Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 176
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Защо вече във V-box серията с български субтитри не се отварят? Извинявам се ако вече е коментирано, но аз не разбрах и чий е превода?

# 256
Според това което писа тук Невин ,Елена е много ангажирана и вече няма време да слага субтитри  И според мен въпроса не опира до пари а до свободно време защото всеки си има и семеини задължения и работа .Държа да отбележа че с Лина се захвашаме ДОБРОВОЛНО и БЕЗПЛАТНО. Само ни даите малко време да се синхронизираме и всичко ще си влезе в ритъм.Които не е правил това си няма представа каква врътня е превежда се кадър по кадър  а те са на секунди и се слагат  субовете пак така Става бавно и иска време Simple Smile Ако сте забелязали които влиза в руските саитове там са цял екип 5-6 човека доброволно  и става за нула време ......
 love001 Лично аз ще чакам!

[quote ]

* "Бог да прости - мохамеданин!"
Ами повечето пишещи тук са християни и изразяваме съболезнованията по нашия си начин, християнския! Нито знам как става това по  техния начин нито пък смятам,че ще звучи  по-малко нелепо  (ако го направим) от това,което те възмущава! А   Бог(независимо как  го наричат)прощава на всички!
[/quote]

Ти какво си си заобяснявала !?  Heart Eyes

Това,че някой не знае,че Бог е един ,за едни е Аллах,за други Буда,за нас Иисус си е негова работа..Така че: Бог да прости Кадията!

shams u amar,ти защо не пое всички разходи на бившите преводачки,а се възмущаваш и обвиняваш другите,че не са ги черпили с кафе!

# 257
Според това което писа тук Невин ,Елена е много ангажирана и вече няма време да слага субтитри  И според мен въпроса не опира до пари а до свободно време защото всеки си има и семеини задължения и работа .Държа да отбележа че с Лина се захвашаме ДОБРОВОЛНО и БЕЗПЛАТНО. Само ни даите малко време да се синхронизираме и всичко ще си влезе в ритъм.Които не е правил това си няма представа каква врътня е превежда се кадър по кадър  а те са на секунди и се слагат  субовете пак така Става бавно и иска време Simple Smile Ако сте забелязали които влиза в руските саитове там са цял екип 5-6 човека доброволно  и става за нула време ......

love001 Лично аз ще чакам!

[quote ]

* "Бог да прости - мохамеданин!"
Ами повечето пишещи тук са християни и изразяваме съболезнованията по нашия си начин, християнския! Нито знам как става това по  техния начин нито пък смятам,че ще звучи  по-малко нелепо  (ако го направим) от това,което те възмущава! А   Бог(независимо как  го наричат)прощава на всички!

Ти какво си си заобяснявала !?  Heart Eyes

Това,че някой не знае,че Бог е един ,за едни е Аллах,за други Буда,за нас Иисус си е негова работа..Така че: Бог да прости Кадията!

shams u amar,ти защо не пое всички разходи на бившите преводачки,а се възмущаваш и обвиняваш другите,че не са ги черпили с кафе!

[/quote]

Казах какво мисля , за отказа на екипа да превежда!И това което съм видяла , под карето им!Или нямам  право на лично мнение ? Да не би аз да съм им организирала смс-ите ? Точно заради такива коментари , като твоя , скоро може изобщо да няма преводачи!

# 258
Момичета, чудя се, защо не дадоха дъщеричката на Мехмед?
Щото трябва за пореден сезон да гледаме някакви наложници, пратени при султана. Сценарист

# 259
Сценаристът явно няма свежи идеи.

# 260
АААААаааааааа сега разбрах! smile3521 Випчето била виновна! Joy  love001
 Освен за превода, смятам да я обвиня за бягството на Мерием, за избора на новата Хю и ......(оставям си списъка отворен  та като се сетя нещо да добавя)! Joy Joy Joy
  Никой никого не обвинява за "личното му мнение", а за назидателния тон,с който се появяват някой дами тук! Опитват се да  вменят чувство на вина или направо такава:видите ли щом не плащате,значи сте виновни,че няма превод"
Каза ви се, ще има превод:безвъзмезден,безплатен и както съм сигурна на 100% направен с много усърдие и любов! За по-нетърпеливите вече има някакъв качен превод ,а даже и на следващия епизод!Ако не може да чакате, потърсете го, а не ни охоквайте перманентно ,за какво ли не!

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 23:37 от vvi

# 261
АААААаааааааа сега разбрах! smile3521 Випчето била виновна! Joy  love001
 Освен за превода, смятам да я обвиня за бягството на Мерием, за избора на новата Хю и ......(оставям си списъка отворен  та като се сетя нещо да добавя)! Joy Joy Joy
  Никой никого не обвинява за "личното му мнение", а за назидателния тон,с който се появяват някой дами тук! Опитват се да  вменят чувство на вина или направо такаава:видите ли щом не плащате,значи сте виновни,че няма превод"
Каза ви се, ще има превод:безвъзмезден,безплатен и като съм сигурна на 100% направен с много усърдие и любов! За по-нетърпеливите вече има някакъв качен превод ,а даже и на следващия епизод!Ако не може да чакате, потърсете го, а не ни охоквайте перманентно ,за какво ли не!
Виновна е випа и за махането на Шекеро от филма! Crossing Arms
Ей на какво дередже го докара!!!!
 Joy Joy Joy

