Отговори
# 210
Аз ги пазя и ни с Елиту са редуваме че уш нищети пък можи да ни ги гепити Mr. Green

# 211
  • В света на мечтите... ❤
Аз си тактувкам  Joy Joy

Скрит текст:
Joy Joy Joy JoyТова като котака на некои хора ама в по бърз вариант Mr. Green
Mr. Green знам ги тия хора  Whistling  Joy

# 212
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

еййй къз повече от мен спиш бе  BlushМими Иванова,нали е градска пък и комшийка тук до нас Hug Hugандън мъ шимди
Жани....Анадъмнъ шимди... Wink

# 213
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Оп,оп живее ми се,и на мен ми се живеее,това също е с много съдържателен текст,грабнах дървото като ги започнах,тия бръмчалки ,ох страшна е  hahaha hahaha hahaha

# 214
  • У дома :)
Аз ги пазя и ни с Елиту са редуваме че уш нищети пък можи да ни ги гепити Mr. Green
Тва е мойто Ди Hug Hug HugМного си я обичкам и мноу са разбирами с нея Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 215
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дани, има ли награда  newsm78

Чачииии

Ами,тука обикновено наградите са дъвка с косъм от Бу,така че с това ше се задоволиш  Joy  Joy  Joy

Аз излязох за малко, че да видя (от)теглянето на Прилива докъде е стигнало  Mr. Green . Пък съм без екстеншъни и латекс, щото Габи, като видя че Дани й гепи кълбото, реши да не остане по-назад и тя да сгепца нещо, та побара мойте аксесоари. Виж я на първа страница как се кълчоти в тях.  Joy

# 216
Габи  Hug

Жани, много Фемирска красоотааа   bouquet Heart Eyes

# 217
Скрит текст:

Оп,оп живее ми се,и на мен ми се живеее,това също е с много съдържателен текст,грабнах дървото като ги започнах,тия бръмчалки ,ох страшна е  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 218
  • В света на мечтите... ❤
Ох, че забравих да пусна на кво си тактувкам  ooooh!

Скрит текст:

newsm44 newsm44
Габи гле'й ма мен ко правя  hahaha

# 219
Скрит текст:

#Crazy #Crazy #CrazyНемоем го издържим това Laughing

# 220
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тва е мойто Ди Hug Hug HugМного си я обичкам и мноу са разбирами с нея Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ооооо, нема съмнение по въпроса...пияниците са най-верните приятели.. Joy hahaha Joy hahaha...докат единя не гепи парцуцата на другия.... hahaha

# 221
Ben yatmaya gidiyorum  smile3524 демек Аз отивам да си лягам smile3524

iyi geceler tüm  Blushлека нощ на всички  

benim tatlı rüyalar  Blushсладки сънища от мен Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 222
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Ох, до една трета на песента стигнах, не мога всичко да изслушаааам  ooooh! Shocked Joy Joy

# 223
Габи  Hug

Скрит текст:

superuu  superuu  superuu

# 224
Лека, Жани  Hug

Общи условия

Активация на акаунт