Отговори
# 420
Ферито е с Мерцедес.
Юнал е при Санемчето.

# 421
Ето я разликата в мисленето - той иска да си говорят и да си мислят за тях двамата, а тя си мисли за родителите какво си мислят и как се чувстват  Rolling Eyes

Габи, така е, но Емир го каза, аз имам майка и баща, но нямам семейство, докато на Фери до  срещата с Емир, целия и свят са били тези хора - добри, лоши, но нейно семейство, има разлика при двамата. Но, тя иска той да е в добри отношения с родителите си, така е възпитана, че фамилията е всичко.

# 422
Лара ми е най-сладка.

# 423
  • Още у мъглата ...
Обаче тая фирма с газовите станции явно са як спонсор на сериала, защото си им правят явна реклама в сериала от време на време, даже и Мехмедчо като напусна  Laughing

# 424
  • София
Ето я разликата в мисленето - той иска да си говорят и да си мислят за тях двамата, а тя си мисли за родителите какво си мислят и как се чувстват  Rolling Eyes

Габи, така е, но Емир го каза, аз имам майка и баща, но нямам семейство, докато на Фери до  срещата с Емир, целия и свят са били тези хора - добри, лоши, но нейно семейство, има разлика при двамата. Но, тя иска той да е в добри отношения с родителите си, така е възпитана, че фамилията е всичко.
Така е,съгласна съм,хареса ми ,че му обърна внимание и иска все пак да запазят поне добрия тон..
Корайчик махмурлия hahaha
Много ми е гано за Гюлсум в тези серии Confused

# 425
  • У Диспансера ...♥♥♥

Джейн,а кой я възпитаваше Фериха да му крещи и да чупи ,хайде сега,от кой го видя това ,че го правеше,някой неща и идват отръки,за други викаме така е възпитана  Thinking

# 426
ох тея мелодии ми бъркат в мозъка  ooooh!

# 427
  • Още у мъглата ...

Да, Джейн, така е, имат различно възпитание за семейните традиции и взаимност, но наистина вече в повече се получава, а след сватбата пък още повече се набиваше  Rolling Eyes Peace
Обичай бе, момиче, отдай се на любовта  Heart Eyes Heart Eyes

# 428
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
1. Аблата Селин Боронкай не е певица. Това се пръква от шашав превод с Гуги.
2. Дори и на Гуги в шашавия превод няма твърдения от нейна страна, че Ча й е продавал наркотици.
3. Не разбрах защо днес коментирате нещо, за което ви метнах линк май преди повече от 48 часа. Спяхте ли? Моооже, може. hahaha
4. По приницип следствието може да продължи дълго, през което време разследваните могат да са си на свобода и да си работят. Следствен не значи обвинен, още по-малко осъден.
5. Която от вас помни януарските събития да каже как точно е било! Все пак съм сигурна, че не са им спретнали процес по бърза процедура, т.е. напълно е възможно процес да се насрочва сега.
6. Пет преводача чуват поне 6 различни неща и правят поне 7 възможни превода на едно изречение. Говоря за хора, не за Гугълчо. Wink

Joy Joy Joy

Добре че са Фемир да ми се разтуши душицата. ooooh!

# 429
Ферито най я обичам като чупи.

# 430
  • София

Джейн,а кой я възпитаваше Фериха да му крещи и да чупи ,хайде сега,от кой го видя това ,че го правеше,някой неща и идват отръки,за други викаме така е възпитана  Thinking
Хахаха,разсмя ме бе Ирче Joy Joy Joy Hug
Лара и аз много я харесвам PeaceГоооолям пич е тя Simple Smile

# 431
  • Още у мъглата ...
Лелееее, сега целувката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много хубави думи си казват  Heart Eyes Heart Eyes

# 432
Ирче  Hug, тъкмо се чудех къде си, щеше да си първа писта и сложи кънките като чу че защитих Фери, ама нали си ми е слабост  Laughing Сигурно е от зодията  Laughing

Целофанаа, любим Heart Eyes

# 433
Ьйде Мехмет бей ще вкарва ръкопашният.

# 434
  • Още у мъглата ...
Ех, ама ви видяха  Rolling Eyes

Ирка  Hug
Точно щях да те викам вече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт