Отговори
# 540
Ави HugДиана HugБлагодаря и на вас Hug
Ренате Hugпреди няколко дни слагах твое клипче бях се сетила за теб Heart Eyes

Аз се чудя що ме засърбя... да не си ме споменавала нещо, а?
Joy Joy Joy

# 541
Ави HugДиана HugБлагодаря и на вас Hug
Ренате Hugпреди няколко дни слагах твое клипче бях се сетила за теб Heart Eyes

Аз се чудя що ме засърбя... да не си ме споменавала нещо, а?
Joy Joy Joy
Аха че ти страхотно клипчето ко друго Hug Heart Eyes

# 542
  • в подножието на планината
Наде, лека! Hug

Ренате, Hug Hug Hug

Иска ми се да изчакам 00.00 часа, за да видя какви ще ги вършат Джансутата, но нещо ми се спи адски... smile3507

# 543
Ооо, Бибони, добре си се сетила,   love001
Илди, много ти се спи май, а...
Чакат само да им отпуснат каишката и ... ела да гледаш к'во става сред нощ... Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 23:25 от Renate60

# 544
  • Sofia
Да не върлува някакъв вирус тука newsm78-и Ренатка днес сърдита  ooooh!  Hug

Ш зема да измисля некви глоби аз за сърдене,да се опраят нещата Naughty  Crossing Arms  Joy

Лека,Наде  Hug

Замислих се,че сума ти народ не виждам.
Какво става с Неви,Снежи...,не са ли се появявали?

# 545
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Моля туитърджийките да не ходят да лягат, че аз на тях разчитам да кажат какво се случва в полунощ и нататък! Wink

Ренате,  Hug
някой ден ще те питам вероятно някои неща, ама може и да не те питам. Laughing Не знам още. Laughing

# 546
  • в подножието на планината
Ави,  Hug Снежи се беше появила по едно време, но пак изчезна, а Неви уж нямаше да я има за месец - два, а и тя не се е появявала... Rolling Eyes

# 547
  • Sofia
Звезде,мерси за информацията  Hug

Дано се появят сега,като свърши отпускарския сезон  Praynig

# 548
Профи Hug, къде ходиш момиче, туй скайп-майп за нищо ги нямаш... вземи, че влез, че виж фермана дет съм ти го оставила.. питай, доде съм още някой друг ден тука..

# 549
Ави Hug, само тъй се правя, да ми имат уважението, че съм най-дъртата тука Joy Joy Joy

# 550
  • София
Каквото и да правят Джансутата в полунощ, той човекът едва ли ще зачете по това време пожелания, а като се има предвид, че утре е понеделник и вероятно ще е на снимки, може изобщо нищо да не прочете, а да отбележи РД на сет-а с торта  Peace

# 551
31 епизод Фериха в действие... Нощ е Фера сънуа 10-ти сън... По ино времи са звъни на вратата Фера подскача  ooooh! съфиряса се и тръгва да види ко стаа вънкя...Ко да фиди наш Емко прегърнал няква мастия ма тя по грозна и от баа Яга...Емко и вика на Фера забрайх си ключойте и ти викнах ми уториш и са подхилква такъв странен...Оная маймуна си утаря плювалника и кат вика къв тоя вечерен панайр с портирката и му вика ади бебчето ми да са качвами гори,че вече нимойм трайм жилаймта и вади някъв умрял фейс ...тя колкото е изкъртена и с тоя фейс избии рибата...Ма Емко на кило уйски убаа му са види...И Емко тръгва...Фера кат чу бебчито ми лелиииииииии побисня амен да изкърти блока ви каам  ooooh! после още един дълг ши имат ма ни са стигна до там...Фана Фера тая баба Яга дет ви викам за ръката и га дръпна...Мушмола такава той мойто севгили ма де са буташ ти мъ щи оскубя косата ма ши останиш без зъби никой няа та аресва пойче ади гит мит ти каам ма мухло чшшшшшш оу по бързо са движи мъ ,чи ей ся татю ши са събуди ша тръгни да разнася лябойте по домовете...бързо казах ма... и тряс вратата Емко гледа и са подхилква и си вика тая мойта Фера била мноу опасна бе ни съм га виждал в такаа свитлина мноу е секси така мммммм размечтах се  Whistling

# 552
Момичета, хайде да се товарим и към Стамбула   travel
Нещо липсва празнично насторение  Grinning

# 553
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Профи Hug, къде ходиш момиче, туй скайп-майп за нищо ги нямаш... вземи, че влез, че виж фермана дет съм ти го оставила.. питай, доде съм още някой друг ден тука..

Малееее, то вярно че от дъжд на вятър влизам в скайп. Ще се намъкна нощес да видя. Ама аз нали направих един фрагман с вградени субтитри без да питам, та си мисля че технологията ще е същата. Само за лого не съм гледала какво слагате по сериите.
Ако има нещо, да знаеш, че хич не ми пука на кой край на света си! Под дърво и камък ще те търся, ама ще те намеря. Laughing И от часовата разлика не ми дреме. Laughing
 Hug Hug

# 554
насълсън  наабер къзлар  Winkмераба на калабалъка Blush
Ренатке Hug Hug Hug само като те видя да се появиш и знам че скоро  епизодче вар  Blush Blush Blush
Проф Hugнема да легаме бе к'во легане BlushЧачи шЪ черпи ний шЪ легаме сус бе сакън Simple Smileаз шЪ гледам в туитър к'во става BlushДжансутата няма да са си пили Ич 'аповИтИ бугюн Winkте цял ден само броят кач саатя остават Simple Smileа шимди шЪй кулминацията Flutter Flutter Flutter
Илде HugИве HugБиб HugДиди HugМиленче HugМишенце Hugвече не помня с кой съм се засичала днес Stop Stop Stop
Бабе  Hugнерде забегна джанъм  newsm78 newsm78 newsm78
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт