Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 296
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Освен този каталог http://bg.oriflame.com/products/flip-flyer.jhtml?id=FF-40303 дали няма да има друг с намаления?

Може би ще пуснат за 8 март, но още е рано според мен. Понякога пускат на следващия ден от изтичането на предната листовка. А и намаления вече много рядко има, такива които да заслужават наистина. Няма ги онези добри цени от преди 2-3 год. Дори в тези мини каталози са по-скъпи продуктите, отколкото в месечните.

Ново

Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=GCrJwOQOAog

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 09:27 от iv4enceto_91

# 646
Здравейте!
Имам конкретна питанка и ще съм благодарна за всякакви отговори, препоръки, мнения Hug
  Става дума за кралската кадифена колекция, дали действително е ефективна, както рекламират, дали прави кожата стегната и реструктурирана.. Интересувам се от дневен, нощен и околоочен, а защо не и от капсулите..
Хубаво ще е да чуя мнение от личен опит, но като ви чета, всички сте по-младички за ККК Laughing, та не знам..
Благодаря  bouquet

# 647
Здравейте!
Имам конкретна питанка и ще съм благодарна за всякакви отговори, препоръки, мнения Hug
  Става дума за кралската кадифена колекция, дали действително е ефективна, както рекламират, дали прави кожата стегната и реструктурирана.. Интересувам се от дневен, нощен и околоочен, а защо не и от капсулите..
Хубаво ще е да чуя мнение от личен опит, но като ви чета, всички сте по-младички за ККК Laughing, та не знам..
Благодаря  bouquet

Майка ми ползва от тази серия серума и капсулите и е много доволна. Вземала съм й и околоочния крем, смята че и той е добър, но предпочита околоочните от Спри времето

# 648
Fenyx, мерси!
За Спри времето серията нямам никакво инфо, ще ходя да се ограмотявам Wink

# 649
  • София
Здравейте!В петък за пръв път ще пускам поръчка.Има ли нещо на което трябва да обърна внимание,някаква особеност,нещо да не пропусна?
Освен това попаднах на някакви "заместващи продукти",това пък какво ще рече?
И още едно въпросче:нали плащам по банков път от вкъщи,не ходя до никакви банки?Снимаха ми личната карта и ще плащам след 2 седмици след поръчката.

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 10:22 от Магика

# 650
Заместващите продукти са тези, които ти се дават когато въведеш код. Примерно аз ще получа голяма опаковка душ гел. Не ходиш до никакви банки ако си платила с дебитна карта.

# 651
  • София
А заместващите продукти всъщност какво заместват и задължително ли е да ги пуснем и  плащаме ли ги(като гледам цените им не са червени)???

# 652
  • в огледалото на живота
А заместващите продукти всъщност какво заместват и задължително ли е да ги пуснем и  плащаме ли ги(като гледам цените им не са червени)???
Не е задължително.Заместват таксата за доставка+обработка.
Като нов клиент,щом нямаш 100  БТ ти се начислява такса доставка 2лв+такса обработка 1лв.
Ти решаваш кой вариант да избереш:и в двата случая имаш сума за плащане,като втория вариант е във  формата на продукт за теб.

# 653
Здравейте!В петък за пръв път ще пускам поръчка.Има ли нещо на което трябва да обърна внимание,някаква особеност,нещо да не пропусна?
Освен това попаднах на някакви "заместващи продукти",това пък какво ще рече?
И още едно въпросче:нали плащам по банков път от вкъщи,не ходя до никакви банки?Снимаха ми личната карта и ще плащам след 2 седмици след поръчката.
До офис на орифлейм ли ходи,би трябвало и една бланка да попълниш,ако не греша  Rolling Eyes
При всяка поръчка дължиш 3 лв. доставка с обработка. Ако решиш да се възползвая от замяна такса,въвеждаш кода 734444 .Аз редовно използвам тази "екстра" като ще давам 3 лв. поне да знам за какво  Laughing

# 654
  • София
Да,до офиса им на Кръговото.А този код кога ще ми се появи,като тръгна да плащам ли?Доставката до нас ли ще е или до пощата?

# 655
Да,до офиса им на Кръговото.А този код кога ще ми се появи,като тръгна да плащам ли?Доставката до нас ли ще е или до пощата?

До поща, но трябва да го зададеш.

# 656
Кода ще си го въведеш ти,все едно поръчка.
Щом си дала копие лична карта маркираш "на кредит" ,а за доставка пишеш до поща.

# 657
  • в огледалото на живота
Доставка може и от офис на Орифлейм  Peace

# 658
а може и с куриер до вкъщи,както аз правя

# 659
Момичета, до края на седмицата ще пусна поръчка, но ме интересува дали крема и ексфолианта от задната корица са налични?
Защото в противен случай ще трябва да се огледам за друг крем...
И ако имате отзиви за тях - споделете  Grinning

Благодаря ви!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт