Отговори
# 270
ееееее вие пък...ми може момичето да иска да си ги гледа по Бтв  Crossing Arms  hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao то това е ясно, то и ние искаме само и единствено по БТВ-то да си ги гледаме ама то пустото му любопитство  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy иначи ехее щех ако требе и до 2222 да ги чекам  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
ми ше чекаш ти друга работа имаш ли  Whistling бързаш ли за някъде  Joy представи си хората дето чакат Дързост и красота  Joy Joy Joy той до 2222 още ще се снима..ми те като нямат откъде да гледат напред питаш ли ги какво им е  Crossing Arms  Mr. Green Mr. Green

# 271
  • Още у мъглата ...
Ирче Hug, Слънчице  Hug благодаря Ви ,ама аз не съм от тия дето влизат в темата само да искат серии, не искам да ви занимавам, аз почти съм го изгледала на турски ,не че нещо разбрах де, ама па долу горе ми стана ясно какво се случва.Още веднъж благодаря newsm51 newsm51 newsm51

А на мен чичек  Crossing Arms И аз ша та бия  Joy Joy Joy
Габче  Hug  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 нъл знайш чи си та обичам теби майсторката на шопа  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Лелееее, човек да не си поиска чичек, то направо градина ми дойде  Laughing
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 272
  • София
bash bash bash bash bash bash

Аз почнах с набиване на канчето... Mr. Green

Такааааааа, ся да кажем, че бюджета позволява теляк и утре ще бъде назначен. Joy

Сега шЪ мЪ сФинявате, ама аз си зимам едно листо спанак и си легам. Утре Минка Свираката кат ми звънне в 08.00ч. нема моА се излюпа.
Та в тоя ред на мисли...ако обичатИ волюмето на мин. Да не ми дразните Чепика...и айде по леглата...Мен ми беше едно романтично до сега...само дет не отепаха Ферка... #2gunfire

Хади ся .....заключ....тва звучи ли ви познато....а? Mr. Green

И Фнимавай утре колко народ ще сте у бюлетина. Whistling

Тихи ша сме  smile3505 Mr. Green  ама то и да внимаваме и да не внимаваме ние па ше сме у бюлетинта  Joy Joy Joy Joy А Чепика ко толко се дразни аз тва па се чуда, ко му прайме толкоз незнам  Shocked  Mr. GreenJoy Joy Joy Joy Joy

# 273
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айдееееееееее...све се обичат, аз не участвам в любовта дет строИ по коридорите на диспансера. Crossing Arms

Тя ЕлитУ не мой плюне канелката, та да кажИ, че нема серии. Mr. Green

# 274
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе счу  ми се май,че Зизуна промърмори нещо,ама май само ми се е сторило  hahaha hahaha hahaha

# 275
  • София
ееееее вие пък...ми може момичето да иска да си ги гледа по Бтв  Crossing Arms  hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao то това е ясно, то и ние искаме само и единствено по БТВ-то да си ги гледаме ама то пустото му любопитство  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy иначи ехее щех ако требе и до 2222 да ги чекам  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
ми ше чекаш ти друга работа имаш ли  Whistling бързаш ли за някъде  Joy представи си хората дето чакат Дързост и красота  Joy Joy Joy той до 2222 още ще се снима..ми те като нямат откъде да гледат напред питаш ли ги какво им е  Crossing Arms  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy  Ами да си намерат начин, ко мъ интирисува  Mr. Green Joy Ами бързам, я  Shocked Joy Ама те тия дет са го почнали тоя сериал вече сигурно са измрели  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 276
  • Още у мъглата ...
Е, Зизун, браво на теб, добър меринджей си, щом уреди с бюджета и теляк  Mr. Green Joy Joy Joy

# 277
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те актьорите измряха,ти за тия дет гледат говориш  Mr. Green

# 278
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е, Зизун, браво на теб, добър меринджей си, щом уреди с бюджета и теляк  Mr. Green Joy Joy Joy
Кугаааааааааааааа?

# 279
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
На 24 се прайм... Joy Joy Joy Joy

# 280
  • Още у мъглата ...
Айдееееееееее...све се обичат, аз не участвам в любовта дет строИ по коридорите на диспансера. Crossing Arms

Ми то бидоня по-сладък  Joy Joy Joy Joy

# 281
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy най-добрия  Mr. Green Ю

Куку е кък да не те обичами  Shocked  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes обичаме те много ясноо, всичките ви обичам  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 282
  • У дома :)

Найш ква е сладка ма Зизулке  Hug И теби си те обичам  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 283
 newsm78. И ко сиА ше си пеем на ум  Mr. Green

# 284
  • У Диспансера ...♥♥♥
Боцнаков,да не ви даде любовен елексир бе  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт