Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 276
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Аз съм изключително доволна от Anglia school!!!

Аз не се съмнявам, че са добри, но за 4 часа на ден от пон до петък , за месец таксата е около 500лв, което е безумно..

# 496
  • Пловдив
Някой да е чувал за народни танци за възрастни някъде из Тракия Rolling Eyes

Преди две години имаше тук, но дали още съществуват не съм сигурна, може да звъннете на телефоните:

http://horo.bg/index.php?menunode=9&show=material&materi … =182&how=real

# 497
Момичета, може ли да ми кажете къде в Пловдив /или извън града/ има място, където мога да се упражнявам да карам, по точно да тръгвам, че много гасна  Joy в смисъл преди поне имаше полигон. Казаха ми за Първенец някаква писта имало, но ще се радвам, ако някой сподели, че ми иска да отренирам тръгването преди да се кача на кормуване   bouquet  bouquet

# 498
  • о`майна лунна нощ е
Място не мога да ги кажа, но с това се е сблъсквал всеки от нас като кандидат-шофьор и мога да споделя, че няма инструктор, който да не помага. Ще се научиш. Имай предвид, че съединителят на всяка кола е различен, а на учебните е направен много лек, точно с цел да помогне на учащия. Още повече, че и на самите инструктори единият им крак е винаги там, за да те спасят поне в началото.

# 499
Преди години приятел на бивше гадже караше из пожарната в Тракия.
А между Съединение и Правище има бивша авио писта. Аз там се учих да карам кола.

# 500
Туиг, така е. Ама мен ме е срам понеже уж ще карам опреснителни  Blush ама практика де, и ще свикна  Blush
Шуши, тъкмо ММ ми каза днес, че едно време водил и той едно гадже на пожарната в Тракия и ги спипала полицията  Joy
Благодарско за отговорите   bouquet

# 501
  • о`майна лунна нощ е
За "полигона за тренировки" в кв. "Тракия" са ми споделяли, че е известно на полицията място, така че не го препоръчвам в никакъв случай. Редовно си го навестяват, защото им е пределно ясно, че шофьор с книжка там няма да иде, освен ако не стои на предна дясна седалка.

# 502
Хаха. Да.  Party

# 503
За "полигона за тренировки" в кв. "Тракия" са ми споделяли, че е известно на полицията място, така че не го препоръчвам в никакъв случай. Редовно си го навестяват, защото им е пределно ясно, че шофьор с книжка там няма да иде, освен ако не стои на предна дясна седалка.

А, недей така, хи хи! Аз съм с книжка, но никога не съм карала и съм ходила чат пат там да се упражнявам(силно казано, де) с ММ  Embarassed

# 504
  • о`майна лунна нощ е
Алекс, теб може само да те поздравят за това, че си там, за да си подобриш шофирането, но неправоспособните водачи и най-вече придружителите им подлежат на санкции. Не си струва да си рискуваш курса и книжката за едно такова провинение. За това писах, че за вторите не е препоръчително да тренитарт там. И аз съм гонила храстите по кърските пътища, но това няма нищо общо с градското движение и изграждането на умения за шофиране в трафик. За това и не съм си позволявала да карам без книжка там, дето може да има друга кола и/или човек.

# 505
Моля девойките с книжки после да споделят къде си опресняват знанията. Не,не става въпрос да си спретваме гонки - мен почти ме е изпреварвал валяк и не съм конкуренция  Mr. Green .  Търся място,където да преодолея усещането,че яхам самонасочващо се торпедо .

# 506
може да пробвате по магистралата newsm78 по-вдясно Wink

# 507
Ако някой пътен полицай чете тая тема сигурно ще се спука от смях  Joy или ще потърка ръчички  Joy

# 508
може да пробвате по магистралата newsm78 по-вдясно Wink
Жената казва, че дори валяк я изпреварва, дали е удачно да се качва на магистрала?
Отива в Прослав, Коматево или някое близко ѝ село и започва да обикаля.
Аз така започнах. Първо карах из нашия град и после откраднах на татко колата и запраших за Пловдив, при гаджето Crazy. Ех, спомени, спомениииииии Blush.

# 509
  • Пловдив
Евтини памперси има и в едно магазинче до парк Белите брези в Кючук Париж, продават и пюрета.
Може ли по-точно описание,мерси! Peace
Пак да питам,моля... Peace Това парка до Шармант-а ли е?От коя страна е м-на?

Общи условия

Активация на акаунт