"Столичани в повече" - 6 сезон - 1 тема

• 57 489
  • 540
  •   1
Отговори
# 300
  • София !
Новия епизод не знам кой подред е 
Скрит текст:

Благодаря   bouquet

Сигурна съм че ще снимат задника на попа  Simple Smile
Интересно ми е , какво ще стане със Славея , дали ще разбере коя е майката на Дарина ....

# 301
Скрит текст:
ихааа най-после включиха Петьо Петков в сериала!
Цитат: Юрдане, я вземи едни скаридки да изпържиш довечера с масло"  Joy

# 302
Скрит текст:
ихааа най-после включиха Петьо Петков в сериала!
Цитат: Юрдане, я вземи едни скаридки да изпържиш довечера с масло"  Joy

офф чудех се от къде ми е познат.

# 303
  • Варна
Явно само на мен ми беше тъпа тая серия снощната. Не намерих къде да се засмея. Радко - от тъп по-тъп, извинете. Значи попът ако си снима престъплението ще отиде в затвора, ако не - ще изгонят Йовка. Е, айде моля ви се, чак толкоз малоумен не може да бъде човек. Опитите за секс между Пацо и Гълъбина - чак ми стана неудобно да ги гледам, като малки деца, които си играят на чичо доктор.
Мамо Цоцоланке,
за роля - кандидатирам се за Йовка, крайно време е да им скръцне със зъби яко на тези идиоти, които са я обградили отвсякъде.

# 304
  • sf
Аз ще взема ролята на Рангел  Joy

Направих грешката да изгледам снощната серия,още миналата седмица и умрях от скука, нямаше какво да чакам с интерес  hahaha

# 305
# 306
Много изглупя този сериал, който иначе харесвам.
Радко как може тоооолкова тъп да е? Имаше по-подходящи начини да заплаши Гришата за да разбера истината ! Йовка и тя не се постара много в обясненията си. А Радко защо чак сега каза на майка си, че има дете?
Гълъбина и Пламен ми бяха нелепи в леглото с това.. "ТИ си Рангел, а аз Гълъбина"..  ooooh!
Стана ми мъчно за Дарина. Иначе Славея и Йордан и те имат известно право като родители, на всеки би му се искало да има собствено внуче, особено след неуспехите на СПас с Йовка, и на Андрей с Мария.. Просто всеки беше прав за себе си. Харесвам Дарина и Андрей и не искам да се разделят. Иска ми се да се окаже, че проблемът и е разрешим и да си имат дете,

# 307
новата серия от войо беше безобразно скучна. полувината сезон мина, а те тъпчат на едно място и нищо не се случва с този сериал. Сценаристите или са се изчерпали или са се сменили. Какъвто к да е проблема по добре да го оправят, иначе няма смисъл от нов сезон.
Гледам по тв7 секс, лъжи и тв че го правят Милошев и компания и се чудя дали и те не си имат проблеми с БТВ и затова да забатачат серияла, за да имат основание да го спрат ?

# 308
На мен не ми се стори нормално Йовка след като се върна и веднага седна на дивана, без да си види детето първо..

# 309
По Новата серия.
Скрит текст:
Таня уж търсеше пари за партията, а от къде дойде това да даде на Йордан и Славка 20 000 евро? Пълна простотия, да ги завъртели на фондовата борса.

И Рангел го изкарват толкова глупав, което не е типично за неговия образ. Уж още не може да се усети, че Мая е от другия бряг.

Много глупаво и недомислено.

# 310
По Новата серия.
Скрит текст:
Таня уж търсеше пари за партията, а от къде дойде това да даде на Йордан и Славка 20 000 евро? Пълна простотия, да ги завъртели на фондовата борса.

И Рангел го изкарват толкова глупав, което не е типично за неговия образ. Уж още не може да се усети, че Мая е от другия бряг.

Много глупаво и недомислено.

Да, кой изобщо ги мисли тези сценарии?  Sick

# 311
Серията беше много тъпа и нямаше нищо смешно.
Коментарите на Славея и Йордан за Дарина бяха супер грозни и гадни.  Close

# 312
  • somewhere near the sea
Скрит текст:
Ганчо: "Забрани на Гълъбина да ходи у Рангелови"
Пламен: "Аз забраних, но тя ми забрани да й забранявам" Joy

Попът: "Такъв хубав задник изпуснахме..."

Накрая лъсна задникът на Пламен hahaha Него снимаха.
Попът:"Ей, тоя Пацо, най-милото си даде за Гълъбина"

Но предполагам, че ще Радко ще го познае по "женските" обувки.

# 313
Скрит текст:
той че е тъп, тъп е, но нищо чудно още по-тъп да го изкарат.
 А Славея и Юрдан ги очаквах да говорят така  Peace
Ама нещо пак зацикли сериала.  Йовка като се прибра та не го погледна детето си  Whistling не е много реалистично

# 314
  • София
Серията беше много тъпа и нямаше нищо смешно.
Коментарите на Славея и Йордан за Дарина бяха супер грозни и гадни.  Close

Аз съжалих въобще. че я гледах серията. Не бях гледала сериала доста отдавна, и мисля пак да не го гледам. Много отдавна се изчерпа, и мисля, че е крайно време да му сложат финал.

Общи условия

Активация на акаунт