БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 643
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
  • Плевен
ДжеммаHeart Eyes аз не съм го почнала, просто се страхувам че няма да ми стигнат и не знам кои точно №.За това се обърнах към тези които са го шили и са им останали остатъци . BlushИначе,благодаря ти за отзивчивоста и като стигна до края и не ми стигнат пак ще пиша,тогава вече с № Peace

# 646
Пепен, ший смело новия гоблен. Ако някой конец не стигне ще търсим тогава. Иначе да се отчета че завърших преди малко фарчето. Останаха ми конци за още един, само от един цвят няма да ми стигне един конец, но ако реша да го шия пак ще търся тогава. Две нощи спах по 3 часа че да мога да го завърша, защото ме раздразнихте с тези коледни и така ме сърбят ръцете да почна нещо коледно, но реших че са ми твърде много започнатите, че да зарежа и фарчето. Изкъпах го преди малко, ще снимам после и ще покажа. Утре ме чака много физическа работа (ще трябва да нанесем 10 куб. м. дърва, че  зима идва), но вечерта смятам да сложа началото на коледна тематика за тази година.
Ето фарчето изпрано и изгладено. Ще рамкирам тези дни.

Делфинче, благодаря ти още веднъж!

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 21:19 от Роси 123 (люска)

# 647
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Джемма, преди 1 или 2 години го ших този върви много лесно. Аз му ших и другият - маковете. Единственото, което не ми беше по сърце беше панамата - ленена, мека. Но това е идеята - вълнените конци да изпъкват на ленената панама.

# 648
  • Балчик
На мен панамата много ми харесва.Аз я опъвам в гергеф и не ми пречи,че е мека, но на пипане е много приятна. Другата твърдата, особено унгарската ми е много неприятна.

Роси, фарчето е много сладко. Hug

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 21:53 от Джемма

# 649
Пепи, мерси за предложението. Признавам си нямам дар слово в писмен вариант  Wink и никога не съм имала.
Даже сега се мъча да напиша едно писмо, и не мога и не мога......ама се мъча де  Joy

Роситоооооо, много сладко фарче, ехххх море, слънце и зелено..........

Аз днес не успях да си взема "колелото", но една позната ми го е взела и ми се обади да ми кажа, че е станал много нежен  Heart Eyes. В галерията където го оставих взели и го прибрали, че всеки който влизал искал да го пипа и разглежда  newsm09 Скоро ще се поФалА пак  bowuu

# 650
Роси много хубав е станал  bouquet,
И аз шия,но не е за показване ще го видите когато му дойде времето.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 17:10 от Нели (boneli)

# 651
здравейте,приемате ли нови членове Simple Smile

# 652
Даааа! Добре дошла в гобленарската темичка   Hug

Мимито е първокласничка , и не ми остава много време за бродирането ...
Но напоследък му намерих цаката - тя пише , аз бода гобленчето  Wink - хем напредвам , хем по-малко се нервирам с нея ... че много е бавна , и все с уговорките  Rolling Eyes

# 653
Добре дошла, лудо влюбена

Аз влизам, за да поискам схемата на този гоблен

и приемам идеи за гоблени за новодомци  Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 20:56 от pavlina&mima

# 654
  • sf
Даа , ама се плаща данък- малко инфо и снимки на продукция  Joy

# 655
# 656
  • София
Реа, страхотно е станало!  Party
И да помоля, имаше едни гобленчета с парички по тях - с една жабка, и друго, на което не мога да определя картинката, с китайски символи, дали някой им има схемите в графика или пдф? Simple Smile

# 657
  • Балчик
Реа, прекрасен е. Heart Eyes
Аз моето кафе така и не успях да го дам все още. Все е затворено ателието. Rolling Eyes надявам се в понеделник вече да работи, че ми омръзна да се разкарвам от единия до другия край на града за нищо.

Вчера открих сезона на коледните бродерии, но не е за показване още.

# 658
  • Пловдив
Реа, страхотен е.....................

МСК, гоблените са на Панна - Дървото на парите и Планината на парите, но за съжаление нямам схеми, аз ших оригинали и остатъка от конци, монети и схеми изпратих на приятелка.............

# 659
  • Троян
Реа  страхотен е станал Heart Eyes
Роси браво за фарчето,очаквам го в рамка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт