Отговори
# 555
  • София
Ееее, най-после Яман да реагира на настъпите на Мира  Peace

# 556
Ееее, най-после Яман да реагира на настъпите на Мира  Peace
Мдааа, започва се. newsm53

# 557
  • София
Дано и да продължи, че в другата тема новините не са много добри  Rolling Eyes

# 558
Дано и да продължи, че в другата тема новините не са много добри  Rolling Eyes
Мишеееееенце, стига се напряга. spoko
И аз видях туита, и какво от това!? Някъде нещо излезнало ли е в новините им както преди, в нета има ли нещо сериозно и потвърдено на 100%, не, дотогава, дано не се стигне дотам, не вярвам?! Не се поддавай и ти, че виждам, че наистина се притесняваш.
Чаатай си снима сериала, ПО, ще си продължи до доказване на противното, не дай Боже.

# 559
  • София
Дано и да продължи, че в другата тема новините не са много добри  Rolling Eyes
Мишеееееенце, стига се напряга. spoko
И аз видях туита, и какво от това!? Някъде нещо излезнало ли е в новините им както преди, в нета има ли нещо сериозно и потвърдено на 100%, не, дотогава, дано не се стигне дотам, не вярвам?! Не се поддавай и ти, че виждам, че наистина се притесняваш.
Чаатай си снима сериала, ПО, ще си продължи до доказване на противното, не дай Боже.

http://magazimedya.com/son-dakika-selin-boronkay-ve-17-kisiye-yakalama-karari  Rolling Eyes

# 560
Тази статия за мен не е доказателство за нищо. Нагледала съм се на множество такива.
Та те преди години умъртвиха Къванч, че и в нашите медии обявиха тази новина, ooooh! а той до ден днешен си кипи от здраве човека.
Януари месец беше съвсем различно и страшно, новината гърмеше по всичките им канали, ако има нещо нередно към момента и го грози затвор, първо те, ще гръмнат с видеа и инфо, а Ай Япим дали биха продължили снимките на ПО!?
Я си спомни за Хазал какво се изписа....а колко от това беше истина!?
Докато не видя видео с очите си и не чуя с ушите си както през Януари месец, не вярвам на нищо и това си е. За мен всичко случващо се в момента е манипулиране на общественото мнение.

# 561
  • София
Тази статия за мен не е доказателство за нищо. Нагледала съм се на множество такива.
Та те преди години умъртвиха Къванч, че и в нашите медии обявиха тази новина, ooooh! а той до ден днешен си кипи от здраве човека.
Януари месец беше съвсем различно и страшно, новината гърмеше по всичките им канали, ако има нещо нередно към момента и го грози затвор, първо те, ще гръмнат с видеа и инфо, а Ай Япим дали биха продължили снимките на ПО!?
Докато не видя видео с очите си и не чуя с ушите си както през Януари месец, не вярвам на нищо и това си е. За мен това е манипулиране на общественото мнение.

Дано си права  Praynig

Вярно ме подсети за Къванч  Joy

Ей, една грешка как може да те закопае, значи  Crossing Arms Аблата му проправи път и после го срина  Crossing Arms

Четох за схемата, имали даже и кодови думи. Обадили се били на Ча за кокаин, той им казал да вземат от Гизем (май)  Laughing
Скрит текст:
Явно неговият е бил свършил  Laughing

# 562
Докато не видя видео с очите си и не чуя с ушите си както през Януари месец, не вярвам на нищо и това си е. За мен всичко случващо се в момента е манипулиране на общественото мнение.
Peace

# 563
  • София
В крайна сметка на Хазал майката ще запретне ръкави и ще оправи нещата  Peace

# 564
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ко прайтИ хухавелняци? Без Миси...тя единствена е нормална ощИ... Joy Joy

Наде, завари ли столО за прожекцията на предпремиерата... Joy Joy Joy

# 565
Така и не видяхме дали наистина майката на Хазал му е адвокат  newsm78

# 566
  • София
Така и не видяхме дали наистина майката на Хазал му е адвокат  newsm78

Да, аз това го разбрах тук в темата, но не знам източникът  newsm78

# 567
  • София
малее аз сега догледах гащите на Влъха ама той не стига къде пуцаше по нея ми и после оглежда района да види къде е припаднала ..там у реката  Joy Joy Joy

за Профчето из ДневникО на Вери :

значи Х-са е Сера ( още са не знае какво е тъй жиУотно та затова е наречена Х в ДневникО). седи Сера и се чуди де да хване а Влъха я ръчка с тази пръчка да не закача мъжо й и да не му бърка в устенцата оти може да хване некоя афта( пази Боже  ooooh! ) и понеже Ча е пазител на женската красота се притече на помощ веднагически  Naughty хахааа на Влъха не си мислете друго  Joy и като почна да я пуца Сера душманската (тука имаш и видео материал Mr. Green) та да отърват от мъките  Joy Joy

Ой,Верче, Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 568
Ко прайтИ хухавелняци? Без Миси...тя единствена е нормална ощИ... Joy Joy

Наде, завари ли столО за прожекцията на предпремиерата... Joy Joy Joy

Тц, оказа се паянтов. Laughing
#Medcezir set pic...!!!

# 569
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде, кефиш на макс кат изтрескаш мац... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Толко си готЕна... Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт