Отговори
# 195
  • в подножието на планината

Киара, Hugлека, радвам се, че ни дойде на гости...идвай по - често... Heart Eyes

# 196

Ирка, много ти хубаво новото творение  Heart Eyes

"Искам да бъда твоята вечна любов"
....
"И ти дойде и светът ми се промени"

Ирка , страхотно е  Heart Eyes

# 197
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми,Зизуно не съм го гледала и не споря,и да е поискала не се знае дали е бременна ,това ми е мисълта ,те и Ферка не дадоха как умря нали,дадоха една физиономия и това е,то даже и изстрела им не се чу как трябва,а как я гръмна,като бяха прегърнати с Емко,а на него ни драскотина,ако тръгна да разсъждавам логично,както ти в случая ,значи много неща не ми се вързват,просто исках да кажа,че логиката в тоя филм липсва в повечето случаи,и няма за какво се напрягаш  smile3503
Много съм доволна,че ми харесвате творбата  Hug Hug Hug

# 198
  • Още у мъглата ...
Ми,Зизуно не съм го гледала и не споря,и да е поискала не се знае дали е бременна ,това ми е мисълта ,те и Ферка не дадоха как умря нали,дадоха една физиономия и това е,то даже и изстрела им не се чу как трябва,а как я гръмна,като бяха прегърнати с Емко,а на него ни драскотина,ако тръгна да разсъждавам логично,както ти в случая ,значи много неща не ми се вързват,просто исках да кажа,че логиката в тоя филм липсва в повечето случаи,и няма за какво се напрягаш  smile3503

Ирка, вече е и при тати творбата ти  Grinning Heart Eyes
Много е нежна - музика, думи и нашите две джеремета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 199
Ирка Hug,  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 smile3525

Манка  Hug, извадила си най-силните моменти от песента Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 200
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
На мене ми прозвуча все едно си измислям некви смешки. Казах ти какво поиска и си извадих някакъв извод, който е нормален предвид поисканата стока.
А, тя дали е била или не е...няма как да отречем или потвърдим като спряха филма. Но, все си мисля, че щяха да развият тази сюжетна линия. Туку така тази сцена няма да я пуснат.
Другото което е, при Емир и Фериха никога не се говореше за деца (не че с Гюнеш са го обсъждали), ама тяхното беше крив начин на разбиране на понятието "семейство". Хората просто се обичаха и искаха да живеят заедно....както видяхме...нищо повече от това. Peace

Ами , ако Фериха беше поискала тест какво щяхте да кажете....."Ура, чакаме бебе", но понеже не е тя...не може да има такова нещо...двоен стандарт.
аз примерно щях да се зарадвам и за едната и за другата. Независимо коя щеше да си купи тест. Peace

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 00:03 от НАРЦИС

# 201
  • Още у мъглата ...
А Чачи днес във фейсбук страницата си е качил още две снимки от АФК, ми то тези снимки от АФК-то му правят лайковете, та ако иска да събере повече лайкове ще трябва да качва  Laughing
Интересното е, че първо е качил сетовата снимка от свтбата, където държи той цветята, като коментар са му писали да сложи и снимка с Хазал и той след 1 час е сложил и снимката с Хазал от сватбата  Grinning
Ся той ли, мениджърката ли, но явно все пак се слушат феновете и правилно   Grinning Heart Eyes 

# 202
Здравейте, момичета!
Минах да ви навестя  Hug Hug Hug
Ще се върна да ви чета!

# 203
  • У Диспансера ...♥♥♥
Няма как да разсъждавам,при положение,че ни единия ,ни другия филм докараха към логичния за мен финал,там може днеска едно да мислят,утре друго,както са и казали за щастлив финал и са обещали такъв,дори самите актьори не са знаели,че се готви такава трагедия,Ча преди финала ,каза в интервю,че финала ще е щастлив и Зехра,ще играе също,но както видяхме,ни едното,ни другото се оказа вярно ,тъй че няма как да търсим нещо там,където го е хванала липсата,а именно логиката  Thinking

# 204
  • в подножието на планината

Момичета... spoko

Лека от мен! Hug И да сънувате... Mr. Green

# 205
Киара лека Hug

Киара, Hugлека, радвам се, че ни дойде на гости...идвай по - често... Heart Eyes

Heart Eyes smile3521

Ох иде ред на Душко smile3508

Веси Hug

Илде лека Hug

# 206
залисах се в телефонен разговор smile3552 ама ей ма на де съм Hug
Ирчооооооооооо Hug Hug Hugклипа е невероятен бе къз  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
кой оправяте сега бе Гиземчето ли  newsm78 newsm78 newsm78

# 207
  • В света на мечтите... ❤
Я на кого попаднах  Grinning  Вожде Нарцис  Peace
Скрит текст:

# 208
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я на кого попаднах  Grinning  Вожде Нарцис  Peace
Скрит текст:
Ох , майкооууууу...край....отивам да прожектирам по тавана.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 209
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не е двоен стандарт,естествено че за Ферка,ще кажа така,защото следях сериала,и това ми беше желанието,а при положение,че другия не го следя,нито съм имала такова желание,и ако не бяха споменали момичетата тук,и за теста нямаше да знам,и съм го прочела ей така между другото,даже не съм и се замисляла,ако го следях и харесвах,като някой от вас,еми да и аз щях да се радвам,но при положение,че на мен ми отнеха щастливия финал,който желаех да видя ,няма как да се радвам на толкова прясно влюбване и да ми правят това,което трябваше с 2-години сниман филм да направят  Peace

Общи условия

Активация на акаунт