Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 36

• 66 462
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • Бургас
За първи път в България www.Vipoferta.bg предлагат оферти за всички европейски столици на половин цена! Ето линк за всичките оферти http://www.vipoferta.bg/ekskurzii-chujbina

# 437
  • София
Да, но по друга оферта - за кола маска. Доволна съм, салона беше чист, персонала внимателен.
Но дъщеря ми е фризьорка и маникюристка и не препоръчва гел на близки хора. Даже и тя не си слага.

# 438
Искам да се оплача от поредния салон с ниска хигиена и отвратителни обноски Miss beauty- салон за красота,който не само заблуждава с това,че се намира в центъра и е качествен,но и най-нахло третира клиентите пренебрежително и надуто. Повече кракът ми няма да стъпи там!!!!

# 439
  • София
Искам да се оплача от поредния салон с ниска хигиена и отвратителни обноски Miss beauty- салон за красота,който не само заблуждава с това,че се намира в центъра и е качествен,но и най-нахло третира клиентите пренебрежително и надуто. Повече кракът ми няма да стъпи там!!!!
Имаше и преди такива отзиви за там. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=717745.0
Жалко - местоположението му ми е страшно удобно. Confused

# 440
Ян Бибиян за пръв път не пускат през Грабо, а през Офертопедия  newsm78
Хм, хм... newsm78
В Грабо имаха по близо 2500 продадени ваучера, а тук едва около 300  newsm78 Много странно решение.

http://www.ofertopedia.com/sofia/ednodnevno-detsko-menju-s-dostavka.html

# 441
Аз се разочаровах от тях: вчера в супата от офис меню 1 имаше косъм  Sick, а днес към офис меню 2 картофите от гарнитурата бяха прегорели пържени картофи отпреди 3 дни. Въпреки че ми бяха много удобни, се отказвам от техните услуги  ooooh!

# 442
Скоро гледах ваучери на Ян бибиян в грабо, може би е изтекла офертата там ...

# 443
За съжаление не виждам по-високо качество и в конкурентните им фирми... Всички са посредствени, с отвратителни суровини, с добавено брашно и т.н.
Аз пак ще опра до тях, нямам друг изход, а и с ваучерите ми стъпват на по-поносима цена от останалите частни кухни  Tired

В Грабо пускат около 22-о/23-о число на месеца за идния. Сега в Офертопедия важат от 18.11. до 20.12., което ме кара да мисля, че офертата е пусната още на 18-и. Има и месеци, които в Грабо са пропускани.

Тук или в Грабо, няма значение, просто се озадачих, че са я пуснали офертата в по-слабо посещаем сайт. Сега и в Офертопедия трябва се регистрирам  Tired

# 444
Някой от тук опитва ли се да спазва постите?На мен не ми се отдаде с толкова дразнители покрай мен Simple Smile Сега видях и тази оферта и направо ми текнаха лигите.

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 14:37 от Greta Koleva

# 445
  • София
Кажете, моля, ходил ли е някой във фризьорски салон "Соня" на бул. Ал. Стамболийски 186 за маникюр?

# 446
  • след Околовръстното
За първи път в България www.Vipoferta.bg предлагат оферти за всички европейски столици на половин цена! Ето линк за всичките оферти http://www.vipoferta.bg/ekskurzii-chujbina

А като влезеш в Букинг виждаш колко си се пре..ал.
Цените там са двойно и повече по-евтини от офертата за "50% намаление", а хотелите с пъти по-близо до центъра на града.

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 16:32 от Иренкa

# 447
Преди следях темата, но от известно време съм я забравила.  Sad
Имам нужда от измиване на прозорци /остъклен балкон на практика/. Някой може ли да ми препоръча фирма?
Има една част, която  е неотваряема и ми е доста трудно измиването и с натрупване на годинките става все по-трудно Embarassed Всеки път като дойде момента за миене ми става лошо
Въпросът е за изпитана коректна фирма.
Благодаря  предварително Hug

# 448
Да, но по друга оферта - за кола маска. Доволна съм, салона беше чист, персонала внимателен.
Но дъщеря ми е фризьорка и маникюристка и не препоръчва гел на близки хора. Даже и тя не си слага.

благодаря!  Hug

# 449

А знаеш ли защо?

Общи условия

Активация на акаунт