Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 341
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
И аз си чакам с нетърпение гофретника.

# 466
Гофретника,както и часовника със Сваровски,ще се начислят автоматично при първа поръчка в К2,нали?

# 467
В петък си получих поръчаните неща.Оказа се, че моята позната вместо тоник за лице оптималс ми е поръчала измиващата гел-пяна, но съм доволна.И без това скоро трябваше да си купувам такъв гел пак.От крема за ръце Мед и мляко съм доволна, прави ръцете меки и попива бързо.
От следващият каталог ще си поръчам тоника за лице от младежката серия, който е намален на 5.90 лв.

# 468
Гофретника,както и часовника със Сваровски,ще се начислят автоматично при първа поръчка в К2,нали?
Да, както и готварската книга, за който е изпълнил условията Simple Smile

# 469
Аз пък съм доволна от този крем за ръце: http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=30012

# 470
Аз щом получа следващ каталог и веднага го пускам. Докато дойде началната дата на каталога обикновено пускам поръчка, за да съм сигурна,че няма да има липси.

Някой ползва ли ПВ More by Demi. Аз си я поръчах от намалението и съм очарована, много е траен.

Аз я имам и много ми харесва. Трайна е (поне в сравнение с другите, които имам) и мирише много хубаво. Не знам как да го обясня, тежка е, но не точно.  При мен стана грешка, продиктувах отделните кодове, а не общия за намалението и накрая си ги платих на пълната цена. И все пак не съжалявам за дадените пари, много ми харесва.

# 471
Днес влиза в сила К2. Много успехи за всички консултанти!!Както винаги пак не са в час: пробвах да видя дали ще ми се набавят автоматично полагащия ми се гофретник и часовника със Сваровски-за часовника пише,че е чакаща поръчка(не е наличен),а гофретника изобщо не се начислява сам. Пробвах с кода да го добавя в кошницата-изписва ми не е в продажба
Има страхотен подарък ако се регистрират 2ма и направят 100БТ. Тази седмица имам доста срещи,дано видя сериозни и отговорни хора   Praynig

# 472
Днес влиза в сила К2. Много успехи за всички консултанти!!Както винаги пак не са в час: пробвах да видя дали ще ми се набавят автоматично полагащия ми се гофретник и часовника със Сваровски-за часовника пише,че е чакаща поръчка(не е наличен),а гофретника изобщо не се начислява сам. Пробвах с кода да го добавя в кошницата-изписва ми не е в продажба
Има страхотен подарък ако се регистрират 2ма и направят 100БТ. Тази седмица имам доста срещи,дано видя сериозни и отговорни хора   Praynig
На мен гофретника ми се начисли автоматично. И, да, часовникът е на чакаща поръчка. Но пък нямаше нито една липса в моята поръчка, дори и всички аксесоари бяха налични - като раницата Спорти, възглавничката Сърчице, кубчето судоку, готиния чадър със сърчицата. Пускайте си днес поръчките Simple Smile. И, да, хайде да си спечелим и сешоара за 2 регистрации с по 100 БТ!

# 473
  • Стара Загора
Някой да е виждал новите червила Sensual Velvet?
Харесала съм си 30404, но ми изглеждат с перла, а аз искам да е пастелно. Rolling Eyes

# 474
Харесала съм си 30404, но ми изглеждат с перла, а аз искам да е пастелно. Rolling Eyes
Тази вечер ще гледаме новите продукти и ще ги пробваме. Ще ти дам обратна връзка след това Simple Smile

# 475
  • Перник

На мен пък ми създава някакво лепкаво усещане  Rolling Eyes

# 476
  • Стара Загора
Тази вечер ще гледаме новите продукти и ще ги пробваме. Ще ти дам обратна връзка след това Simple Smile

Много благодаря. А ако успееш да направиш и снимки, равна няма да имаш. Laughing  bouquet

# 477
Нямат наличен един от пръстените #Cussing out
Чакам информация за гривната от 29стр.   bouquet

# 478
Нямат наличен един от пръстените #Cussing out
Чакам информация за гривната от 29стр.   bouquet
Аз какво да кажа като имам 4 липсващи продукта и още 2,които са ми от предния каталог и са още чакаща поръчка  #Cussing out #Cussing out

# 479
Привет момичета, скоро нещо нямах много време да поствам нови статии и да качвам снимки на продуктите, но сега успях да подготвя една статия за новата серия Velvet. На мен лично ми хареса, така че ще си взема от нея. И спиралата Hyper Stretch XL ми хареса Simple Smile

Снимките са тук: http://www.consultantori.com/news/74-sensual-velvet-by-oriflame.html

Утре ще гледам да кача снимки и за другите нови продукти Simple Smile

Само да споделя, че новия сапун във формата на сърце има божествен аромат, влюбих се в него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт