Кой какви сериали гледа? - Тема 8

• 57 613
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Мерси,мячик  bouquet Хвърлила съм му око,тъкмо да си упражня и английския Wink

# 601
  • София
мячик, срещала ли си новини за Ответен удар?
Скоро не съм ровила, нямам кога, а се сетих оня ден. Не помня защо.

# 602
  • в морето до колене
Ване, ето какво казва Уикипедията.

On Monday, October 28th 2013, Cinemax and Sky commissioned a fifth and final series. It will feature 10 episodes, with filming expected to take place in Europe and Asia. The filming will begin late January, 2014 and will be expected to air in August/September, 2014.

Това значи, че би трябвало да са започнали снимките вече.

# 603
  • София
юхууууу!
ама изобщо не съм се сетила да погледна в уки!
а във Фацето не ми е идвала новинката.
Благодаря Simple Smile

# 604
  • Пловдив
http://www.webcafe.bg/id_418193884

Заплювам си "Вавилон".

# 605
  • в морето до колене
Онзи ден ми попадна и на мен информация за "Вавилон", обаче ставаше дума за това, че Бойл ще режисира само пилотката (която ще има продължителност колкото пълнометражен филм), а после ще прехвърли работата на режисьора на Filth.
Нещо като при Финч, който режисира само първите две серии на House of Cards и после го предаде на други, а той остана само да продуцира.

П.П. Джеймс Нейсмит го харесвам. Гледах го с удоволствие в "Монро". Даже ме беше яд като го прекратиха - оставиха ме без докторски сериал.  ooooh!

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 21:29 от мячик

# 606
  • в морето до колене
Не мога вече да редактирам предната си публикация, затова нова.

Още една прекратена комедия от последния сезон - The Michael J. Fox Show
И също така Psych официално приключва след края на сезон 8 - последната 10-а серия ще бъде излъчена на 26 март.

Затова пък House of Cards ще има трети сезон. Netflix са го обявили завчера - десет дни преди да излъчат втория сезон. Както и миналата година, всичките 13 серии на сезон две ще бъдат излъчени едновременно на 13 с/у 14 февруари. По наше време се пада някъде в 5:00 сутринта. По торентите вероятно ще ги има следобед или вечерта.

# 607
  • срещу двата комина :)))
за Psych и аз прочетох, мъка ми е много ... много добър сериал  Heart Eyes

# 608
Здравейте, отдавна не съм гледала някой сериал, с който да убивам време и дори не знам какви сериали са излезли напоследък Embarassed Ако може да ми препоръчате някой  bouquet

Търся нещо забавно, СМЕШНО... теглила съм The big bang theory и How I met your mother, но нещо не ме грабнаха, шегите им са ми тъпи и ме отегчават... препоръчвали са ми като сериали Game of thrones, Vampire diaries и Dexter, но както казах искам нещо, което да ме разсмива.. единствения сериал, който се сещам в момента, на който съм се смяла от сърце е Two and a half men, но като смениха Чарли Шийн нещо не ме кефи, по-ранните сезони бяха по-добре.. Гледала съм и по-"момичешки" от сорта на Gossip girl, но обикновено в този тип сериали почват да правят едни любовни сплетни и петоъгълници, че накрая ми омръзва да ги гледам. Малко е сложно положението при мен със филмите..  Laughing Надявам се да сте разбрали горе долу какво търся - да не е тийн филм, да не е някой елементарен, да не е мрачен и потискащ, не ме кефи и като има някакви "загубеняци" или "зубъри".. като в Big bang.... ако някой се сети за някой интересен и забавен... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! Peace Peace Peace

# 609
  • Ямбол
ellie&, гледала ли си Новите съседи? Много е смешен.  Laughing- http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&acti … =DESC&pages=4

# 610
За забавен препоръчвам Rake - буквално означава нещо, като пройдоха/комарджия/женкар http://www.imdb.com/title/tt2515462/ 
Забавен е. Досега са излезли само три епизода.

# 611
  • София
ellie& Hart of Dixie мисля, че отговаря на критериите ти - забавен и ненатовараващ  Peace

# 612
ellie&, виж анкетата на 1-ва страница. Anger Management е новият сериал на Чарли Шийн, може да пробваш и Modern Family, Cougar Town, Melissa & Joey. Peace

# 613
интересна тема, ще я следя в бъдеще Simple Smile

# 614
  • UK
Аз тъкмо приключих със Семейство Симпсън, почнах от първи сезон, голямо гледане беше.

Общи условия

Активация на акаунт