Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 36

• 66 458
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Вкусно си беше.  Grinning  И достатъчно разнообразно.  Grinning  И все пак като знам онези безкрайно големи турски шведски маси .... Някой може да си помисли, че е като в турски курорт и да се разочарова. Винаги предпочитам да отида с малко очаквания и да съм доволна, отколкото с големи и да се разочаровам.  Grinning

# 466
  • София
Вкусно си беше.  Grinning  И достатъчно разнообразно.  Grinning  И все пак като знам онези безкрайно големи турски шведски маси .... Някой може да си помисли, че е като в турски курорт и да се разочарова. Винаги предпочитам да отида с малко очаквания и да съм доволна, отколкото с големи и да се разочаровам.  Grinning
От безкрайните шведски маси в турските курорти, понякога е по-трудно да избереш, отколкото от нашите. Особено като разгледаш мазните манджурляци. Да не говорим за безвкусните пластмасови зеленчуци и плодове. Ако ти е правило впечатление, хората от различните националности се трупат около пържените картофи там. А за десерт се набляга на динята - сутрин, обед и вечер. hahaha

# 467
Здравейте, моля ако някой е ползвал ваучер за Боуен терапия, да сподели!
Има оферта в Грабо, но не съм ходила на такова нещо, пък ми е любопитно дали наистина има ефект и помага. Благодаря ви!

Не намирам оферта за Боуен в Грабо, освен 2 изтекли.

Аз съм ходила по тази оферта заради проблеми с кръста. Честно казано не можах да преценя дали има ефект. Направих общо 4 процедури.

# 468
  • Sofia
Давам оценка за тази ехомамография+ преглед в център Про Вита.- Абсолютно 10/10  Peace
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=14838
Ходя на мамография профилактично всяка година, при това при известни специалисти, но такъв обстоен и подробен преглед досега не ми бяха правили. Изключително съм доволна, докторът ми обясни всичко, което забеляза, даде ми подробна документация от прегледа. Определено това ще е новото ми място за редовния годишен преглед  Peace
Преглежда ме д-р Хаджидеков, не знам дали има и други доктори, които правят този преглед с ваучер, затова го споменавам.

В това според мен е смисълът на ваучерите, да покажеш услуга, от която хората да останат доволни и да дойдат и без ваучер. По същия начин открих доктор Бюти, вече любим козметичен център, както и настоящата си фризьорка.

# 469
# 470
# 471
Привет,

някой уцели/възползва ли се от тези  Burning Deals?

Изглежда добре, стига да знаем и предварително  в кой час ще се предлага....

# 472
Давам оценка за тази ехомамография+ преглед в център Про Вита.- Абсолютно 10/10  Peace
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=14838
Ходя на мамография профилактично всяка година, при това при известни специалисти, но такъв обстоен и подробен преглед досега не ми бяха правили. Изключително съм доволна, докторът ми обясни всичко, което забеляза, даде ми подробна документация от прегледа. Определено това ще е новото ми място за редовния годишен преглед  Peace
Преглежда ме д-р Хаджидеков, не знам дали има и други доктори, които правят този преглед с ваучер, затова го споменавам.

В това според мен е смисълът на ваучерите, да покажеш услуга, от която хората да останат доволни и да дойдат и без ваучер. По същия начин открих доктор Бюти, вече любим козметичен център, както и настоящата си фризьорка.

Абсолютно съгласна! И благодаря, че сподели, никога не съм ходила, а с оглед на подписа ми определено имам нужда и ще се възползвам  Peace  Hug

Останах учудена от бързината, с която получих хартиени летящи фенери - има ги като оферта в Грабо (щерката ги иска заради филмчето за Рапунцел). Ще ги пробваме чак по Коледа, но исках да споделя коло бързо дойдоха - платих и след 2 дни бяха вече в София  Peace

# 473
  • в града на вечния купон
Мерси на всички за отзивите за хотели в Банско!
Питах от кои хотели сте доволни,защото гледам оферти за коледа и вашите мнения са много полезни.

# 474
  • София-Младост
Да, доволна съм, по-горе писах отзив, но не можах да се сетя името на салона. Ще взема пак ваучер.

# 475
# 476
  • София
Здравейте, моля ако някой е ползвал ваучер за Боуен терапия, да сподели!
Има оферта в Грабо, но не съм ходила на такова нещо, пък ми е любопитно дали наистина има ефект и помага. Благодаря ви!

Аз съм ходила преди година и половина на боуен терапия с ваучер на друго място. Много съм доволна от ефекта, но мисля, че трябват повече процедури, за да се усети. Моите ваучери бяха за по 3 процедури - бях взела за мен и за половинката. Проблемите ми са в дясното рамо - доста сериозни - и съответно дясната част на гърба и дясната ръка. След моите три процедури не видях никакъв ефект, но половинката не успя да си ползва ваучера и отидох за още три. След петата процедура болката просто изчезна. След това направих още няколко процедури и повече от година след това нямах никакви болки. Сега започнах пак да ги усещам и ще ходя отново.
Обаче цената в офертата на Грабо ми се струва ужасно висока. Там, където ходих, редовната цена на процедура беше 20 лв...

# 477
Къде е другото място, където си ходила?

# 478
  • София
Суши в Happy Рубин (пл. Св. Неделя).   bouquet

# 479
В същия сайт, където има оферта за детско меню на Ян Бибиян, са пуснали оферта и за друга детска кухня - Mr.Bebe, която поне за мен е нова. Грамажът на менюто им е 240 гр.
Вероятно ще я пробвам. Офертата е валидна 32 дни  Crazy

http://www.ofertopedia.com/sofia/tristepenno-detsko-menju-mr-beb … -do-3-godini.html

Общи условия

Активация на акаунт