Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 985
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • Живее на Луната
Моме, успех на пункцията утре  Hug

# 16
И аз в новата темичка. Пункцията ми беше вчера, извадиха ми 7, 6 от тях зрели и днес ми се обадиха, че са си оплодили само 4. Дано се развиват добре всички  Praynig

# 17
И аз в новата темичка. Пункцията ми беше вчера, извадиха ми 7, 6 от тях зрели и днес ми се обадиха, че са си оплодили само 4. Дано се развиват добре всички  Praynig
Дано puppii, стискам палци всичко да е наред...

# 18
Запис и от мен и дано да напълним темичката с повече положителни резултати!
Още малко остана,днес ми е 8-ми ден след ЗЕТ на 2 ембриончета на 3-ти ден - стискайте палци ,че съм планирала един тест за петък Praynig Simple Smile

Успех на всички!

# 19
Идвам и аз, утре ми е пункцията   bouquet
[/quo
Mometo*, успех на пункцията...
С новата тема да си пожелаем успех и на всички нас, много късмет и сбъднати мечти....

# 20
Запис и от мен и дано да напълним темичката с повече положителни резултати!
Още малко остана,днес ми е 8-ми ден след ЗЕТ на 2 ембриончета на 3-ти ден - стискайте палци ,че съм планирала един тест за петък Praynig Simple Smile

Успех на всички!
Стискам палци сара68 и успех на теста...Дай боже да е положителен и ние да се заразим от него...Wink

# 21
Момичета, успех на пункциите утре, аз съм в сряда. Стискам палци на всички, нека новата тема се изпълни с много новини за сбъднати мечти.

# 22
Да се запиша и аз тук  Wink Успех на всички  Praynig, в новата тема само хубави новини  Hug

# 23
  • София
И аз в новата темичка. Пункцията ми беше вчера, извадиха ми 7, 6 от тях зрели и днес ми се обадиха, че са си оплодили само 4. Дано се развиват добре всички  Praynig

puppii, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

и на всички в нужда!!!

# 24
Благодаря, момичета за подкрепата  Hug

# 25
И аз благодаря  Hug Шаренийка сме се събрали - пред пункция, пред трансфер и пред тест, дано всички имаме повод за радост накрая!

# 26
 Stuck Out Tongue (нека новата тема ни е на късмет!!!!)

# 27
И аз да пиша в новата тема ... и да си повторя въпроса за приблизителна цена за Цветна снимка в 'Надежда'?

# 28
  • Перник
И аз да пиша в новата тема ... и да си повторя въпроса за приблизителна цена за Цветна снимка в 'Надежда'?
На мен ми правиха цв.снимка юни-150 лв снимка и 70 лв упойка/ако искаш/

# 29
Здравейте момичета, честита нова тема и успех на всички   bouquet Въпросът ми е организационен: Днес пуснах кръв за хормони и евентуално тази вечер прегнил, но до момента никой не ми е позвънил - това значи ли, че няма да има прегнил или че са ме забравили вече се чудя какво да правя? Дайте съвет или пък ако на някого са се обадили?!! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт