Отговори
# 615
  • Варненска клюкарка
Не видях ни химия, ни физика, ни биология да 'фърчи между наш'то момче и кобилата от съседния коневръз.... по-скоро отива на вкочанясване и вдървяване... Joy Joy Joy Joy

Мамата има излъчване и много електрика... само да не даде на късо наш'то, че са му слаби ангелите...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хиля се, но си е баш вярно, не природни науки, ами студена каменна стена, ама и Чачи нещо не си дава много зор около нея- не вкарва нищо от онзи поглед, дето сме го виждали като го тресе интерес към някого (не любов, а поне интерес)....А тук в ПО от първата серия ни го навират, че е заинтригуван Whistling
 Дори аналогичната сценка от АФК само че още във втора серия където Е наметна Ф с якето си пред болницата, когато Джансуто се нагълта с хапове, имаше повече заряд във въздуха, а дори не я прегърна, за разлика от серенайската сценка от снощи. Абе не ми въздействат хич и това си е....затова непрекъднато сравнявам....липсва ми нещо Rolling Eyes

Съгласна съм и за излъчването на маман, и освен това мисля, че е много красива жена Peace

пп wavey wavey wavey

# 616
  • в подножието на планината

Наде, Hug аз нямам никаква надежда нито за едните, нито за другите, като искам химия ще си пускам ФЕмир... Laughing

Линко, Hug същия си е Зъбоболко...няма промяна... ooooh!

# 617
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Имам една молба. Laughing
Някоя добра диспансерска душа може ли да ме даде 13 -те серии на ПЕ с бг . субс.?
РИлакса ми метна сериите, ама те файловете по 45мин. Crazy

Та немам нищо съществено. Joy

# 618

Наде, Hug аз нямам никаква надежда нито за едните, нито за другите, като искам химия ще си пускам ФЕмир... Laughing

Линко, Hug същия си е Зъбоболко...няма промяна... ooooh!

smile3521 smile3521 smile3521

За всички, много  Hug Hug Hug

Зизу, съжалявам, аз не мога да ти помогна, не съм гледала ПЕ, нямам нищо оттам!  Peace

# 619
Зизун, как да стане? newsm78
По рейтинг ПО е на второ място след Карагюл или нещо подобно беше името му, а като % са горе-долу еднакви отначалото досега, +, -, няколко стотни от %.

# 620
Зиз и аз нямам нищо оттам.  Peace

# 621
Днес бил ден на учителя!!!

Честит празник на всички учители!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Старият Учител
Погледна за последно своя клас
и пак нахлуха спомените много…
В сълзи удавиха се думите… Без глас
им каза своето последно „Сбогом”.
Научи ги на толкова неща,
каквито даже в книгите не пише,
показа им какво е мъдростта –
да прощават, да се борят, да обичат…
С проблемите им страдаше и той,
със радостите им и той живя,
живота си прекара без покой,
но повали го вече старостта…
През сълзи погледна свойте ученици –
очакваше ги много дълъг път.
Те бяха неговите малки птици,
а той ги бе научил да летят…
А неговият път бе свършил вече –
Учителят си тръгваше сега.
Класът тогава стана прав и рече
не „Сбогом”, а… „Благодаря!”

автор Мира Дойчинова – irini

# 622
Честит празник на всички учители! Много здраве и късмет, лични и професионални успехи!

Скрит текст:

Ето го и постриган Хаканчо, няма я лимбатааа, завита с ролчица  Joy Joy Joy

# 623
Даже не знаех,че имам празник  Laughing

Честит празник на всички колеги   bouquet

# 624
Гюнайдъъъъъън  Hug Hug Hug

Слагам ви две грозотийки и изчезвам за 1-2 дни  Cry Hug Hug

Момичета,
Скрит текст:
да не съм изпуснала някой нов чифт кънки  newsm78

Честит празник на всички учители   bouquet    Романтиче  bouquet Hug

# 625
статийка от Едже Ер Blush Blush Blush  http://blog.milliyet.com.tr/medcezir-ile-cagatay-ulusoy-neyi-bas … og/?BlogNo=431469

и ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 626
  • Още у мъглата ...
Добро утро, романтични хухавелки  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Обожавам ги съботата и неделята с почти обедното ставане  Laughing
Да ви почерпя с едно сабах кафе   Laughing
Скрит текст:

Слънчев и усмихнат ден, хич не гледайте температурите навън, а душата отвътре  Heart Eyes Heart Eyes

И ФЕмир Форевър - няма такава двойка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 627
  • Още у мъглата ...
Зизун  Hug
Ша ма отразиш ли на лични  Rolling Eyes Mr. Green

# 628
  • София
добър ден,

Не видях ни химия, ни физика, ни биология да 'фърчи между наш'то момче и кобилата от съседния коневръз.... по-скоро отива на вкочанясване и вдървяване... Joy Joy Joy Joy

Мамата има излъчване и много електрика... само да не даде на късо наш'то, че са му слаби ангелите...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хиля се, но си е баш вярно, не природни науки, ами студена каменна стена, ама и Чачи нещо не си дава много зор около нея- не вкарва нищо от онзи поглед, дето сме го виждали като го тресе интерес към някого (не любов, а поне интерес)....А тук в ПО от първата серия ни го навират, че е заинтригуван Whistling
 Дори аналогичната сценка от АФК само че още във втора серия където Е наметна Ф с якето си пред болницата, когато Джансуто се нагълта с хапове, имаше повече заряд във въздуха, а дори не я прегърна, за разлика от серенайската сценка от снощи. Абе не ми въздействат хич и това си е....затова непрекъднато сравнявам....липсва ми нещо Rolling Eyes

Съгласна съм и за излъчването на маман, и освен това мисля, че е много красива жена Peace

пп wavey wavey wavey

И аз съм, за съжаление, със същото усещане, а така се надявах на нови изживявания тип "АФК"  Tired
За мен сцената м/у Серенай и Ча, когато бяха седнали пред къщата е най-слабата от 3-те серии. И двамата бяха като дръвчета  Tired

# 629
Зизун  Hug
Ша ма отразиш ли на лични  Rolling Eyes Mr. Green

ами и аз това питам,ама джевап йок  BlushГабче Hug

Общи условия

Активация на акаунт