Отговори
# 600
  • В света на мечтите... ❤
Куку  Hug Hug Ренка  Hug Hug Илинче  Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря ви момичета  Hug Hug Hug

Дани леко бе жена, лигите ти изтекоха  Joy Joy Joy Joy честити  Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug

Споко,лиги на корем при мен  Mr. Green  Мерси  Hug  Heart Eyes  Hug

Линче и на теб  Hug  Heart Eyes  Hug

# 601
# 602
  • София
Аз пак съм отървала нещо,Слънце книжка ли си взела или нова кола имаш  newsm78

Което и да е от двете да ти е честито и безаварийно каране и здрави нерви   bouquet    bouquet   bouquet

Нова кола  Mr. Green  иначе мерсии  Heart Eyes Hug Hug

# 603
  • В света на мечтите... ❤
Аз пак съм отървала нещо,Слънце книжка ли си взела или нова кола имаш  newsm78

Което и да е от двете да ти е честито и безаварийно каране и здрави нерви   bouquet    bouquet   bouquet

Нова кола  Mr. Green  иначе мерсии  Heart Eyes Hug Hug

Ааа,голем съм заплес начи,как съм изтървала,сега ше се върна да се натъпча от почерпката  Mr. Green

Хади,да ти е яка,здрава и корава   bouquet

# 604
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 newsm44 newsm68 newsm44

Айде КУКУУУУУУ.....въртииииииииииииии...

http://www.youtube.com/watch?v=fwK7ggA3-bU&list=PL56AA3942CE83C45F

# 605
  • София

Много хубав фрагман. Яман пак ще е в ролята на успокояващ. Ама него кой да успокои  Confused

# 606
  • София

Зиз  Heart Eyes Hug Hug Hug я въртим ама на туй  Mr. Green newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Скрит текст:

Дани  Heart Eyes Hug Hug

# 607
# 608
# 609
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Зиз  Heart Eyes Hug Hug Hug я въртим ама на туй  Mr. Green newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Скрит текст:

Дани  Heart Eyes Hug Hug
Аз на тва не му фащам стъпките....ама нищо.... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 610
  • София

Скрит текст:

Дани  Heart Eyes Hug Hug
Аз на тва не му фащам стъпките....ама нищо.... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

То и аз не ги фащам  много ама се опитвам  Joy Joy Joy Joy Joy

# 611
  • София

Големи сладури са и двамата  Heart Eyes Ех, каква двойка,.......мечти, мечти  Blush

# 612
  • Още у мъглата ...
Ехоооо, здравейте, международнички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тя, производителката май още не се е появила, ейййй, голямо спане му удари  Mr. Green Heart Eyes

Йо  Hug, честито ти МПС-нце, плавно и безаварийно каране и умната, еййй  Heart Eyes

Днес пък имам писмено домашно красотнене, па ша ставам красавица неземна, ама ще се вяскам, де, пък по-късно за купоня ще гледам да съм съвсем на линия  Laughing Hug Heart Eyes

Мерках прекрасна тема за разсъждения днес, ама не можах ни да изчета много много, ни да се включа, то и сега нямам временце да чета, ама ще видим де  Grinning Heart Eyes

Хубава вечер на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 613
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Слънце, честито! Здрава да излезе и безаварино да ти е! Hug   newsm10  

Зизко, не се напрЕгай! Питах на теб не ти ли пречат толкова познания. Laughing Но от това, което си отговорила виждам, че ти доставя удоволствие да задълбаваш в детайлите по филмите. Аз съм повърхностна. Laughing Hug

# 614
Йо, честито, пожелавам ти с новата ти суперска кола лек и безавариен път до прекрасни и мечтани места   car003 newsm01

Дании, честити дрешки, голличък а,  Joy Laughing

Зиз, в началото като почна да пишеш все си представях, че си на около 19-20 г, и още го мисля де, само като влезнеш на дълбокото, вече ти вярвам за годините  Hug

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 19:55 от Jane2013

Общи условия

Активация на акаунт