откривам.

# 17
  • Пловдив
Сега си свалих MailBooks, прекрасна програмка  Simple Smile
PanJoro, благодаря за труда!    Hug

# 18
На мен Мейлбоксът упорито отказва да ми работи  Sick работеше си перфектно и преди няколко дни при стартиране просто се отваря, иконката седи на лентата със задачите, като плъзна мишката се вижда в малкото прозорче програмата, но като цъкна да се отвори не иска  #Cussing out   Сигурно пак съм изръчкала нещо в настройките и не мога да се оправя. Стартирах и програма за съвместимост, за да ми покаже, ако проблема е от настройките, дадох да ми настрои автоматична съвместимост и пак нищо  ooooh! Изписва си ми накрая несъвместимо приложение... Преди си ми работеше, не знам какво и стана. Чакам си лаптопа да се върне от ремонт и там ще я инсталлна  Confused

# 19
  • В две мънички очи...
Искам да питам дали някой е пробвал да има пусната MailBooks и Calibre едновременно. При мен даде грешка че имам вече програма която ползва net framework-a  newsm78 някаква супер тъпа грешка, затова ще ми е интересно дали някой е пускал двете едновременно и е имал подобни съобщения.

# 20
  • София
На мен Мейлбоксът упорито отказва да ми работи  Sick работеше си перфектно и преди няколко дни при стартиране просто се отваря, иконката седи на лентата със задачите, като плъзна мишката се вижда в малкото прозорче програмата, но като цъкна да се отвори не иска  #Cussing out

Аз съвсем в началото имах същия проблем. Ето какво ми писа PanJoro и проблема беше отстранен.

Цитат
Имаш ли някакъв опит с компютри - примерно можеш ли да влезеш в регистъра на Windows с regedit

Разгъваш HKEY_CURRENT_USER, намираш Software, разгъваш го и търсиш VB and VBA Program Settings. Някъде по-надолу ще намериш ключа MailBooks с два подключа. Интересува те подключа Form. Кликваш с десен бутон на мишката и от менюто избираш Delete -
потвърждаваш изтриването и затваряш regedit.

# 21
Ееее оправи сеее  Whistling   bouquet  bouquet Хиляди благодарности Mrs Jan

# 22
От вчера Флибуста не ми се отваря, дали само при мен е проблемът?
Търся поредицата за Стефани Плъм, извън качените в Читанка.

# 23
От вчера Флибуста не ми се отваря, дали само при мен е проблемът?
Аз я отварям без проблем.

Благодаря за новата тема!

# 24
  • Варна
Добро утро , благодарности за новата тема   bouquet

Тази сутрин имам проблем с програмата мейлбукс, стои си на прозорче "Моля изчакайте", изтрих ключ Form, както е описано по долу но нямах успех , снощи си работеше прекрасно .............ааа сега ми изписа не може да осъществи връзка с базата данни , хм, може временно сървърът да не работи , ще опитам отново по късно  Rolling Eyes

# 25
  • София
Добро утро , благодарности за новата тема   bouquet

Тази сутрин имам проблем с програмата мейлбукс, стои си на прозорче "Моля изчакайте", изтрих ключ Form, както е описано по долу но нямах успех , снощи си работеше прекрасно .............ааа сега ми изписа не може да осъществи връзка с базата данни , хм, може временно сървърът да не работи , ще опитам отново по късно  Rolling Eyes

И при мен същото.

# 26
  • София
В момента не търся конкретна книга, но да ви следя, че постоянно изкачат готини заглавия Simple Smile

Аз продължавам да не мога да трия книги от Mailbooks-а.  newsm78

# 27

пиша само за да сигнализирам, че след като си сложих новата версия,
получих 7 книги, които не съм си искала  Peace

# 28
  • София
И аз имам поискана книга, която нямам и сега получих книга, която не съм искала.

Как мога да откажа тази заявка, за да не ми мига постоянно бутона???

# 29
  • В най - голямото село
Дали някой може да ми каже къде мога да намеря някоя от книгите на Ричард Касъл в ел. вариант на български:

http://www.helikon.bg/author/%D0%A0%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%B … %8A%D0%BB_105833/

Общи условия

Активация на акаунт