Ще имам близнаци! Тема с продължение 31

• 44 064
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Айде да напиша и аз един отчет за 33-та г.с. Първи близнак 1732 гр, втори близнак 1986 гр., и двамата точно си отговарят на седмиците, плаценти първа степен, всичко в норма. Искат обаче да ми изместят секциото с няколко дни по-рано и трябва да избера нова дата..

# 451
  • UK
александра. костова браво, хубави мерки сте направили Hug А защо ти местят датата на секциото, за коя седмица го предвиждат, всъщност?

Кика_кики дано успешно пребориш тази инфекция Hug

Как сте? Готвите ли се за идващите празници? Аз лично обожавам тези, Коледните Heart Eyes

# 452
Бяхме планирали за 37-ма седмица, но сега искат да го преместим в 36-та, явно ги съмнява капацитета ми Simple Smile

# 453
alexandra.kostova 36г.с. не е ли пък прекалено рано?

Браво за плацентите, моите доколкото си спомням още във 29г.с. бяха втора степен!

Аз чакам сами да тъгнат , но все пак ми се иска да навърша 36г.с. и да вляза в 37г.с. тогава, ако искат да излизат, ще са добре дошли!

# 454
Ами много се надявам да не е рано, ако видим, че не им е достатъчно пак ще променяме, ако не са тръгнали сами.

# 455
  • UK
И мен отначало ме бяха планирали за 36-та, всъщност тези дни трябваше да е ... но след като бях в болницата за известно време, явно док прецени, че мога и повече и сам ми предложи да е след празниците Blush
Обачееее Mr. Green вече имам разни болежки и много ми тежи Crazy Като изляза на разходка и все гледам да седна някъде, че не мога да седя дълго време права, почва ме всичко, гръб, кръст ...

Торидим Hug браво ще устискаш и ти, аз няма да съм естествено,едната бебка е ниско долу главично, но другата е нагоре (около пъпа ми) и е главичката и си остана милата седалищно, но и да не беше при мен има разни показания за секцио Crazy

# 456
  • Шумен
При мен второто бебе се обърна главично 33-34 г.с. без дори да усетя, на поредния преглед се видя че е с глава към изхода  Rolling Eyes

# 457
Момичета!!! Искам да ви се похваляяяя  Heart Eyes Днес навърших 36г.с.!!!!!!!!!! Ураааааааааааа  newsm44

Не мога да повярвам наистина, че сме още 3 в едно ... Много съм щастлива!!! Сега каквото и да става ще съм доста по- спокойна  Peace Изобщо не вярвах, че ще стигна дотук  Grinning Благодаря ви за всички мили думи  Hug Hug Hug

# 458
  • UK
Торидим честито Hug ама, като гледам часа на поста ти Crazy ти, сън не си спала Mr. Green

# 459
Браво, toridim  Hug! И повече ще издържиш Simple Smile

# 460
kokona20, beat@   Hug Момичета, толкова съм щастлива!!! Как ще спя  Mr. Green

# 461
Toridim Simple Smile,Честито и ние дано додрапаме до там Simple Smile))
То и за мен е голям ден Simple Smile, минавам 34 седмица, която знам ,че е важна за дробчетата на мадамките  Heart Eyes . .
Иначе да ви призная нямам никаква настройка, че ще раждам, пак ще имам малко бебе и то две с всичките му екстри Rolling Eyes.... Много странно, все едно с шкембата ще си живея.
А иначе почнах много да се шашкам за самата операция.... #Crazy , с първото раждане не бях така....

# 462
  • София
Браво, момичета! Хайде стискайте още малко. Честитките ги оставяме за след Нова година  Simple Smile
toridim, спи бре човек, че малко остана, после и да искаш няма  Laughing

# 463
  • UK
BacuTy Hug Hug Hug

и аз съм се ошашкала за секциото, пък не съм бъзла, иначе Crazy

Аз си докарвам (сама) страшен дискомфорт с газове от някои храни, все още, не мога да разбера от кои,  но ми причиняват болки в стомаха ниско долу, които дори 1-вия път обърках с контракции ... Пих но-шпа и магнерич по съвет на доки, наспах се и на сутринта, съм тип-топ, до следващия път Crazy

# 464
Здравейте  Simple Smile  преди малко се прибрах от преглед. Бебетата са пораснали 2.500 и 2.600 и док. каза че може всеки момент да тръгнат да се раждат  #Crazy   почва да ме хваща страх

Общи условия

Активация на акаунт