Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 885

И аз при обърканите номера. Аз съм между 38-39. Поръчах 39 и всичко много голямо. 
Получих  http://www.amazon.de/gp/product/B009S0IXGG/ref=oh_details_o01_s0 … ie=UTF8&psc=1 два пръста по-големи.
http://www.amazon.de/gp/product/B009YIW098/ref=oh_details_o01_s0 … ie=UTF8&psc=1 -малко по големи- -, с мека  подметка. Кларкс  и те по-големи, но с връзки -остават.    На Манас сандали ожулена кожата.   На детето получих --естествено много тесни ми изглеждат . https://www.javari.de/dp/B009URR19M   Как да му намеря за широк крак не знам.
Сега съм поръчала на приятелка  за детето,и тя много  капризна -ако има и там проблем  ooooh! Миналата година иска 33 номер,и сега казва защо си  купила толкова големи #Cussing out

# 886
Оф, да се оплача. Понеже не са за мен, та естествено - проблем с тези http://www.amazon.de/gp/product/B007YHFKZ2/ref=oh_details_o02_s0 … ie=UTF8&psc=1
Колежката искаше 37, уж четохме отзивите, в които пише, че са умалени, ама кой да прочете коментара на производителя Größenhinweis Fällt eine Größe kleiner aus и взехме 38, та сега в тях влиза стъпало 39! ooooh!
Ами, ще се заменят или ще ги връщам... ако има желаещи, да пишат! Иначе - обувка за сняг и туризъм - трепач.

Значи, оказва се че не е единичен случай - аз подарих на майка ми едни  Мерелки боти  /различен модел от тези/,  защото ми бяха много големи и широки. 
Взех вчера тези от немския warehouse на Амазон. Почти сигурна бях, че ще са умалени - такова усещане имах за този бранд, но не - съвсем точни са, много красиви, ест.  кожа изцяло.  Чисто нови са - единствения недостатък е, че вътре стелката на едната обувка и леко набръчкана, но лесно може да се отлепи и изпъне т.е. изобщо не е болка за умиране. И ми струваха "цели"  7 евро.  Laughing

Ани, честити нови кецки - много са готини и хубаво, че си уцели  номера  ...  Peace
Ти сега влезе в серия "кецове" май?   Hug

# 887
Бижу, то това значи - вървят умалени. Пиши на Амазон  Peace
Ами обърках се вече  ooooh! , затова поръчахме 38! А в тях влиза 39! Close

# 888
Твойта грешка е вярна  Peace Ани се обърка  Twisted Evil

# 889
  • Sofia
Твойта грешка е вярна  Peace Ани се обърка  Twisted Evil

Не, аз не съм се - пише, че са умалени и Бижу е поръчала размер отгоре. Обаче те не само не са умалени, а даже са уголемени - поне аз така разбирам от написаното от нея. Затова казвам да пише на Амазон, че им е подвеждаща информацията и т.н. (ред сълзи, ред сополи  Mr. Green)

Banshee, кецки върху кецки  ooooh! И аз надничам от време на време в този Уеърхаус, но ме е шубе  Rolling Eyes

# 890
А, наред си е Уеърхауса, и английския, и немския, па сигурно и френския Оказион.
Имам 2 чифта чудесни обувки оттам вече, чакам кана Брита... нещата просто са върнати от някого, иначе са със същата гаранция и, ако нещо такова, може да си ги върнеш редовно.
Примерно Ecco-тата ми дойдоха в бяла кутия, иначе са без никакви дефекти и даже не бяха обувани - явно се е смачкала опаковката. Дебна редовно по "върнатите" сделки, че човек не знае какво ще изскокне.

# 891
Вече няма значение, но ме ядосаха.  Crossing Arms
Слава Богу, друга колежка ги отнесе, та да не се занимаваме с разправии, което е най-досадно и неприятно когато става въпрос за по-скъпи обувки. Но да го имате предвид, ако някой избере подобни Merrell.

# 892

Banshee, кецки върху кецки  ooooh! И аз надничам от време на време в този Уеърхаус, но ме е шубе  Rolling Eyes

Да, Камиче    bouquet  писа и преди,  че са си наред обувките и аз затова реших да се пробвам. Моите даже са си в оригиналната кутия, с хартиите вътре - ще ги снимам като ми дойдат и другите неща.
Не казвам, че може да няма издънка, но нали и зеленото Маze го взех от английския, та  се надявам и с него всичко да е наред.  Peace

# 893
  • Sofia
Да, аз по-скоро не попадам на добри цени от това, което ми харесва или пък няма мой размер Sad Явно си трябва постоянно ровене.
За Maze-то чакам отзиви с нетърпение  Peace

# 894
Момичета, Tamaris отговарят ли си на размера? И, ако нося 38.5, кой да поръчам 38 или 39?  newsm78

# 895
  • София
Бижу, мерси з амнението.

Мнение за тази марка (качество, отговаря ли си номерацията) и дали са летни боти това:
http://www.javari.de/dp/B00A7PY770/ref=asc_df_B00A7PY77015207666 … veASIN=B00A7PY770

Не ми изглеждат летни на мен  Rolling Eyes

И на мен не ми изглеждат летни, но са в лятната серия на марката и за това много се чудя. Трябват ми за време като днешното.

# 896
  • зад парка
Говорите за оказион на немския Амазон. Може ли линк   bouquet

# 897
  • София
Момичета, Tamaris отговарят ли си на размера? И, ако нося 38.5, кой да поръчам 38 или 39?  newsm78
По-добре покажи модела. Аз съм получавала и умалени, и отговарящи.

# 898
  • bg
Имам въпрос към връщалите до немския ВИП- нещо не мога да се разбера с тях, върнах им дефектни обувки и изрично им написах че това ще ми струва 11евро. Те ми изпращат мейл че ми връщат 4.10 евро? Ясно ,че обувките още не са пристигнали при тях, но дори и да са едва ли ще ми върнат разликата в пощенските. Та въпросът ми е връщат ли цялата сума за пощенски или те каквото си решат и пари по сметка ли връщат или ваучери за пазаруване / защото се спомена за някакъв ваучер от аник/. И между другото вече втори чифт дефектни получавам от тях, което ме навежда на мисли колко качествени обувки продават и то в единични бройки във въпросния Байвип.

# 899
Marc Shoes намалени кецки

Общи условия

Активация на акаунт