Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 288
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Тавичка -по магазините за домашни потреби-на Джумаята,до ОББ,примерно

Има ли още намаление на ЛЕГО в КОмсед ( Била на 6. септември)

# 466
  • Пловдив
Здравейте! Много се извинявам ако е дискутирано преди, но нямам време да изчета всички теми. Интересува ме дали някой знае къде могат да ми изплетат шапка по мой модел и с моя прежда, по възможност в район Централен? Благодаря предварително!

Питай тук :
https://www.facebook.com/atelier.natural.7?fref=ts

# 467
  • Пловдив
Някой купувал ли е тавичка/табличка и от къде  ( пластмасова или метална ) за поставяне под отцедника за чиниите? Моята се замърси необратимо и я хвърлих , а отцедника е много хубав , рядко го ползвам и не искам да купувам друг само заради тавичката.
Аз съм си купувала от Практикер такава тавичка - прозрачна е. Мисля, че и в Баумакс има.

# 468
Момичета, знаете ли къде се намира новият кабинет на д-р Филипов, кардиолог?

# 469
  • Пловдив
Тавичка -по магазините за домашни потреби-на Джумаята,до ОББ,примерно

Има ли още намаление на ЛЕГО в КОмсед ( Била на 6. септември)

Намалението май беше до 9 октомври, около седмица от откриването

# 470
  • Пловдив
Ето, тук може да видиш за шапки https://www.facebook.com/pages/Capella-Handmade-Crocheted-Creati … 524340942?fref=ts . Много са хубав, а и момичето е от Пловдив.

# 471
Здравейте, търся хубави долни чаршафи с ластик на добри цени,памук да са,не хавалиените или полиестър. Peace Да знаете къде има Thinking

# 472
В мол галерия на 1ет. има един магазин за луксозни домашни потреби- там има чаршафи на панагюрище. Уж пише 100% памук ама нещо малко ме съмняват, твърд е плата и леко боцка (след 2-3 пранета поомекнаха). любимите са ми на ливиа-м, купувах ги от айко, ама тук няма.... пише че ги продават за пловдив в мебели "арон". Можеш да провериш в домко и има един магазин галерия за мебели, там също в подземието продават спално бельо и хавлии.

# 473
  • Пловдив
Здравейте, търся хубави долни чаршафи с ластик на добри цени,памук да са,не хавалиените или полиестър. Peace Да знаете къде има Thinking
https://www.facebook.com/pages/Bedtime-lux/200796986735998
Намира се на Пещерско шосе магазинът.

# 474
Здравейте!Може ли някой да ми даде информация ,къде в Пловдив има клуб по спортна гимнастика за деца? Предварително благодаря!

# 475
Здравейте!Може ли някой да ми даде информация ,къде в Пловдив има клуб по спортна гимнастика за деца? Предварително благодаря!
На гребната база клуб Спартак Simple Smile - залата до басейна външния, вдясно от него.

# 476
Момичета,издирвам къде се продава шоколадов чипс.Днес търсих в Лекси на Марица,нямаше.Виждали ли сте някъде,по възможност в по-централните райони? Praynig

# 477
  • Берлин
Момичета,спешно ми трябва майстор за пералнята,че....и да не е скъпар  Peace

# 478
  • Пловдив
Момичета,от къде купувате евтини памперси за новорадени бебчовци Rolling Eyes Трябва ми инфо от мамите за едни приятели...Изключвам веригите м-ни.

# 479
  • Пловдив
Здравейте! Някой знае ли от къде мога да си купя дървен гребен, че много ми се наелектризирва косата? Знам, че има в Джъмбо, но ми е много далече за един гребен, а и трябва с такси да ходя до там.

Общи условия

Активация на акаунт