Отговори
# 45
  • в подножието на планината
Благодаря на всички момичета, участвали в оформянето на темата! newsm51 newsm51 newsm51

Дани, Hug честито крачолче! Heart Eyes

Ирка, Hug честити дрешки! Heart Eyes

# 46
Ирка, подписа ти стана още по-горещ. Laughing
Шегата настрани, но прочетох... ooooh! по-добре да спра. Rolling Eyes
Вие смятате ли, че заради голотата на Чаатай край басейна се е гледала снощната серия, Outta Joint Tired ooooh! #Crazy защото аз въобще не смятам, че това е причината, а защото на комшиите им се е понравил сериала, като цяло?!
Не случайно задавам този въпрос, имам нещо в предвид.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 16:27 от Neidjal

# 47
е ти ги в по голям размер  Peace що ли ми се струва че тези двамката ще са Фемир номер 2  newsm78 или поне се надявам  Mr. Green
Скрит текст:

Сис  Hug Hug съгласна съм, много си отиват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Може и да са,така като ги гледам,те най-много ми вдъхват надежда да видим нещо подобно отново  Praynig Joy Joy

smile3521 newsm10
от към погледи и химия мисля че да  Peace а дали така ще ни завладеят времето ще покаже  Wink аз ще съм доволна дори и на 1/3 от това което показаха Фемир  Whistling

# 48
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз лично ,защото съм пристрастна не мога да кажа,че го гледах заради голотата му,сега ако беше ми показал онова си тяло да ,мога да се съглася,ама както е хърбав в момента ,не даже ми беше смешно как изглежда ,ми той имаше същото тяло като адвоката  ooooh!
Звездичке,мерси  Hug Hug

# 49
  • София
Шегата настрани, но прочетох... ooooh!по-добре да спра. Rolling Eyes
Вие смятате ли, че заради голотата на Чаатай край басейна се е гледала снощната серия, Outta Joint Tired ooooh! #Crazy защото аз въобще не смятам, че това е причината, а защото на комшиите им се е понравил сериала, като цяло.

Наде не мисля, че е само и единствено заради голотата на Ча  Rolling Eyes  При нас е ясно  Mr. Green Но при тях незнам дали болшинството са гледали оригинала на ОК, може би не са и такава история не им е позната и затова им е  интересно, може би за тях е нещо ново и всежо, мобе би и на тях им е писнало от тези вечни драми в турските сериали  Rolling Eyes и може би го гледат заради някой яктьор който харесват...

# 50
  • в подножието на планината
Наде, Hug аз не вярвам да се е гледала снощната серия, заради голотата на Чаатай... Peace Всъщност снощи пропуснах да гледам този момент... Rolling Eyes сега ще пусна да видя какво толкова е показал Чаги... ooooh!

# 51
Влъхи честит подпис  Hug далеч е от хот ама е леко затоплящ  Joy

то сериала се гледа предимно заради Ча и Баръш  Peace а това той да се съблече е чакано от половината турция и све други къде го харесват  Mr. Green

# 52
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами кажи си бе Наде,то тука нали знаеш ,че всичко си казваме,това не е като някой други теми,говоря по принцип,не някоя конкретно,когато си на различно мнение и да си нападнат,именно това и е най-хубавото на нашата тема ,че всеки си има мнение и си го споделя  Hug Hug

# 53
Неволно съпоставих телата им като стояха един до друг при басейна но Селим е по-хърбав от Яман.
И аз Звездичке не го гледах този момент и не само, че ми засичаше, в последствие изгледах като хората епизода.
Ирче, не мога да си кажа, че не сме си само ние и не знам кой може да ме прочете и да пламне "война" а хич не ми се "воюва" за глупости с когото и да е било....минало бешило.

# 54
  • В света на мечтите... ❤
Хайде да са ти честити,Ирче,със здраве да си ги носиш  Grinning     bouquet    Hug

# 55
Вие смятате ли, че заради голотата на Чаатай край басейна се е гледала снощната серия, Outta Joint Tired ooooh! #Crazy защото аз въобще не смятам, че това е причината, а защото на комшиите им се е понравил сериала, като цяло.

Наде не мисля, че е само и единствено заради голотата на Ча  Rolling Eyes  При нас е ясно  Mr. Green Но при тях незнам дали болшинството са гледали оригинала на ОК, може би не са и такава история не им е позната и затова им е  интересно, може би за тях е нещо ново и всежо, мобе би и на тях им е писнало от тези вечни драми в турските сериали  Rolling Eyes и може би го гледат заради някой яктьор който харесват...
ааа Сисунчи не ги мислете за толко захлупени турците и те имат интернет и гледат чужди филми  Mr. Green
даже особено на Игра на тронове много му се кефят - Хазал и офф Мехметчо(забравих му истинското име) също,а сериала ако си го гледала има бая хард сцени дето половината възрастни турци могат да получат инфаркт ако видят подобно нещо на екраните  Joy Joy но младите турци си гледат много сериали

# 56
Като цяло Фемир показаха това което се изискваше  от тях тоест Чаги и Хазал макар че можеха и имаха възможност за още но все пак ние не пишем сценария а пък и те не решават.....
Но като гледам Чаги играе беден Хазал също но ще се борят за по-добър живот и да са по добри като хора.

# 57
  • В света на мечтите... ❤
Звезде,мерси,мила  Hug  Hug  Hug

# 58
  • Под Сините камъни
  love001  love001  love001

# 59
  • София

ааа Сисунчи не ги мислете за толко захлупени турците и те имат интернет и гледат чужди филми  Mr. Green
даже особено на Игра на тронове много му се кефят - Хазал и офф Мехметчо(забравих му истинското име) също,а сериала ако си го гледала има бая хард сцени дето половината възрастни турци могат да получат инфаркт ако видят подобно нещо на екраните  Joy Joy но младите турци си гледат много сериали

Joy Joy Joy сис викаш не живеят в каменната ера та да не са чували за ОК  Joy Joy Joy е те ще ги спостят 100 на 100 хард сцените, а и на нас не ни се иска да са много  Mr. Green е така като в ОС 1-2 макс и стига толко  Joy Joy
Е може да са гледали ОК по-младото поколение и сега да им е интересно те как се пресъздадат сериала  Rolling Eyes абе незнам що се гледа толкова  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт