Новите ни козметични похождения 48

• 67 452
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
Sivi
 може ли да споделиш отзиви за СС–то, подходящо ли е за мазна кожа, каква е покривността, стои ли като маска ?

CC-то се спогажда много добре с моята кожа, която е смесен тип. Стои естествено и не лъска през деня, като се има на предвид, че работя на 12-часови смени и нямам възможност да поправям грим през тези 12 часа и дори в края на смяната кожата ми не лъщи, но не го нося самостоятелно на работа, а по принцип слагам съвсем малко от прозрачната пудра на Ben Nye. Покривността на крема бих я определила като средна, много добре попива в кожата и определено не стои като маска. Изравнява тена и стои много естествено, но ако имам избила някоя червена пъпка не може да я покрие съвсем и тогава прибягвам до коректор под самия крем.

# 436
Sivi , може ли да споделиш за продуктите на RYOR, за пръв път ли ще ги ползваш, а ако не- какъв ефект наблюдаваш от използването им. Предварително благодаря   bouquet

# 437
  • Бургас
Sivi
 може ли да споделиш отзиви за СС–то, подходящо ли е за мазна кожа, каква е покривността, стои ли като маска ?

CC-то се спогажда много добре с моята кожа, която е смесен тип. Стои естествено и не лъска през деня, като се има на предвид, че работя на 12-часови смени и нямам възможност да поправям грим през тези 12 часа и дори в края на смяната кожата ми не лъщи, но не го нося самостоятелно на работа, а по принцип слагам съвсем малко от прозрачната пудра на Ben Nye. Покривността на крема бих я определила като средна, много добре попива в кожата и определено не стои като маска. Изравнява тена и стои много естествено, но ако имам избила някоя червена пъпка не може да я покрие съвсем и тогава прибягвам до коректор под самия крем.
Благодаря за подробното описание Simple Smile   bouquet

# 438
Много мерси на отзовалите се за ексфолианта за устни,но исках ако знаете дали има някъде из магазините,не искам да поръчвам от нета,още по-малко от чужбина,то ше ми излезе златен  Whistling

# 439
  • Пловдив
Захарните ексф.на Лъш ги има в мола Peace

# 440
  • София
Обзаведох се с някои нещица  Embarassed Mr. Green  Heart Eyes
Скрит текст:

# 441
  • София
От днес:
- спирала за мигли Есенс Get BIG Lashes + 1 подаърк
- дълготрайно червило Есенс, цвят 07
- спирала за милги Este Lauder Sumptuous Extreme
- коректор за бръчки / почти липсват такива при мен Simple Smile / - DECLEOR

Grinning

# 442
# 443
Аз да се похваля с това

тази я взех за контуриране и се справя отлично със кремообразните продукти.

другата е за ФДТ

# 444
# 445
  • London
Новата Glossy Box страхотна.

Скрит текст:

# 446
  • в 1001-та нощ
Si Giorgio Armani for women

Chanel Vitalumière Compact Douceur

Цвят 22 Beige Rose

Joues Contraste Fleur De Lotus Powder Blush

Цвят 86 Discretion

Скрит текст:

DIORSHOW MONO - WET & DRY  Heart Eyes (много съм доволна, че се мокрят  Heart Eyes Heart Eyes  )

Цвят 240 Mariniére

В скрития текст - снимка на гърба

Скрит текст:

Dior Addict Extreme Lipstick in “Lucky” (536)

Безобразно смел цвят  Crazy

Скрит текст:

средното

Chanel Rouge Coco Shine Lipstick - Scenerio

Цвят 83 Scenario

# 447
Алена, днес явно е бил хубав ден за пазаруване. Честити да ти са! Hug

И от мен днес два подаръка, с които ме зарадва мама:

Benefit Rockateur

Guerlain Smoothing and Priming Base

# 448
  • в 1001-та нощ
Всичко беше супер с изключение на това, че ми беше много лошо и не можах да си направя разходката, както я предвидих  Blush но .... по-нататък пак ще изляза Simple Smile

# 449
  • София
за втори път  Heart Eyes

Да попитам, тези които са ползвали Редкена - използва ли се терапия (балсам/маска) след шампоана или този спрей я замества?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт