Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Много се радвам мила  Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig

# 61
Браво, Джул, продължавай все така  thumbsup

# 62
Момичета здравейте, предстои ми премахване на полип , но не успяхме да се уточним с д-р Персенска по какъв начин ще ми го маха- предполагам с хистеро .Но чета ,че има диагностична и оперативна. Ако се обадя на регистратура дали ще ме насочат и предполагам ,че те ще знаят. И на кой ден се прави манипулацията. Има ли разлика в цената на двете. И като се обадя за час и ден да им кажа ли че искам по каса ,за да платя по-малко. Благодаря!

Аз съм на тази вълна в момента, в петък съм на хистеро, диагностична.
Тя не е по здравна каса, ми казаха от клиниката и да си приготвя 500 лв.
Тъй като днес сутринта си бях взела направление от личната, питах какво да правя с него и ми казаха, че мога да го ползвам, ако премине в оперативна. Пу-пу, дано не се наложи да го ползвам!
На регистратурата си запази час, Персенска ми написала от 6-ти до 10-ти ден от цикъла. Два дни преди манипулацията звънят да кажат какви изследвания да пуснеш, така беше при мен. Четох, че Шефкетова дава листче с необходимите изследвания, които да правиш.
За полипа, в твоя случай,  си вземи направление. Цена - не зная.

# 63
Здравейте, момичета!
Моят отрицателен тест беше на 16.08.2013 г., но докато ми дойде и ми свърши МЦ д-р Шефкетова излезе в отпуск. Сега си чакам следващия МЦ. Някой може ли да ми каже кога се ходи на преглед след неуспешен опит /на кой ден от цикъла/ и за коментар?
Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 19:17 от nega03

# 64
запис и късмет за всички нас  Hug

# 65
  • гр. София
На мен днес ми преместиха лапарото за петък 13.
Явно нещо не могат да смогнат с часовете.

# 66
Здравейте, момичета!
 МЦ. Някой може ли да ми каже кога се ходи на преглед след неуспешен опит /на кой ден от цикъла/ и за коментар?
Благодаря предварително!

Звънни на регистратура и когато има свободен час.

# 67
Момичета, днес правих хистероскопия. В понеделник трябва да ходя на прониква. Някоя от вас знае ли колко струват?

# 68
# 69
  • Варна
Здравейте, момичета!
Искам да попитам, има ли някой, който не е от София и са го следили по време на стимулацията в града от който е?
Казаха ми, че след като се определи от кога ще започне стимулацията, има вариант да ме следят във Варна и да отида направо за пункция...  newsm78

П.с. Този мой пост е копиран от друга тема. Извинявам се на тези от вас, които го четат за втори път!

П.с. 2: iskrity,  Shocked... какво става? Някаква радост долавям в този емотикон?

# 70
Момичета, днес правих хистероскопия. В понеделник трябва да ходя на прониква. Някоя от вас знае ли колко струват?
20лв

# 71

Промивката е 20лв. А казаха ли ти, че кървенето трябва да е спряло, за да ти я направят?Даже и цапване не трябва да има.Ако имаш реагирай навреме и си смени часа, да не се разхождаш напразно до клиниката, особено ако не си от София.

# 72
# 73

Промивката е 20лв. А казаха ли ти, че кървенето трябва да е спряло, за да ти я направят?Даже и цапване не трябва да има.Ако имаш реагирай навреме и си смени часа, да не се разхождаш напразно до клиниката, особено ако не си от София.

Благодаря за отговора. Д-р Персенска не ми каза нищо за зацапване, но някъде тук бях чела. Дано до понеделник няма нищо, за да не се налага да сменям часа. Аз и сега нямам кой знае какво зацапване. Не знам как е било при другите, но при мен е много малко

# 74
И аз нямах зацапване на следващият ден,после започна..Ако се появи пий витамин С до деня на промивката  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт