От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 804
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
  • София
  Предният път им писах мейл, на който ми отговориха, че са там нещата ми. Но после ми направиха забележка, че е можело просто да звънна без да споделям в мейла, че бих се отказала от услугите им ако продължава тази неяснота дали нещата са пристигнали. Този път още не съм решила как да постъпя, трябва да видя кои часове са посочили.

# 361
ясно,благодаря ти за информацията  Hug Ще трябва да се свържа с тях.

# 362
  • София
  Сега погледнах за часовете, един ден раздаване в работен ден и то в работно време от обяд до пет вечерта...

# 363
  • Карлово
Получих е-мейл за доставка с Еконт. Утре ще е при мене. Много бързо, на 2-,3 е експедирана пратката от Ларедут и за 10 дни е тук.

# 364
Francetobg: Курс 62 се очаква да пристигне в България около 21- 22 ноември (съобщението е от Фейсбук).

# 365
Чакам доставка от ЛАредут н акоято пише че днес е доставена.
Дали ще дойде с този курс на Франсето  newsm78

# 366
  • София
 Отбелязвам, че този път получих мейл затова, че имам поръчка пристигнала с този курс. Остава да измисля как да я взема в работно време.  Simple Smile

# 367
Здравейте,мацки!  bouquet
Да споделя и аз за сблъсъка си с фирма Франсе Деливъри.За първи път поръчвам с тях.Взех си днес пакета от Еконт.Отварян е,макар че на фактурата ясно пише какво има вътре.Зверски е разкъсана кутията на строител Лего..какво са търсили вътре.Гласях го за подарък,но сега го дадох на децата да сглобяват,защото имам чувството ,че липсва пликче  със елементи....Не мога да повярвам..защо са скъсали кутията,какво са търсили.Отвратена съм!
Мисля,че за пръв и последен път поръчвам с тази фирма.Но не че имам голям избор..!

Благодаря на всички момичета,които се включиха с предположения и идеи.И аз това си мислех,па за какво ще са им части от Лего...е да..ма не!Липсват части!Вероятно 1 пликче с около 80 нчастички.Децата редиха и броиха.Не е проблем за нас,защото допълниха от други Лего.Но беше предназначен за подарък на друго дете.И добре,че не го подарих,макар и със залепена кутия!
Възможно е ,да е изпаднало 1 пликче от скъсаната кутия..ама резулататът з амен е един и същ-нямам подарък!Писах им мейл,въобще не ме отразиха,дори с едно стандартно извинение!!
Да ви Пази Господ покупките при превоза,защото няма закон,който да ги пази!

# 368
 И найлона ли беше разпарян  Confused Пиши на ЛР. ФД какво казват по въпроса??

# 369
  • София
Цитат
Някой дали получи email за пратка в курс N8 на Франс деливъри?По нагоре четох,че разбирате от сайта на Еконт,но какво се прави в случай на заявено получаване от офиса?Винаги ли пращат инфо?

Аз получих е-мейл че днес до кря на деня ще бъдат педадени на Еконт. newsm44 newsm44 newsm44

И аз получих,но в системата на Еконт, не фигурира пратка за мен. Друг с подобен случай?

# 370
  • Стара Загора
 Е има и по- зле - нямам ни мейл, нито пратка в Еконт. А имам поне три пристигнали пратки и то три дни преди обявената дата на курса.

# 371
Е има и по- зле - нямам ни мейл, нито пратка в Еконт. А имам поне три пристигнали пратки и то три дни преди обявената дата на курса.
ако това те успокоява-не си сама  Crazy
аз им писах един мейл,не ме отразиха..

# 372
  • Sofia
Според мен Франс деливъри все още настройват системата и програмата си. Ако четат тук бих ги посъветвала да намерят по-добър начин за отразяване на пратките, тъй като те често са разделени на два или повече колета. Така изпускат нишката на получените пратки, защото например моята пратка, за която съм пратила една заявка, има два пакета. Единия вече получих, съответно вероятно при тях е отразено, че по тази заявка има получен пакет. Мога само да гадая какъв статус в този случай има заявката ми в тяхната система, но вторият пакет съм получавала с надпис "без заявка" въпреки, че той също беше втори пакет по изпратена заявка и при самото изпращане в забележки бях записала, че пратката ми се състои от два колета.

Много дълго стана, като цяло исках да кажа, че вероятно още настройват програмата и затова ви съветвам да изчакате мейли до утре, а ако някой чака пратка, получена поне 3-4 дни преди товаренето на камиона нека им звънне в часовете за раздаване.

# 373
Аз имам такава разделена поръчка, единият пакет вече получих, другият още не е изпратен от Ла редут. Мисля като го изпратят, да пусна нова заявка.

# 374
  • Sofia
Да, и аз стигнах до извода, че е по-добре да се праща отделна заявка за всеки пакет.

Общи условия

Активация на акаунт