iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 47-та тема

• 48 439
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Имам спомен че маслото от пореч в за препоръчване пред маслото от вечерна иглика  newsm78
и затова мисля да си поръчам това
http://www.iherb.com/Now-Foods-Borage-Oil-Highest-GLA-Concentrat … 60-Softgels/16570
, някой да има отзиви   bouquet

# 31
  • в 1001-та нощ
Кори  Peace взима се най-силната - независимо кой ще я ползва, за деца - съдържанието на капсулата се разтваря в сокче  Peace (има тема за ензимите - можеш и там да се допиташ  Peace

Код за отстъпка POP824   bouquet
a.l.e.n.a, благодаря   bouquet
Може ли да ми дадеш линк към най-силната серапептаза ?  Blush

Разбира се  Hug http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-High-Potency-Serrapeptas … Veggie-Caps/23747

Код за отстъпка POP824   bouquet

# 32
  • София
Масло от вечерна иглика нали можеше да се приема с рибено масло или е по- добре да се редуват?  newsm78

# 33
  • sofia
Да се запиша и аз  Hug
Скъпата доставка с ДЧЛ ще дойде на летището, нали?

# 34
  • гр. Пловдив
Цитат на: дада
Здравейте,
Искам да питам дали може да препоръчате някаква паста за зъби
Гледах тази например: http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Periobrite-Toothpaste-Cool- … -4-oz-113-4g/5162

Код за отстъпка до 10$ при първа поръчка: FRB852
Тази поръчвам вече няколко пъти и ти я препоръчвам.  Peace

****************************************************************************************
Код за отстъпка при първа поръчка UFO599   от    www.iherb.com

# 35
  • София
Масло от вечерна иглика нали можеше да се приема с рибено масло или е по- добре да се редуват?  newsm78

Да, може да се приемат заедно на един прием дори

yuba84
За метод на доставка избери:
  Global Mail by DHL  - взависимост от сумата на поръчка пристигат или в Пощата или на Митница / където освобождаването е бързо и лесно/
В момента има Безплатна доставка при поръчки за суми над 40$

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 36
  • Miami
a.l.e.n.a, благодаря много  Hug   bouquet

# 37
  • София
Да, може да се приемат заедно на един прием дори.
Благодаря, Денис!   bouquet

# 38
  • София
Имам спомен че маслото от пореч в за препоръчване пред маслото от вечерна иглика  newsm78
и затова мисля да си поръчам това
http://www.iherb.com/Now-Foods-Borage-Oil-Highest-GLA-Concentrat … 60-Softgels/16570
, някой да има отзиви   bouquet

Става. Simple Smile
На 1 грам Масло от пореч има 240 ГЛК - което е добре

ПП
Вариантите , на предлаганите продукти Масло от Пореч/Бораго/ са: масло- 500 - 1000 - 1300 - 2300мг / за течното/ и т.н. Със съответното съдържания на ГЛК /средно/ :   120 - 220/240 - 300/320 -  480мг . Тя средно е 24% от маслото / за качествените продукти/

Така че, изборът ти е добър  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 39
Здравейте,препоръчайте ми коластра за дете на 1,7 месеца. Благодаря! Peace

# 40
  • sofia
Денис, много ми е голяма поръчката, няма как да я разделя.
С ДЧЛ пътува вече, но се чудя къде ще дойде

# 41
  • Пловдив
Аз да си повторя питането от предната тема:

denis_d , може ли да ми препоръчаш добра добавка за набавяне на калций в организма!
Не става въпрос за заболяване, а за приемане на допълнителни количества, освен тези с храната, т.к. стойностите му в организма са по-скоро към долната граница. Говорим за жена над 30 години.
Благодаря предварително!

Може ли отговор на същия въпрос, но за дете на 2 г.? Мерси предварително!

# 42
  • Пловдив
Денис, благодаря за новата тема и за огромната помощ, която оказваш на всички нас Hug
Искам да попитам дали някой е чувал за хранителна добавка или билка, която да намалява менструалната кръвозагуба. От дете съм със страшно обилни цикли. Преди 2 години имах миомен възел, но се оперирах. Сега нямам за щастие, нямам и кисти, хормоните и овулацията са си наред, но обилните цикли не спират. Явно съм такъв тип, по естрогенен Sad. Пак да кажа, че говорим за чиста менструална кръвозагуба, а не в резултат на заболяване.
Благодаря предварително Hug

Аз пия витамин С за намаляване на кръвотечението.

# 43
  • София
Нямам търпение вече да ми дойде първата поръчка, 12 дни минаха.
Бихте ли ми препоръчали коластра и омега 3 за деца на 13 и 16 години. Благодаря!

# 44
  • Варна
denis_d , би ли ми препоръчала някаква добавка за кръвообращението? Ръцете и краката са ми постоянно студени (от как се помня съм така), чела съм за гинко билоба, но ще се радвам ти да ми препоръчаш продукт от сайта.

Общи условия

Активация на акаунт