Отговори
# 570
Здравейте, момичета!!! Hug Hug Hug
Първо Честит празник на Наденцата и Верчето!  Да сте живи и здрави, много късмет , голямо щастие и живот изпълнен с любов и топлина!newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Капризче  Hug честит празник и на майчето ти!Да ти е жива и здрава дълги години! smile3525 smile3525 smile3525
Релаксче  Hug, честит рожден ден на татенцето!Да ти е жив и здрав и винаги да е до теб! smile3525 smile3525 smile3525
И на всички останали празнуващи днес пожелавам хубав и слънчев ден, изпълнен с незабравими емоции! Hug Hug Hug
Не съм влизала в темата от онази вечер,защото вчера имах вълнуващ ден с моята първокласничка и през деня нямах време да вляза.И снощи тамън се насадих пред компютъра и хоп профилактика Sad Sad Sad Така че ако може някой с две думи да каже какво съм изпуснала, а аз по-късно ще се връщам да чета. Hug
Сега да ви почерпя и аз за мойта  малка ученичка  Simple Smile
Скрит текст:
Хубав ден на всички! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аа забрайх  Честит празник и на всички столичанки! Hug newsm51 newsm51 newsm51
Елиту  Hug успешна да е учебната година на твоята малка първокласничка. Пожелавам и здраве и успехи по пътя на знанието,с усмивка и с лекота да върви по него!!!   Hug  Heart Eyes

# 571
 ooooh! забрайх

Честит празник на всички Софиянки  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 572
  • Още у мъглата ...
Добро празнично утро и ден, красавички  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Днес наистина е много хубав празник  Grinning Какво му трябва повече на човек от Вяра, Надежда и най-вече Любов  Heart Eyes
Честит празник на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честит празник на софиянки  Hug Heart Eyes

А вече съвсем лично, честит празник Верче  Hug  newsm51 Наде  Hug  newsm51 и Наде_s  Hug newsm51 Много здраве, щастие, вяра, надежда и любов ви желая Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Релаксче  Hug Да ти е жив и здрав бащето ти   newsm51

Капризче  Hug Да ти е живо и здраво майчето ти  newsm51

Ели  Hug Честито ти първолаче и приятно писане и учене с него  Grinning

Брех, днес много празници, много пиене и едене ша има  Laughing

Хайде сега да подам и на втора смяна кафенце  Laughing

Скрит текст:

И, разбира се, ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 573
Видях новият фрагмент на Любов и доколкото разбирам ще започват да го дават от 23 конкуренцията тая есен ще е жестока за това трябва екипите и на двата серияла да се стегнат.

# 574
  • У дома :)
Ренка  Hug Илди Hug Пепи Hug благодаря Ви много! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пепи, май и ти имаш първолаче, да ти е жив и здрав, щастливо детство и успехи в учението  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оооооо Дидинка  Hug, мойта любов, благодаря ти от все сърце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Габчеееее Hug,миличка, благодаря Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 575
  • Под Сините камъни
Ренка  Hug Илди Hug Пепи Hug благодаря Ви много! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пепи, май и ти имаш първолаче, да ти е жив и здрав, щастливо детство и успехи в учението  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оооооо Дидинка  Hug, мойта любов, благодаря ти от все сърце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Габчеееее Hug,миличка, благодаря Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Така е Ели.Благодаря ти  Hug

# 576
Да честитя първолачетата на Ели и Пепи и да им пожелая много шестици и успех в училище, здраве и късмет  smile3525
Капризче, ЧИД на мама, много здраве и късмет!
Релакс, ЧРД на татко ти, много здраве и късмет!

Днес е голям празник в диспансера, ше има допълнително ИлИксирчета  smile3508

# 577
Благодаря на всички Ви за пожеланията.
Честито на мамчетата с първолаци, да им върви по вода.

# 578
Пепиту  Hug да ти е живо и здраво първолачето , много успехи в училище  Heart Eyes

# 579
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хади бюлетина от нощеска... Mr. Green
Гледайтииии....срамувайтиии... Mr. Green

Снощиии диспансера беше затворен за дезинфекция от вредители...беше тихо, спокойно...рай... Grinning
Никой не мааше по коридор'ти освен КукуМирова която търсеше пациенти да ги лекува с нейния спешъл МишоГътакис.... Mr. Green Разбирам я горкана...никой не иска да и проба ИлИксира...ама нЪл бешИ на смяна....реши пак да се проба...НИщеш ли препарата я покоси и тя падна в несвяст в кабинета си. Crazy
Та по Идно времИ ей ги на лудите в коридор'ти...познайте кои бяха...ни моЖ сЪ сетите... Wink
Шефката, Пипе и Биба...нова гастрольорка по нощите. Mr. Green Ух, добре,чИ си беха само те....та не ми се запотиха камИрИтИ. ooooh! Та нахълта Биба си дири пижама и кво да види, сички мръсни...пЪ речИ да пуснИ пералнята. Божееееее...таквоз чудо не е било сЪ пИре у диспансера по нощите... Crazy Посли иде Пипе с неква карта и кай бегИте там...мноооу убаво...сЪ купува нов диспансер...сигур бешИ чула за кинтитИ дет шЪ зимат Влъха с плюнката и Габа за кражбитИ от галерията на диспансера.  Whistling Нъл сЪ сещати,ч е никой не е питал ни Влъха, ни Габа... Laughing
Пъ кат сЪ яви Шефката с нови идей, ка дЪ сЪ завземат нови диспансери, дет тя щела да оди да ги щурмува....майкооооууу...нЪл съ се оправили с тоА, та налазват нов... #Crazy Диджей беши Шефката...то съ кълчи, то, сЪ върте....ама нищУ, нЪл кай , чИ си е турнала космодиКса...ама тва е друга тема... Joy ПослИ изневиделица нахълта Профи с погледа...малейййй, па шъ сменяме катинар'ти... Crazy Пъ кат зе да гледа и прай дупки в стените....от шума сЪ събуди Чепиков, пЪ кат виде ко ста'а...па съ фана за главата и оп...у кабинета на Боцков дет не е на смена си дири ИлИксир...боцна сЪ и сЪ гътна. Биба не спре си споделя за новата находка на тИрен...Пипе и тя, И Профи кат сЪ напрегна и зе да вика, чИ била дала карта отдавна, ама никой не я отразил...пЪ сЪ разсърди и кай слиза у мазата за парцуца...ако имало ощИ след кат не виде пиафурите Дида и ЕлитУ на хоризонтя... Mr. Green Познайте ония къде беха...на обичайното местО в обичайните пози...ама и тва е друга тема...Профи влези у мазата и ги погледна тЪ ги доприспа.... Sick Гепи неизвестно количество парцуца и дим да я нема.... Laughing Аз глееедам и съ кефим...ко шЪ пра'ат ония кат станат и открият липсите... Joy hahaha
ПослИ све си намъкна'а пижам'ти и айде у леглата....Биба ги зави да не настинат и си легна...кат пожИла на Шефката приятен обяд... Whistling

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 12:16 от ~Зизу~

# 580
 smile3508  днеска ша има едене, парцуца и танци до зори   bigdance2  ura newsm44 newsm44 newsm44

# 581
  • София
Видях новият фрагмент на Любов и доколкото разбирам ще започват да го дават от 23 конкуренцията тая есен ще е жестока за това трябва екипите и на двата серияла да се стегнат.

ПО са горе-долу добре откъм конкуренция, ама ASK го набутаха в пон-к и там е страшно  ooooh!

# 582
  • Някъде там
Благодаря Ви за пожеланията  Hug Hug Hug

Пепи, Ели Пожелавам на вашите първолачета да са много здравички и в бележниците да има само шестици  Hug Hug Hug

# 583
# 584
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Офффф, яяяяяяя....докат си напишем бюлетина излезнали сума нород с празници...не мое ви фанем дирята вечИ... ooooh! ooooh!

Ай да сте живи и здрави све...майки , бащи, деца, рожденици, именици, първолаци...много щастие и късмет. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Делете си чичека ка искате... Mr. Green

А,а з съм пълно КУКУ...ся излизам до  магазина и кво да видим колата ми насред плаца... Crazy
Никой не мой влезе, ни да излезе...сама тръгнала бега от менИ... Joy
Пъ кат влезнах да я паркирам на местО...майкоооууу, аз съм я остайла в поза летище, ама не на скорост...тва от бързане да дойдем тукя...добре, чИ се бешИ поспрела та си я намерих... ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт