iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 47-та тема

• 47 442
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Интересното при мен е, че на сайта пише Order Total
Items$46.25 Discounts($22.41) Shipping$4.00  Tax$0.00  Order Total$27.84
Reward($5.00)
Grand Total 22.84,а на кашончето ми пише 23.84. Пратката ми е отваряна, защото е отишла на митниците, нямам вътре фактура. Аз защо съм се заблудила, че от тази сума 22,84 вадя 4 долара доставка и се получава сума, която е по-малка от 19 долара? (Да им пиша ли за този долар разлика м/у кашонче и цена в сайта?)  bouquet

И при мен беше почти така, писах преди няколко страници, защото и аз се зачудих - поръчката ми беше за 18.17, доставка 4 и обща сума 22.17, върху всичко си платих ДДС, въпреки че и аз смятах, че то се плаща при поръчки по-високи от 19 долара.
Интересното при мен е, че кашончето не беше отваряно, а четох, че при всички, които са ходили на митница за освобождаване, пратките им са били отваряни.

# 196
Мисля да им пиша мейл, с подробно обяснение, в крайна сметка ние смятаме правилно според мен и грешката не е при нас?

# 197
  • София
Денис, какво ти е мнението за този цинк?
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Zinc-50-mg-110-Tablets/43824

# 198
Reward($5.00)
Grand Total 22.84,а на кашончето ми пише 23.84. Пратката ми е отваряна, защото е отишла на митниците, нямам вътре фактура. Аз защо съм се заблудила, че от тази сума 22,84 вадя 4 долара доставка и се получава сума, която е по-малка от 19 долара? (Да им пиша ли за този долар разлика м/у кашонче и цена в сайта?)  bouquet

Няма грешка. На кашончето ти пише сумата 46,25-22,41=23,84. Reward($5.00) не е извадена от общата сума.

# 199
И аз чакам поръчка от 26.09, а от 25.09 ми пристигна миналия понеделник...

с този шампоан

и още се чудя какво ми е мнението за него  Rolling Eyes
Първоначално косата ми става с много обем, малко суха обаче, и малко повече пада след баня  Tired И не знам дали е от него или съвпадение с по-засилен сезонен косопад. Сега го спирам за няколко къпания да видя как ще е положението и дали е от него

# 200
ГАЛИ_ГЕ , значи не са ми сложили 5 долара Reward въпреки, че в профила на поръчката пише, че е успешно използван? Това нормално ли е?  bouquet

# 201
ГАЛИ_ГЕ , значи не са ми сложили 5 долара Reward въпреки, че в профила на поръчката пише, че е успешно използван? Това нормално ли е?  bouquet

Напоследък е нормално. Аз писах преди, че имах 1,50 Reward и си бяха включени в общата сума върху кашончето. А преди това, както и при първата ми поръчка, не бяха включени. Ти реално си платила по-малка сума, т.е. си използвала Reward 5$, но те не са ги изключили от общата сума върху кашончето.

# 202
Reward($5.00)

И при мен беше почти така, писах преди няколко страници, защото и аз се зачудих - поръчката ми беше за 18.17, доставка 4 и обща сума 22.17, върху всичко си платих ДДС, въпреки че и аз смятах, че то се плаща при поръчки по-високи от 19 долара.
Интересното при мен е, че кашончето не беше отваряно, а четох, че при всички, които са ходили на митница за освобождаване, пратките им са били отваряни.

мисля, че нямат право да отварят пратка , ако не  присъстваш   Rolling Eyes

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - SDB331

# 203
Ще им пиша подробно за случая и ще докладвам, защото хубаво не са ми ги спряли,  а да ми ги пишат после не е коректно, ако знаех щях да направя друга поръчка. Много благодаря за подробното инфо, беше ми много полезна!   bouquet

# 204
  • София

Става
Внимавай само с дозата - малко е висока за ПДД  / освен, ако не е назначена от лекар, за някакъв проблем - акне, сперматогенеза и т.н/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 205
  • София

Става
Внимавай само с дозата - малко е висока за ПДД  / освен, ако не е назначена от лекар, за някакъв проблем - акне, сперматогенеза и т.н/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Пинко беше препоръчвал при начални симптоми на ОРЗ да се взима първите два-три дни по 100 мг цинк дневно. Та викам да се заредя за идващите болести Simple Smile
Благодаря ти  Hug

# 206
  • Somewhere over the Rainbow
Денис, [b]пратих на синчето в Германия този безплатния вит.Д:  http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-D-1000-D3-Extra-Strength-110-Tablets/15030 (нали там има по-малко слънце, та затова). Казах му да пие по 1/2табл. дневно. Той е на 19г. Можеш ли да ми кажеш колко време е удачно да го пие? Благодаря предварително!   bouquet

# 207
Миньор ли е там?

Да пие от време - на време... не е чак толкова зле положението със слънцето в Германия.

# 208
  • София
Денис, [b]пратих на синчето в Германия този безплатния вит.Д:   http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-D-1000-D3-Extra-St … 110-Tablets/15030  (нали там има по-малко слънце, та затова). Казах му да пие по 1/2табл. дневно. Той е на 19г. Можеш ли да ми кажеш колко време е удачно да го пие? Благодаря предварително!   bouquet

По 1/2 табл. или 500 IU може да пие цяла зима почти постоянно - дозата е ниска.
По 1 табл/ /1000 IU/- цяла зима, като прави от време на време почивки / на 1 месец 7-10 дни/
Добре е да се приема след ядене с някакви др. мастноразтворими витамини, ако приема или ЕМК /Омега 3, Масло от пореч и т.н./ - на един прием. Ако не приема др. - Ок, няма проблем

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 209
Момичета, може ли малко помощ, направих две последователни поръчки за 2 дни. Едната е на стойност 24.48$, а другата е за 35.97$. Та въпросът ми е ДДС от 22% се начислява върху левовата равностойност ли. И къде са тези митници, за да си получа пратката. Ако вече има тема по това, ще помоля за линк, за да не притеснявам с вече казани и писани неща.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт