Отговори
# 420
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Извинявам се за писаниците си и за разсъжденията си. Ще се замисля преди да вкарам такива отново.
Не мога да се извинявам обаче за цитати. Направило ми е впечатление, че отделни изречения част от текст са извадени и превеждани заедно, затова се постарах да набера целия текст и да го превъртя през Гуги. Знам че е лош преводач, но аз с друго не разполагам. Плюйте колкото си искате, свикнах, а и изрично съм уточнила че не разбирам турски.
Профи, Hug аз нищо не съм казала за теб...то е ясно, ти поясни, че никой не е длъжен да ти вярва и че превода е на Гуги... Peace

Аз пък от своя страна вече няма да напиша нито ред превод на нищо...знаех си, че така ще стане и за това си правех пас...стигне ли се до преводи...винаги става така. Все някой обиден, друг недоволен...айде стига толкова... ooooh! ooooh! ooooh!
Ама аз съм си виновна...трай си ма...що се обаждаш кат на барабан палката...аз нали за себе си съм го разбрала... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 421
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия пък двете Жанка и Данито,се пукнали да загрозяват значи  Heart Eyes Hug Hug

# 422
Емир както се прибра в 10-ти апартамент и баща му тръгвайки си срещна Раза и сестра му и  хоп Емирчо се появи зад тях отвън  Mr. Green

# 423
  • София
Емир както се прибра в 10-ти апартамент и баща му тръгвайки си срещна Раза и сестра му и  хоп Емирчо се появи зад тях отвън  Mr. Green

Joy Не може без гафове  Laughing

# 424
Вяра честити дрешки Hug

Цитат
Тия пък двете Жанка и Данито,се пукнали да загрозяват значи
smile3505

# 425
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дур бе,че не мога хвана тука,преводи,мреводи ,ся ще ме карате се връщам назад да видя за кво иде реч,ей ся ще ви зарина с моя турски и ще видите  Mr. Green

# 426
  • В света на мечтите... ❤
Хадии сладурки аз замалко зачезвам,ама довечера ще съм бурда  Hug  Hug  Hug

# 427
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не си тръгна друг път,лично аз видях че беше с празни ръце,къде отиваш ти тука мен да заблуждаваш  Mr. Green

# 428
Инжекцията е готова моля диспансера целя да се яви.

# 429
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма то така лесно се бие бе,упои го и сега ще го бие,ууууу курбан така се колело ,или се прави  ooooh!
Хайде сега ще падне до нея ,охххх тая серия не съм я гледала цялата никога ,направо ем ми е смешно ,ем се ядосвам,моя син и той се наема тука  Joy Joy Joy

# 430
Зизу, никой не е казал нищо за превода ти, имаше различни мнения дали Ча е казал тези думи или са вестикарски или фенски писаници
Зиз, ние си те ловкаме, нал знаеш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ирче
Скрит текст:
има една вестникарска статия, дето уж Чачи е казал, че се страхува от уроки, тъй като между него и Серка се получила магия, тещо от този сорт, и някои като мен израдиха съмнение, че това са негови думи

# 431
Чепика не си полегвал 3 дни... Joy Joy Joy Joy

# 432
хха мълчи като риба вика  Joy той го упоил и му залепил устата и го чака да говори  hahaha hahaha

# 433
Зизу, никой не е казал нищо за превода ти, имаше различни мнения дали Ча е казал тези думи или са вестикарски или фенски писаници
Зиз, ние си те ловкаме, нал знаеш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ирче
Скрит текст:
има една вестникарска статия, дето уж Чачи е казал, че се страхува от уроки, тъй като между него и Серка се получила магия, тещо от този сорт, и някои като мен израдиха съмнение, че това са негови думи
Знам бе...и аз си ви ловкам...само дето вече не си спомням даже какво е Мераба... Heart Eyes
Има преводи-има проблем....няма - преводи...всички се ловкамИ... Whistling

# 434
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз съм на мнение,че не са негови думи Джейн  Peace

Общи условия

Активация на акаунт