Отговори
# 165
  • София
Че е имало нещо между двамата, аз лично мисля,че е имало, сега те двамата си знаят какво точно се е случило, но сега като се замисля преди мислех, че Ча нещо е сгафил, но ако той е сгафил защо ще казва, че се е разочаровал от любовта и сега не вярва в нея, а в лоялността  newsm78 може пък и Хазал да е виновна и логично да е тя след изказванията в последното му интервю, а Хазал пък говори за болката само  Thinking Thinking

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 14:05 от Ulusoys sunshine (2 от Випувити)

# 166
  • В света на мечтите... ❤

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Скрит текст:

# 167
  • Варненска клюкарка
Джени, изреченията които Неси преведе, бяха от едно предаване, някакво ток шоу мисля през август с участието на Джейда/Ханде, а както знаем, тя  беше доста близка с Чаатай, а тя ако не е знаела какво му се върти в главата, не знам кой би могъл Peace  Фенчетата в туитъра пощуряха и си ги ретуитваха, но ние тук грешно разбрахме с Гуги- добре че беше Неси да ни светне Wink

# 168
Моля за кънки 59 номер.......

# 169
Жани, ФЕмирският ти колаж с лебедите много, ама много ми бръкна в душицата. Heart Eyes
На въпроса на Джейн съм пас, защото първата ми и единствена истинска връзка беше с приятеля ми, който си ми е и мой съпруг в настоящето, но ако имах предишни едва ли бих била на нещо повече от на здравей.
От предстоящия епизод.

# 170
 На въпроса на Габчето. Според мен и неизживяната, и несподелената любов носят болка, и блян да бъдат изживяни някой ден.

#Crazy
أقراط أندر (في الحلقة 2) من ماركت lidyana.com و قيمتها ب 68.00 TL و مصنوعة من الأحجار الكريمة

#Crazy
أقراط أندر اللازوردية من ماركت lidyana.com و قيمتها ب 79.00 TL

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 16:30 от Neidjal

# 171

# 172
На въпроса на Габчето. Според мен и неизживяната, и несподелената любов носят болка, и блян да бъдат изживяни някой ден.

#Crazy
أقراط أندر (في الحلقة 2) من ماركت lidyana.com و قيمتها ب 68.00 TL و مصنوعة من الأحجار الكريمة

#Crazy
أقراط أندر اللازوردية من ماركت lidyana.com و قيمتها ب 79.00 TL

Брех,че "евтини" обеци носят  Shocked

# 173
Жани, ФЕмирският ти колаж с лебедите много, ама много ми бръкна в душицата. Heart Eyes
На въпроса на Джейн съм пас, защото първата ми и единствена истинска връзка беше с приятеля ми, който си ми е и мой съпруг в настоящето, но ако имах предишни едва ли бих била на нещо повече от на здравей.
От предстоящия епизод.

Наде Hug Hug Hug

# 174
  • София
Сигурно някой бижутерски магазин им е спонсор  Peace

# 175
малко колажчета от туитър Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 176
Дани,  Hug Heart Eyes, много силни стихове, аза красотичката си знаеш, поздрави Hug

spam2 Тръстикови,
Скрит текст:

# 177
Всичко е възможно но дали е имало нещо между Чаги и Хазал само те си знаят от любов може да изпиташ болка.

# 178
Дани,  Hug Heart Eyes, много силни стихове, аза красотичката си знаеш, поздрави Hug

spam2 Тръстикови,
Скрит текст:
Джейни  Hug   Heart Eyes    Hug

# 179
Тууууу, тази мама на нищо не прилича вече. Crossing Arms То не са профилактики, то не са чудеса. Sick

Общи условия

Активация на акаунт