Отговори
# 600
Каква физиономия има Ча  Laughing

# 601
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=737734.new#new

Благодаря за съдействието на Влъх-3 , Жани,  Дани, Влъх-1...страОтни сте момичета...винаги отзивчиви и помагащи.... newsm51   love001   newsm51

# 602
  • У Диспансера ...♥♥♥
Слушате ли бе,аз се разтапям направо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хубавия ми Емко бе  Heart Eyes Heart Eyes
Наде,и аз не споря,просто споделям какво виждам аз.

# 603
  • Още у мъглата ...
Лелеееее, пак какъв превод ... трябва да намеря сили и да направя всичко за нея   ooooh!
Божкеее, колко по-различно го казва Емко  ooooh!

# 604
Двама красиви мъже!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 605
  • Още у мъглата ...
Слушате ли бе,аз се разтапям направо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хубавия ми Емко бе  Heart Eyes Heart Eyes

Тази сцена, където си говорят с Корай я обожавам, толкова е сладък, толкова е притеснен и обичащ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 606
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма какъв е хубав,хубав,ши се гътна и аз като Чепика  ooooh!

# 607
  • Още у мъглата ...
Каква физиономия има Ча  Laughing

Ахаааа  Mr. Green Все едно си мисли: Абе ти ко праиш до мен, бре  Mr. Green  Joy Joy Joy

# 608
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 609
Емир и Корай в дома на Емир.
К-Емир, добре ли си?
Е-Нищо не можах да направя. Не можах да я предпазя.
К-Вината не е твоя Емир.
Е-Всичко е пусто. Всичко е без значение. Кавгите…Ядът…Ами ако съм я изгубил? Ако съм я изгубил? Казах само Щастлива Нова Година. Исках да и кажа толкова много неща. Колко много я обичам. Колко много ми липсва. Нищо не можах да и кажа. Казах само Щастлива НГ.
К-Нищо не можеш да направиш.
Е-Нещата, които мога да направя ли? Не ми трябва това, което мога да направя. Трябва ми това, което не мога да направя. Трябва да мога да направя всичко.

# 610
По диема почва по интересен мач Laughing

# 611

Тази сцена, където си говорят с Корай я обожавам, толкова е сладък, толкова е притеснен и обичащ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
newsm10 newsm10 newsm10

Въобще всичките им разговори са страхотни, и невероятни приятели, Корай много ме кефи с поведението и държанито си, винаги му казва и грешките, които допуска, по един невероятен начин, хем е искрен, хем да не го нарани много  Hug Hug Hug

# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кога сварват бе  Mr. Green

# 613
  • Още у мъглата ...
Ма какъв е хубав,хубав,ши се гътна и аз като Чепика  ooooh!

Ща спасяваме, щи гу пратим Чачко, нъл клин клин избива  Joy Joy Joy

# 614
  • Още у мъглата ...

И ти ся, ко почна да я постваш, аааа, сетих са, да ни се затвърди мнението за "убост"  Mr. Green Peace Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт