Отговори
# 585
Благодаря от все сърце на всички ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ди сега ще се поправя че малко трудно от телефона се получава  Mr. Green

# 586
Диди, честит юбилей на майчето ти!  smile3525 smile3525 smile3525

Много тайна тази почерпка, бе душа!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нищо се не види!  Wink
То тва за заблуда на Боцков и сие  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ейййй, ми така кажете бе!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Диди, няма страшно! Ама ако е сладичко, се поправи!   Blush Heart Eyes Heart Eyes

# 587
  • някъде из Врачанско
Здравейте, да ни е добър и усмихнат деня днес, честит празник на празнуващите, честити нови дрешки, благодаря за новата тема -на Зизу и екипа ,работил по нея -   bouquet  Hug
Скрит текст:

[

# 588
  • Още у мъглата ...
Диде  Hug
Честит юбилей на майчетото ти, да е живо и здраво  Heart Eyes
Скрит текст:

# 589
  • Под Сините камъни
Диди да ти е жива и здрава майчето  Hug

# 590
Да са ви честити празниците  Peace Влъх,кви са тия гащи  Mr. Green Тая мелис снощи тъпка са с шоколад,бисквити а у и накрая зиндоса храната прималя ми сърцето ма заболя тва си е храна  ooooh!

# 591
  • В света на мечтите... ❤

# 592
Мабара,

Гушки за свеее,   love001

Диди, да е жива и здрава мама, много късмет и щастие! smile3525

Поздрав и зе Рени за феноменалния Джоко и за Ели, щото Надал от днес е №1 Hug Hug Hug

Честити нови дрешки на всички  bouquet

Ирче, така те ловкам като наберем на плазмодия  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire, аз ревливи клипове не мога да гледам. А на въпроса ако Ферия се върнеше в 3-ти сезон, кво щеше да стане, а коя е тази Ферия? Плазмодий  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз исках пък Фери да се джингроса с Явууузззз  Laughing

Зиз, изтрепа рибата,  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo, добре че беше да ми вдигнаш настроението, че първи работен ден и  Mr. Green #Cussing out Mr. Green

# 593
  • В света на мечтите... ❤
Уоп,пазете се,че плейбоя иде  Crazy

# 594
  • Варненска клюкарка

Аз гледам до сватбата в парка. Започва танцът, усмихват се един на друг и аз спирам кадъра до там  Peace Даже за мен сериалът свърши с думите: "С мен ли си?" и прегръдката  Heart Eyes Повече не бих си причинила  Embarassed За мен Емир си е с Фериа и се радват на децата си  Mr. Green

Скрит текст:
Сигурно ви звучи налудничаво...ама  Embarassed

И аз съм така... Даже  не помня казвала ли съм, но изгледах серията и не разбрах за смъртта.... точно на финала, детето ми, което уж спеше, стана и тръгна из къщи, да ме търси- сънувал нещо Crazy....
Бях гледала фрагментите, но то последните серии малко насила ги гледах, по-скоро не си давах много зор, а наблягах на клюките за сериала и актьорите... а и моята дружка с която си обсъждахме филма, беше от 2-3 седмици в Турция за някаква сватба и съвсем само картинки гледах, та така... Wink Вече имаше и информация, че сериала продължава но без Хазал, но като знаех, как за 5 минути се променяха нещата при Аксой бей и компания, не си го слагах много на сърце Crazy
Мен нещо друго ми направи впечатление обаче- когато Е я подхваща да танцуват, нашето момиче гледа на другата страна (после се писа, че Х. много е плакала и едва са я успокоили след заснемането на тези кадри, но гледах на Чаатай физиономията и в един момент се вижда как гледа към някого напред и сякаш е несигурен или в недоумение а и устата му лепне нещо...после кадърът прекъсва и продължава с нов, пак на сватбения танц Wink Та май и двамата са се просълзили там  Wink моментът започва от целувката им на 1:24:24 където очите му трепкат и продължава до към 1:24:53 само 10 секунди е, явно се е наложило да прекъснат Wink

пп Днес ми удължиха болничния и продължавам да пазя къщата още 3 дни, че нещо вируса не иска да ме пуска Rolling Eyes

# 595
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми той и Корайката по същия начин награби Хандла,а нашата как да я награби бе,то сега и аз ще напрая един анализ,че ме  е посетила музата  Mr. Green
Тъй на епизода с пуканките не го знам кой номер е  Mr. Green
Тиха спокойна ,лятна нощ,щурците се чуват как праят тррррррррррр,трррррррррррррр,и по едно време у спокойния квартал-Етилер,се чува рязък звън на телефон-зъррррррррррррррр,зърррррррррррррррррррррр,ама то не беше обикновен телефон,а от тия антикварните с шайбите,дет вече не произвеждат такива Naughty Все пак ,мюсу Чепилини,беше естет от световна величина ,и неговия дом ,беше пълен с антики Wink Завтече се ,сеньорита Зехинда,и каза с аристократичен тон,типичен за фамилия Чепилини,альоооооо,альоооооо,и о беда,позор,срам,сеньорита де Хатиджина,била опозорена,нейния съпруг вилнял у сеното с младата им камериерка,и сега цялото имение било възмутено,от тази развратност  #Crazy Тя се обадила първо на 112,но от там я свързали с дома на брат и Чепилин,той като разбра този позор,дали от завист,дали от яд,че вече и виаграта нямала тая мощ,за да вдига тежкотоварната машина,турна наколенките,сложи и космодиска,и отиде да се саморазправя с зетя си  #2gunfire
И още не прекрачил прага на излизане от своя дом,неговата дъщеря ,младата сеньора Ферисия,сложи бързоходките и оставяща искри след себе си ,заби спирачка пред дома ,на красивия и най-желан сеньор Емириндо ,че като му се метна на врата на Емириндо,чудеше от къде да го почва най-напред,то желание,то страст напираше в нея,не можеше да удържа повече тази си тъмна страна Ферисия,младия амиго се стресна от тази необуздана сеньора,и почна да се върти в кръг ,опитващ да избяга от очакващата го изтощителна нощ,чуди се и се мая Ферисия,как да го възпре да не се опъва,че като набара един панер пълен с пуканки,метна ги връз него,за да го разконцентрира и му я захлупи на главата  ooooh! Емириндо,вече примирил се със своята съдба ,започна да и изучава анатомията ,но о беда,мигът на шизофрения бе отминал,и се появи непорочната девица Ферисия,та като запя една песен с цяло гърло-Не,не,не,не ,не мога да правя такива неща,не ,не,о,не,не,не  Whistling Толкова стържещ звук извади,че разгонените котки,чак засрами,и само да млъкне,Емириндо  и рече,и аз не мога ,о,не,не,не,не Stop
Така спокойни,че и двамата са не можещи,и не разбиращи света около тях,легнаха и заспаха щастливи  smile3520 smile3524

# 596
Диде честит юбилей на майчето ти да е жива и здрава и да те радва още много години. Hug  bouquet newsm59

# 597
  • У дома :)
Джейн  Hug Релаксче  Hug  love001  love001

Дани  Hug ама никво пазене, той само да дойде как ши го уважим  Joy Joy Joy Joy

Белорче Hug винаги научавам нещо ново от твоите постове , благодаря  bouquet,ама тоя вирус май те е харесал много , скорошно оздравяване  Heart Eyes Heart Eyes

# 598
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да са ви честити празниците  Peace Влъх,кви са тия гащи  Mr. Green Тая мелис снощи тъпка са с шоколад,бисквити а у и накрая зиндоса храната прималя ми сърцето ма заболя тва си е храна  ooooh!
Ми кви,я виж какви са слънчеви  Mr. Green Видях я аз,ама колко нещо изпоглъща тая гамсъзка  Joy Joy Joy

# 599
Ирка и ти ли се разписа в стил ала Зизу и Миленка? Laughing
Какво щеше да стане ако Хазал беше се върнала...ами въобще нямаше да я махнат ако мислеха, че трябва да я връщат?! Joy
Честито на преоблеклите се.
На мен този от Слънцето не ми хваща окото, а партньорката му съвсем. ooooh!
Диди, честит юбилей на маминка ти.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт