Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 540
  • sofia
Мерси много.На 1 е изпратена, ще проверя и в пощата.До сега винаги са ми пристигали за няколко дни на адреса, затова се учудвам

# 541
На Рокпорт имаме балетки,за тясно краче са.
Поръчах за голямата дъщеря спортни обувки на Еко и Пума.Няколко дена след поръчката и още не са тръгнали.И немците взеха да се подмотват като франсетата.

# 542
Някой питаше за Supra преди известно време.
Случайно попаднах на това в ибей.
Благодаря  bouquet Аз бях питала преди време, само се чудя дали това им е най-ниската цена newsm78 Преди няколко страници друга стоножка пак беше посочила този продавач като надежден.

# 543
  • София, Манастирски ливади
Съжалявам, нямам представа, но изглеждат прилично намалени. Стига да има размера, който ти трябва.

# 544
Някоя от вас има ли обувки/ботуши Рокпорт? Интересува ме до колко си отговарят на номера и дали са удобни.
Имам два чифта сандали,обувки и боти на Рокпорт.Фен съм на марката.за мен качеството е безупречно.Отговарят си на номерата,но не стават за широк крак.По-скоро нормален към тесен крак.За удобството-все пак зависи,но едните ми са доста високички и мога много да ходя с тях без да ги усетя. Peace

# 545
  • sofia
Код за немския вип някой да има непотребен?  Praynig

# 546
Някоя от вас има ли обувки/ботуши Рокпорт? Интересува ме до колко си отговарят на номера и дали са удобни.
Имам тези ботуши. Отговарят си на номера - 39 и са много удобни, миналата седмица вече ги носих няколко пъти. Смятам, че е много добро качеството.

# 547
Rockport имам мокасини и според мен си отговарят, но са за тесен до нормален крак.

Ботичките ми Latitude са при Габко в немско Crazy Остава търпеливо да ги дочакам.

Надявам се и Паладуимките да са в софийско.

А днес си взех онези червени Cashott от размените/   bouquet на дамата/. Твърдо смятам, че модела е силно умален. 39 го усещам, като 38 кецовете на Еърстеп например. Радвам се, че не поръчах зелените, щяха да са ми малки. Пък и гледах снимки в нета и ми се струва, че няма да отговаря цвета, а ще е по-тъмен, пък аз ги харесвах заради него.
Червеното е много яко, дори децата в училище ги харесаха, а едно си навря нослето да видело как миришат hahaha

Мисля, че си поднових почти изцяло гардероба и да се спра вече. Sunglasses

# 548
  • Варна
Днес си взех Maze-то с ресните. Мнооого е сладурско, но имам едно питане към aniK. Магнитчето на твоята здраво ли държи?. Защото моя е много, ама много слаб, на моменти даже изобщо не хваща. Чудя се, да се жалвам ли на Амазон? Така или иначе, нямат налични, за да ми я сменят  Thinking
И да споделя, че съм бясна на shopper-те. За пръв и последен път поръчвам с тях. Предадоха ми чантата само в една обикновена, прозрачна, найлонова торбичка, без кашона, в който съм убедена, че е пристигнала на адреса в  Германия. Знам колко добре и внимателно опаковат пратките си Амазон. По-здрави кашони от техните не съм виждала. Може и да заемат много място, но аз държа да получавам пратките си в оригиналните им опаковки  #Cussing out

# 549
Преди няколко дни получих тези обувки http://www.javari.de/Rockport-Presia-K71759-Klassische-Pumps/dp/ … mp;rnid=547220031 номер 5,5 uk EUR 38,5. Отговарят си на номера. Аз нося 38 но от страх като прочетох че някой модели са леко умалени поръчах с 1/2 номер по- големи и много леко ги усещам хлабави но не е проблем, Много добро качество са, имат мекичко на ходилото и височината не се усеща. За мен въпреки височината са удобни. С нормален крак съм.

# 550
  • Варна
Здравейте  Simple Smile
Стелката на сандалите Кикърс от край до край е 20.5 см. Може би трябваше да взема 33 -ти номер, но беше страх да не са огромни. Тя в момента носи 30-ти. Вече за кой ли път се убеждавам, че тази марка и то на детските обувки е умалена. От две години отлежават едни обувчици, но бебето след 4 години може и да ги подноси  Mr. Green

Мех-а ми излезе 28.42 евро.

# 551
Здравейте  Simple Smile

Мех-а ми излезе 28.42 евро.

Mexx-a отговаря ли си на размера, в амазона четох че са умалени?

# 552
  • Варна
Отговарят си, да!

# 553
  • Sofia
k a t r i n, мисля, че държи магнита, не съм му обърнала голямо внимание, защото тя нали сама се прехлупва отгоре, а и като я напълня, понякога не стига до магнита  Rolling Eyes то и колко съм я носила ... За кашона и аз бих се ядосала - дори да е скъсан/смачкан, трябва да ти я доставят по този начин  Naughty
Оф, аз чакам тази седмица Кашота с Габко  Crossing Arms

# 554
Какви са отзивите за Nothing Lasts Forever ? Качеството им прилично ли е или не си заслужава?
Много хубави неща гледам по страниците! Честито на всички!

Общи условия

Активация на акаунт