# 262

trendafilka   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 263
АААААаааааааа сега разбрах! smile3521 Випчето била виновна! Joy  love001
 Освен за превода, смятам да я обвиня за бягството на Мерием, за избора на новата Хю и ......(оставям си списъка отворен  та като се сетя нещо да добавя)! Joy Joy Joy
  Никой никого не обвинява за "личното му мнение", а за назидателния тон,с който се появяват някой дами тук! Опитват се да  вменят чувство на вина или направо такаава:видите ли щом не плащате,значи сте виновни,че няма превод"
Каза ви се, ще има превод:безвъзмезден,безплатен и като съм сигурна на 100% направен с много усърдие и любов! За по-нетърпеливите вече има някакъв качен превод ,а даже и на следващия епизод!Ако не може да чакате, потърсете го, а не ни охоквайте перманентно ,за какво ли не!
Виновна е випа и за махането на Шекеро от филма! Crossing Arms
Ей на какво дередже го докара!!!!
 Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 264
АААААаааааааа сега разбрах! smile3521 Випчето била виновна! Joy  love001
 Освен за превода, смятам да я обвиня за бягството на Мерием, за избора на новата Хю и ......(оставям си списъка отворен  та като се сетя нещо да добавя)! Joy Joy Joy
  Никой никого не обвинява за "личното му мнение", а за назидателния тон,с който се появяват някой дами тук! Опитват се да  вменят чувство на вина или направо такава:видите ли щом не плащате,значи сте виновни,че няма превод"
Каза ви се, ще има превод:безвъзмезден,безплатен и както съм сигурна на 100% направен с много усърдие и любов! За по-нетърпеливите вече има някакъв качен превод ,а даже и на следващия епизод!Ако не може да чакате, потърсете го, а не ни охоквайте перманентно ,за какво ли не!
Къде видя назидателен тон, в коментара ми ???
Споделих личното си мнение , за причината поради която стария екип не превежда! И изрично подчертах , че това е мое мнение! Не знаех истинската причина за решението на бившия екип, но я прочетох!Ако ти си се почувствала виновна за нещо , това си е твой проблем - не мой! Гузен негонен бяга ! Факт е , че имаше такава смс кампания, която няма как да отречеш - освен ако не си гледала само да дръпнеш преведения епизод!А каква е била причината , за смс-те , може да ти отговорят само авторките им  Wink
Всеки преводач на даден сериал , превежда с усърдие и любов , спор няма за това!Никой не ви е нападал за нищо! Ако не можете да приемете различно мнение , проблема си е ваш! Когато споделих мнението си , ви казах че то е мое лично , и не искам да обиждам никого с изказването си! Споделих своите виждания за липсата на бившия екип! Смятам повече да не влизам в обяснителен режим! Който разбрал , разбрал! Можете свободно да продължавате с плювките по мой адрес!

# 265
shams u amar, не бързай да се засягаш. Просто има пред-история, с която явно не си запозната  newsm78 Както и да е, екипът, който преведе 1 и 2 сезон го направи както всички други доброволци...без пари и без лаври. После се появи един единствен екип, който реши, че това е начина да спечели пари. За съжаление не се оправдаха очакванията им и се отказаха. Няма лошо в това. Всеки има право на избор. Благодарности на всеки, който се заема с подобен труд   bouquet Истината е, че този сериал е закупен от ТВ7 и рано или късно всеки ще може да го гледа.

# 266
  • София
аааа, султанът ако не я изгони тази наложница, просто ще полудея!

# 267

Разбрах че се е сформирал друг екип , но май и там се заформят проблеми ....
Съжалявам , че ще бъда директна , но според мен само едната благодарност за труда на момичетата - не е достатъчна. Всички знаем , колко труд и лично време се влага за един превод.
Спомням си че под всеки преведен епизод , от Невин и Елена , имаше каре за благодарност и почерпка за едно кафе.Т.е., имаше номер на който да се пусне един смс, на цена 1.20лв.
Само че много малко потребители , почерпиха момичетата с кафе. Други просто решиха , че само ще бъдат консуматори.....Според мен , момичетата се разсърдиха , че труда им не се оценява- но това си е лично мое мнение.

Цитат
Точно заради такива коментари , като твоя , скоро може изобщо да няма преводачи!
Тези,
Плюс няколко "словосъчетания" от последния ти коментар са живо доказателство за това,което написах в моя! Аз също няма да влизам в обяснителен режим,но няма и да позволя подобни охоквания.
 А и не се засягам  лесно иначе да се бях гътнала вече от  "стрелбите" на прелитащите "агент-провокатори",които ни  навестяват тук! Joy

# 268
Здравейте, Великолепни
Благодаря за изчакването, за което много съжалявам, че стана така... Аз правя субтитри, ако на някой не му е ясно по 2 часа на ден, защото през деня съм на работа, по някой път и вечерта, защото имам спектакли... Моля да ме извините за забавянето, но Дарки си върши страхотно работата и вече е привела 105 епизод. Очаквайте скоро да дойде и 104 епизод. Да не говорим, че имам  и малки деца. Забавянето се случва по тези причини...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Дарки: Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
На който не му се чака, да не чака. Знам, че ме мислите за проста, за безотговорна, затова, че още нямате субтитри, но това е положението... Sad Sad Sad Sad Sad

# 269
Защо вече във V-box серията с български субтитри не се отварят? Извинявам се ако вече е коментирано, но аз не разбрах и чий е превода?

На амарилис и леонардо2001

Заключени са :

Цитат
галина 74 краде от Амарилис и понеже и тя има група ги пуска под свое име във вибокса

Успоредно с турския филм върви и наш, български.... Wink Той естествено няма нищо общо с надписа на народното ни събрание. Но пък е успешен. Толкова , колкото е била "успешна" България при нахлуването на османците на Балканския полуостров преди 6 века.
Добре дошла на следващата султанска сестра  Grinning
Успех на новия екип .

Общи условия

Активация на акаунт